تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2431 از 3745 اولاول ... 1431193123312381242124272428242924302431243224332434243524412481253129313431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,301 به 24,310 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا من تازه 2 روزه اومدم اسیاتک چرا اینقد افتضاحه گوگل رو 15 ثانیه طول میده باز کنه . از سرورهای خارجی 500 تا بیشتر نمیره بعضیاشم 70-80 میشه دانلود . اصلا راضی نیستم . هیلترشکنم که وصل میکنی که یه فاجعه کامله از یوتوب میخوام ویدئو دانلود کنم 60 کیلو بایت هی هم قطو وصل میشه . این مشکلارو همه دارن یا ماله ما اینطوریه اینطوری باشه سرماه از اسیاتک میرم همون پارس انلاین قیمتش زیاده ولی خدایی سرویسش خیلی بهتره و stable تره .

2. 2 کاربر از abc2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

امشب که برای من افتضاح شده
    این شب اولم بود که با یه تماس گذاشتنش روی data rate رو گذاشتن روی ۶۸۰۰

اینم امشب

مکس ریت رو از ۷۴۰۰ آوردن روی ۶۳۰۰
    هر چقدر هم زنگ میزنی میگن نویز زیاده
    آسیاتک هرروز بدتر از دیروز
    لعنت به دروغ و دروغگو
    Last edited by hosseinboss; 30-09-2015 at 23:25.

4. 4 کاربر از hosseinboss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

آقا من تازه 2 روزه اومدم اسیاتک چرا اینقد افتضاحه گوگل رو 15 ثانیه طول میده باز کنه . از سرورهای خارجی 500 تا بیشتر نمیره بعضیاشم 70-80 میشه دانلود . اصلا راضی نیستم . هیلترشکنم که وصل میکنی که یه فاجعه کامله از یوتوب میخوام ویدئو دانلود کنم 60 کیلو بایت هی هم قطو وصل میشه . این مشکلارو همه دارن یا ماله ما اینطوریه اینطوری باشه سرماه از اسیاتک میرم همون پارس انلاین قیمتش زیاده ولی خدایی سرویسش خیلی بهتره و stable تره .
    خارجی اصلا پایدار نیست مخصوصا سرور امریکا
    کلا اینترنت اسیاتک از نظر کیفی اصلا بدرد نمیخوره
    ولی خوب از نظر کمی نسبتا خوبه و برای دانلود خوبه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

6. 3 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

برای بنده هم همینه الان ده مگ اسیاتک دارم اما اینستگرام بسختی عکسها میاد با صد بار رفرش اما با خط دوم که روی مخابراته راحت باز میکنه

حتی برای باز کردن گوگل و پینگ و حتی بازی های انلاین مخابرات بهتره کلا منم مثل شما ناراضی هستم از اسیاتک.

8. 3 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

این تست تقریبا واسه ۴ سال پیش آسیاتک هست
    اون موقع یه اشتباهی کردم اومدم این شرکت و اصلا ازش راضی نبودم تا این که یکی از رفقا گفت آسیاتک خیلی عالی شده ما هم باور کردیم و اشتباهم رو دوباره تکرار کردم(نه فتوشاپه نه دست کاری شده فقط آدرس لینکش رو ۴ سال توی کامپیوترم نگه داشته بودم)

اینم لینکش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ببینید و عبرت بگیرید
    Last edited by hosseinboss; 01-10-2015 at 00:04.

10. 2 کاربر از hosseinboss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اون موقع یه اشتباهی کردم اومدم این شرکت و اصلا ازش راضی نبودم تا این که یکی از رفقا گفت آسیاتک خیلی عالی شده ما هم باور کردیم و اشتباهم رو دوباره تکرار کردم(نه فتوشاپه نه دست کاری شده فقط آدرس لینکش رو ۴ سال توی کامپیوترم نگه داشته بودم)

اینم لینکش
    ببینید و عبرت بگیرید
    خداییش این تست رو ببر اروپا بهت پناهندگی میدن
    خخخخ

12. 9 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خارجی اصلا پایدار نیست مخصوصا سرور امریکا
    کلا اینترنت اسیاتک از نظر کیفی اصلا بدرد نمیخوره
    ولی خوب از نظر کمی نسبتا خوبه و برای دانلود خوبه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    برای بنده هم همینه الان ده مگ اسیاتک دارم اما اینستگرام بسختی عکسها میاد با صد بار رفرش اما با خط دوم که روی مخابراته راحت باز میکنه

حتی برای باز کردن گوگل و پینگ و حتی بازی های انلاین مخابرات بهتره کلا منم مثل شما ناراضی هستم از اسیاتک.

