تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2430 از 4105 اولاول ... 1430193023302380242024262427242824292430243124322433243424402480253029303430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,291 به 24,300 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام به دوستان
    من تو خبرها شنیدم که برا سربازای متاهل 3 ماه کسر در نظر گرفتن. این شامل منی که الان در حال خدمتم میشه یا ماله سال 94 ه فقط ؟! چجوریاست کلا ؟!
    این قانون از 94.1.1 اجرا میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه یکی 3 تا بچه داشته باشه، معاف میشه

2. 2 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

این قانون از 94.1.1 اجرا میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه یکی 3 تا بچه داشته باشه، معاف میشه
    من اعزامی 92/12/1 ام و خدمتم آبان 94 تموم میشه . متاهل هم هستم. یعنی این 3 ماه شامل من در حال خدمت هم میشه ؟!

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من اعزامی 92/12/1 ام و خدمتم آبان 94 تموم میشه . متاهل هم هستم. یعنی این 3 ماه شامل من در حال خدمت هم میشه ؟!
    شامل کسایی میشه که سال آینده اعزام میشن...

5. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

باز امروز از خبرهایی منتشر شد که باید خدمت دوستان تبریک بگیم

البته دوستمون خبر را قرار دادن ولی من متن خبر را یکبار دیگه با هایلایت میزارم.

افزایش مدت خدمت سربازی به ۲۴ ماه

به گزارش خبرنگار قضایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سردار موسی کمالی، جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در نشست خبری خود با خبرنگاران با بیان اینکه قرار است در هر فصل یک نشست خبری برگزار شود گفت: به موجب بند 4 قانون وظیفه عمومی مصوب سال 1390 مدت سربازی 24 ماه است.

وی افزود: برابر بررسی‌های انجام شده و برنامه‌ریزی جهت افزایش جمعیت کشور و کمک به دولت برای تأمین متخصصین مورد نیاز قرار شد مدت سربازی 24 ماه شود و از 1 فروردین 1394 لازم‌الاجراء است.

سردار کمالی ادامه داد: کسانی که تا پایان سال 93 به خدمت اعزام شده یا شوند، مدت خدمت آنان برابر مقررات فعلی خواهد بود.
    وی ادامه داد: همچنین در اجرای سیاست ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص افزایش جمعیت کشور، مدت خدمت مشمولین متاهل 3 ماه و به ازای هر فرزند نیز 3 ماه کسر می‌شود.

وی بیان داشت: با توجه به سختی خدمت در مناطق عملیاتی و محروم و بد آب و هوا، مدت خدمت در مناطق عملیاتی و امنیتی 3 ماه کسر و محروم و بد آب و هوا 2 ماه کسر می‌شود.

سردار کمالی اظهارداشت: با توجه به مصوبات، مشمولین غایبی که تا پایان شهریور سال 1394 خود را جهت انجام خدمت سربازی معرفی کنند و به خدمت اعزام شوند می‌توانند از این کسر خدمت برخوردار شوند.

لذا این بهترین فرصت برای مشمولین غایب است که خود را معرفی و تکلیف خدمت نظام وظیفه خود را روشن نمایند. البته بیان این نکته ضروری است که کسری خدمت شامل کسانی خواهند شد که از اولین اعزام در روز 19 مهرماه 93 خواهد بود به خدمت اعزام شوند.

وی به همه جوانان و خانواده‌هایی که مشمول غایب دارند توصیه کرد که از این فرصت استفاده کنند و تکلیف نظام وظیفه خود را روشن نمایند.

- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نکاتی که میشه از متن خبر در آورد اینه، دوستان سوال تکریری را حدالامکان نپرسن:
    1- مدت خدمت از اول سال 94 شده 24 ماه

2- مهم تاریخ اعزام هست نه ثبت درخواست.

3- ظاهرا و به احتمال قوی کسری متاهل هم برای اعزامین از اول سال 94 و به بعد هست.

4- مشمولین غایب تا آخر شهریور 94 برای اعزام وقت دارن که از کسری ها استفاده کنند، اونطور که از متن خبر بر میاد حتی کسر مناطق درگیر و بد آب و هوا هم به مشمولین غایب بعد شهریور 94 تعلق نخواهد گرفت!

همچنین ظاهرا بخششی هم برای اضافه خدمت مشمولین غایب در کار نیست.

5- بخش بنفش رنگ نیز برای من روشن نیست.

