این تغییر محلی که میگید بخاطر ارسال پا-را-ز-یت های منطقه ای هست.شما اگر کانالهای م-اهواره تون رو چک کنید میبنید هر شب یکسری کانال هست یکسری دیگه نیست.برای همین جای مودم هم شده مثل تنظیم د-یش
این تغییر محلی که میگید بخاطر ارسال پا-را-ز-یت های منطقه ای هست.شما اگر کانالهای م-اهواره تون رو چک کنید میبنید هر شب یکسری کانال هست یکسری دیگه نیست.برای همین جای مودم هم شده مثل تنظیم د-یش
با این BTS فرکانس 2600 جدید که امروز فعال شده....نمیدونم کجاس و چقدر باهاش فاصله دارم....باید برم با موبایل بگردم و محدودش رو پیدا کنم.
ولی اون BTS هایی که قبلاً بهشون وصل میشدم فاصله تو خط مستقیم:
با یه BTS فرکانس 1800....3کیلومتر فاصله برام سینگال RSRP -82 بودش.....سرعت دانلود 3.5MB/s
با یه BTS فرکانس 2600.....2.5کیلومتر فاصله برام سیگنال RSRP -102 بودش....سرعت دانلود بازم 3.5MB/s
دوستان این فرکانس رو روی مودم از کجا میشه تغییر داد؟
از طریق برنامه ایرانسل من به چه اطلاعاتی میشه دست پیدا کرد؟ من خودم برنامه ایرانسل من رو ندارم و کسه دیگه ای با شماره من لاگین شده و واسه من شارژ میگیره الان به چه اطلاعاتی از سیم کارت من دسترسی داره؟
اسم فامیل ادرس شماره تلفن و بقیه اطلاعات ثبت نامی
سلام دوستان شما هم نمیتونید بسته های ساعتی نامحدود خریداری کنید ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
بسته نامحدود نمیشه خرید شارژم میخیری پول از حساب کم میکنه شارژ نمیکنه
عجــــــــــــــــــــــب
3 بار از سایت بانک ملی زدم نشد :| با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * زدم شارژ شد :| خبر نداشتم داره کم میکنه....
ورژن آخر my irancell وارد حساب کاربری نمیشه کسی ورژن قدیمیشو داره؟!
مشکلی نداره
بالاخره با یک سری تمهیدات ویژه تونستم به این سیگنال رو باند 7 دست پیدا کنم. سرعت دانلود تغییر آنچنانی نداشت و فقط آپلود از تقریبا 1 مگابیت به حدود 8 مگابیت بهبود پیدا کرد.
روی پشت بام با موبایل سیگنال و سرعت خوبی رو دریافت کردم ولی داخل خونه موبایل خیلی جواب نمیده. مودم 3372 هم آنتن متوسطی داره و بالاخره با کلی دردسر یه نقطه مناسب برای مودم پیدا کردم و با استفاده از یه ورق فویل تونستم مقدار قابل توجهی سیگنال رو بهبود بدم. به نظرم نهایت سرعتی که میتونم با این دکل بگیرم همین حدود 30 مگ باشه چون با توجه به محدودیت مکانی کامپیوتر، تنها به یک دکل خاص میتونم وصل بشم و در بار اتصال Cell ID یکسان هست. وگرنه در جهت های دیگه خونه تست 40 مگابیتی هم داشتم. در حقیقت سیگنال بهتر مودم سرعت آپلود من رو افزایش داد.
محتوای مخفی: مودم
محتوای مخفی: مودم
سرعت دانلود سرور داخلی و خارجی :
محتوای مخفی: داخلی
محتوای مخفی: خارجی
Speedtest:
تک کانکشن:
نکته جالب اینجاست که با استفاده از قند شکن سرعت اینترنت بین الملل تقریبا 2 برابر میشه و با اینترنت داخلی برابر میشه. سرعت تک کانکشن هم که دیدنی!
تک کانکشن با قند شکن:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)