اینم لینکش
    ببینید و عبرت بگیرید

خداییش اصلا برا وبگردی خوب نیس اسیاتک با این اوصاف چشم ترسید حتی برم شاتل چون اونم این مسخره بازیهای سرور داخلی و خارجی رو داره برمیگردم همون 1مگ نامحدود پارسو میگیرم . اسیاتک خوبه دوخط تلفن داشته باشی اینو بندازی فقط دانلود کنه به هیچ دردی نمیخوره . منم برا بار دوم اشتباه کردم اومدم شاتل دفعه قبل تا وصل کردم دو روز نشد رفتم قطع کردمش الانم گول تبلیغات رو خوردم اومدم ببینم چطور شده که دیدم همونه ولی میزارم یه ماهم تموم شه بعد قطعش میکنم سه تا ISP عوض کردم تو این دو ماهه خسته شدم بزا یه ماه بمونه اعصابم بیاد سرجاش میرم یه جا دیگه :-|

14. این کاربر از abc2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا برا من SNR Down بین 17-18 نوسان داره
    up هم 28
    آیا خوبه یا نه ایده الش باید چند باشه ؟

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

up هم 28
    15 الی 19 خوبه و 20 به بالا عالیه

- - - Updated - - -

up هم 28
    15 الی 19 خوبه و 20 به بالا عالیه

17. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

امشب که برای من افتضاح شده
    این شب اولم بود که با یه تماس گذاشتنش روی data rate رو گذاشتن روی ۶۸۰۰

اینم امشب

مکس ریت رو از ۷۴۰۰ آوردن روی ۶۳۰۰
    هر چقدر هم زنگ میزنی میگن نویز زیاده
    آسیاتک هرروز بدتر از دیروز
    لعنت به دروغ و دروغگو
    دوست عزیز، ISP به طور مستقیم مکس ریت رو کنترل نمی‌تونه بکنه. مکس ریت حداکثر پهنای باندیه که مودم موقع دست‌دادن (Handshaking) با DSLAM تو مرکز مخابراتی بر اساس اطلاعات اولیه وضعیت خط که بین خودش و DSLAM رد و بدل می‌کنه محاسبه می‌کنه و نشون می‌ده. بنابراین مکس ریت می‌تونه حتی تو ساعت‌های مختلف هم متغیر باشه.

ISP مقدار دیتا ریت رو تعیین می‌کنه. البته معمولن عدد دیتاریت توان‌های عدد 2 هستن. ولی هر عدد دیگه‌ای رو هم ISP می‌تونه ست کنه. در مورد شما، ISP با توجه به وضعیت نامناسب خطت، دیتا ریت رو اول روی 4مگابیت (یا 4096 کیلوبیت) در ثانیه تنظیم کرده بوده. با این دیتا ریت، SNR تون 18.9 بوده و مودم مقدار مکس ریت رو 7484 کیلوبیت محاسبه کرده.

بعد که شما در خواست اضافه کرن دیتا ریت رو از ISP کردین، اونا هم این کار رو کردن، اما به دلیل افزایش نویز (یا کاهش مارجین سیگنال به نویز یعنی همون SNR به 10.1) عملن دیتا ریت شما روی 5394 کیلوبیت ست شده و مودم هم بر اساس وضعیت جدید مکس ریت رو 6312 محاسبه کرده.

مشکل شما اینه که به دلیل فاصله نسبتاً زیاد از مرکز مخابراتی (حدود 3 کیلومتر کابل‌کشی) و احتمالن کیفیت پایین کابل‌کشی‌ها و تجهیزات اتصالی خود مخابرات یا شرکت آسیاتک، atten خطتون خیلی بالاست (50) و در واقع تو محدوده مرزی هستین. یعنی اضافه کردن دیتا ریت از طریق سیستم اکانتینگ ISP حتی ممکن باعث کاهش دیتا ریت عملی هم بشه.

به هر حال اگه با این شرایط جدید قطعی خط پیدا نکردین یا نمی‌کنین تو چند روز آینده همین وضعیت رو نگه دارید. اما اگه با مشکل قطعی ارتباط اینترنت مواجه شدین، به نظرم دیتا ریت رو برگردونین به همون وضعیت 4مگابیت قبلی شرایط پایدارتری پیدا می‌کنین.

به هر حال این از معضلات تکنولوژی‌های ارتباطیه. همه این تکنولوژی‌ها وابسته به فاصله مقصد از مبداء هستن.

19. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •