دوستان ، مگه قرار نبود حجم هر ماه رو به ماه بعدی انتقال بدن ؟
الان امروز ترافیک من شارژ شده ولی حجم قبلم به این ماه انتقال پیدا نکرده
در صورتی که ماه پیش حجم منتقل شد ولی این ماه نه :/
دوستان ، مگه قرار نبود حجم هر ماه رو به ماه بعدی انتقال بدن ؟
الان امروز ترافیک من شارژ شده ولی حجم قبلم به این ماه انتقال پیدا نکرده
در صورتی که ماه پیش حجم منتقل شد ولی این ماه نه :/
سلام.بله قرار بود بشهبرای من هم ماه پیش منتقل شد. حالا من تا ۱ اردیبشت باید صبر کنم ببینم میشه یا نه. شاید بازم باگ سیستم هست.مخابرات شیرین کاری زیاد در میاره.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
رشد ۱۱۰ درصدی مصرف اینترنت مخابرات
مصرف اینترنت مشترکان مخابرات نسبت به ترافیک مشابه سال گذشته ۱۱۰ درصد افزایش پیدا کرده است. مصرف اینترنت حال حاضر تقریبا ۶۹۰۰ ترابایت است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان به پشتیبانی پیام دادم
جوابی که بهم دادن اینه :
با سلام مشتری گرامی حجم مانده از ماه به ماه دیگر منتقل نمیشود و میسوزد.با سپاس فراوان
یک تشکر ویژه ازشون میکردی از طرف همه دوستان.یک کار که به نفع ما بود رو هم حذف کردن.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
با این تعرفه هایی که فعلا توی پنل هست vdsl به درد نمی خوره.... حداقلش کاچی بعض هیچی برای من این هست که همون تعرفه adsl رو 90 گیگ 54 هزار تومن رو بدن با سرعت بیشتر حداقل 30 مگ وگرنه هیچ ابله ای با همچین تعرفه های مسخره ای مغز خر نخورده که vdsl بگیره:
![]()
پس اون طرح قبلیا که زده بودن تو سایت چی؟ زدن زیرش ؟ ( سرعت 20 مگ و حجم بین الملل 325 گیگ که قیمتش هم ماهانه 110 ت بود)
یعنی الان فقط این چرتا رو میدن ؟ اینا که 2،3 روز اینستا بری تمام میشه :| ثبت نکنیم اینارو کنن تو پاچمون راه برگشت هم نداشته باشیم
این حجم ترافیک ماهانه ست یا برای کل دوره؟
سلام
بجای اینکه بیان چیزای مزخرف به مردم بندازن بیان همون سرویس adsl شون رو که توی دوران کرونا واقعا مارو بیچاره کرده حجم دزدیا و قطع و وصلی ها و سرعت پایینش رو درست کنن.
vdsl هم مثل adsl بازم توش دزدی دارن.
فعلا ما که adsl داریم . قبلا تهران بودیم که گند بود. الان اومدیم هشتگرد بدترم شده.
تعرفه هاش واقعا نمی صرفه...
موفق باشید
سلام
کسی مودم 9970 رو داره ؟ روی خود مودم vpn نصب میشه ؟ لطفا اگه تست کردین حتما جواب بدین نه اینکه از روی مشخصات دیدین
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)