البته همه اینها مطالبی هست که از متن خبر میشه فهمید ولی اصل و مهم متن بخشنامه مربوطه هست که باید بررسی بشه.

خدا کمک حال اعزامی های جدید باشه...

================================================
    ================================================

سلام دوستان من دیروز برگه آماده به خدمتم رو گرفتم.تاریخ اعزام 19 آبان. لطفا بگین از چه تاریخی میتونم برگه معرفی به محل آموزش رو از پلیس + 10 بگیرم؟ با تشکر
    انشالله 19 مهر به بعد.

با سلام به همگی
    چند سوال داشتم:
    1- بنده فارغ التحصیل 8/11/92 کارشناسی ارشدم. مهلت یک ساله ام 8/11/93 تموم میشه. برای اینکه به مشکل نخورم کی باید دفترچه پست کنم؟
    2- کنکور دکتری وسطای اسفنده. چقدر احتمال داره اسفند اعزام بشم؟
    3-در صورت اعزام به خدمت در اسفند، برای دادن کنکور میتونم راحت مرخصی بگیرم؟
    4-فوق لیسانس ها چقدر احتمال داره که شهر خودشون خدمت کنن؟ (از یه نفر شنیدم میگفت تو ارتش ارشدها رو صددرصد شهر خوشون میندازند)
    1- تا پایان تاریخ فوق باید درخواست شما ثبت بشه، ئر نتیجه باید حداقل 5 روز مونده اقدام کنین.

2- بستگی به اقدامتون داره اگه بهمن اقدام کنین اردیبهشت 94 اعزام می خورین.

3- بله راحت میشه مرخصی گرفت.

4- حداقل پست 2 صفحه قبل من را مطالعه میکردین.
    برای ارشد ها نه اینکه فشار و سختی نیست بلکه چند نفر خدمه، سونا، جکوزی و استخر در اختیارشون قرار میدن

دوست عزیز هیچ تفاوتی بین لیسان و فوق لیسانس وجود نداره، البته در ارتش تفاوت کمی محسوسه در سپاه هم که هر که بامش بیش برفش هم بیشتر فرقی نمیکه کی باشی و چی باشی...

و اما ناجا... در ناجا هم هیچ فرقی نیست، بعضا میبینین سرباز معمولی شرایطی به مراتب بهتر داره در عوض مسئولیت لیسانس و فوق بیشتر از سربازای معمولی هست.

مگه کمدها چفت و بست ندارن که وقتی ما نیستیم هرکس و ناکسی بیاد بهش تجاوز کنه ؟
    هر لحظه این احتمال هست که حفا و بازرسی بیاد تو (ختی در یگان) و بگه وسایل را خالی کنین و همه سوراخ ها را بگرده.

قفل دارن ولی بعضا هم خودشون میگن باز بمونه.
    معمولا بازرسی ها لحظه ای هست و هیچ کسی خبر نداره، یکدفعه میان تو و میگردن.

سلام
    الان وضعیت ترافیک اعزام چه شکلی هست؟
    فرضا اگه هفته بعد دفترچه ارسال بشه چه تاریخی میخوریم؟ "دی" ماه؟؟
    بله احتمال قوی همون دی اعزام میشین.

دوستان من یه سوال دارم ممنون میشم کسی اگه میدونه جواب بده الان این قانون 24 ماه برای من اگه دفترچمو آبان ماه امسال پست کنم اجرا میشه ؟ منظورم اینه ملاک تاریخ اعزام هستش یا تاریخ ثبت درخواست و ارسال دفترچه از طریق پست و گرفتن برگ سبز ؟ چون ممکنه الان دفترچه رو پست کنم اعزام رو بزنن تو 94؟
    سوال خوبیه ... منم رفتم پلیس -10 درخواستم رو ثبت کرد تاریخ پیشنهادی هم ازم پرسید ولی الان دارم روند معاینات رو طی میکنم تا برسه به کمیسیون ! یعنی تاریخ اعزام هنوز معلوم نیست ... ملاک تاریخ اعزام هستش یا تاریخ ثبت درخواست
    بالا نوشتم ملاک تاریخ اعزام هست.

با سلام.
    من آموزشی افتادم سازمان زندان ها کرج می خواستم ببینم اونجا چطوریه؟ کلاً راهنمایی کنید.
    محل اعزام رو شهر خودمون نوشته یعنی من باید در تاریخ اعزامم برم به اون محل در شهر خودم؟بعد اونا منو میبرن کرج؟
    ضمناً وظایف یه سرباز مثل من بعد دوره آموزشی چیه؟(بردن و آوردن زندانی ها و ... که نیست؟درسته؟)؟
    با تشکر.
    در مورد آموزشگاه خبر ندارم ولی اگه در زندان خدمت کنین حواستون به خودتون و اطرافتون جمع باشه.

سلام به دوستان
    من تو خبرها شنیدم که برا سربازای متاهل 3 ماه کسر در نظر گرفتن. این شامل منی که الان در حال خدمتم میشه یا ماله سال 94 ه فقط ؟! چجوریاست کلا ؟!
    اونطور که از خبر بر میاد شامل 94 به بعد هست.

با این اوصاف احتمال زیاد من هم دیگه نمیرم. اصلا ارزش نداره. اگه همه جوونا با هم نرن اینا بع خودشون میان. اگه یکی سیلی زد تو گوشت هیچی نگفتی مطمین باش دومی و سومی رو هم میزنه
    به هر حال خیلی ها هستن که بنا به شرایتشون بالاخره مجبور میشن برن.

یکی برای گواهینامه، یکی برای کار، یکی برای پاسپورت، یکی برای مجوز و...

اونی که از متن بر میاد شامل 94 به بعد.

اصولا نمیان از الان اجرا کنن، سال بعد هم که به متاهل ها 3 ماه کسر بدن باز میشه همون مدت زمان الان!
    Last edited by ice_man_sh; 30-09-2014 at 17:15.

7. 5 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    خدمت از سال دیگه 24 ماه میشه
    آدم زن دار 3 ماه تخفیف میگیره
    برای هر بچه هم 3 ماه تخفیف میدن
    یعنی اونی که زن داره و هفت تا هم بچه داره معاف میشه

9. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این قانون جدید هنوز نقص هایی داره مثلا طول خدمت امریه داران در ان نیست ایا کمتر میشه یا مثل الان ۲۴ ماه یا بیشتر خواهد شد؟ یا کسر خدمت برای افرادی که از پروژه های کسر خدمت استفاده نی کنند به چه شکل است؟
    باز خوبه قانون جدید رو از ۶ ماه جلوتر اعلام کردند نه مثل زمان ما که سال جدید شروع شد و قانون به یکباره عوض شد.
    Last edited by mani6606; 30-09-2014 at 17:46.

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

الان تو BBC دیدم نوشته بود از مهر 94 میشه 24 ماه! اما بقیه جاها همه نوشتن از فروردین 94. چرا اینجوری شد؟ :(

Tapatalked

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

این قانون جدید هنوز نقص هایی داره مثلا طول خدمت امریه داران در ان نیست ایا کمتر میشه یا مثل الان ۲۴ ماه یا بیشتر خواهد شد؟ یا کسر خدمت برای افرادی که از پروژه های کسر خدمت استفاده نی کنند به چه شکل است؟
    باز خوبه قانون جدید رو از ۶ ماه جلوتر اعلام کردند نه مثل زمان ما که سال جدید شروع شد و قانون به یکباره عوض شد.
    امریه شانس بیاره همون 24 ماه بمونن و 27-28 ماه نشن!!

البته مجوزهای امریه را هم به شدت کاهش دادن.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

الان تو BBC دیدم نوشته بود از مهر 94 میشه 24 ماه! اما بقیه جاها همه نوشتن از فروردین 94. چرا اینجوری شد؟ :(Tapatalked
    سلام
    این خبرها رو باید از شبکه های ایران ببینید
    اخبار 17 IRINNاخبار 19 IRIB TV1
    اخبار 20 IRINN
    اخبار 20:30 IRIB TV2
    و غیره
    در اخبار ساعت 17 گفت:
    از اول 94 هست
    هر کسی قبل از 94 دفترچه بگیره و اعزام بشه همون 21 ماه خدمت میکنه

14. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

وی ادامه داد: همچنین در اجرای سیاست ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص افزایش جمعیت کشور، مدت خدمت مشمولین متاهل 3 ماه و به ازای هر فرزند نیز 3 ماه کسر می‌شود.
    آخه کی میاد به خاطر سه ماه، اصلا بگن معافیت؛ زندگی یک شخص رو تباه کنه (با به دنیا آوردن یک بچه)، همین خود ما کافی هستیم با این وضع زندگیمون.

موندم کدوم آدم بی شعوری میاد همچین کاری کنه :|

16. 7 کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •