دیروز یک گیگ حجم داشتم
صبح چون مودم رو ریست نکردم 4 گیگ از حجمم کم شده حجم الانم شده منفی 3
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دیروز یک گیگ حجم داشتم
صبح چون مودم رو ریست نکردم 4 گیگ از حجمم کم شده حجم الانم شده منفی 3
این روش telnet هم روش خوبیه. تو این تاپیکا هم میتونی راجع بهش یه سری اطلاعات پیدا کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه پس چرا من همیشه تو تایم رایگان یک مگ میگیرم از سرور داخلی
شما کدوم شهر و مرکز مخابراتی هستین؟
واسه شما هم که کم شده!..به من دیشب گفت که مشکل اکانتیگ نداشتیم واسه همین بعیده حجمی برات برگشت بخوره! اعصاب نذاشتن سر یه دانلود2 3 گیگ تو هر شب. 72 ساعت گفت باید صبر کنی ..حالا حجم شما منفی شده یعنی چی؟ مگه ترافیک صفر میشه، نت کلا قطع نمیشه؟
--------
از راهنمایی دوستان هم ممنونم. امشب تستش میکنم ببینم از پسش بر میام یا نه..
[QUOTE=bilmazlar;8719054]شما کدوم شهر و مرکز مخابراتی هستین؟[/QUOTE
شهر مشهد
سرعت دانلود از سرورهای ایرانی بیشتر از 1 مگ بر ثانیه نمیره راهی هست بشه افزایش داد ؟
چرا دانلود از سرورهای خارجی کمه ؟ مثلا عکس های تلگرام هم دیر باز باشه ؟
نخیر دوست عزیز چون سیستم اکانتینگ خط رو نهایت تا ۱۰ مگ میبنده بالاتر از ۱۲۵۰ تا سرعت دانلود نمیره بالا سرور خارجی هم معمولا تو تایم رایگان سرعتش کمه و میشه نصف سرعت دانلود سرور داخلی یعنی میانگین ۵۰۰ کیلوبایت بر ثانیه هست تلگرام هم من قبلا فن آوا داشتم دیر عکس ها رو باز میکرد الان با آسیاتک مشکلی ندارم سریع فیلم و عکس رو باز میکنه البته گاهی مواقع ممکنه خود سرورهای تلگرام هم دچار مشکل بشه
دوست عزیز من دارم خودم و می کشم که به سرعت شما برسم ولی مخابرات و آسیاتک می گن بیشتر از ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوبایت نمی تونی داشته باشی
ظرفیت نهایی آسیاتک همینه حالا شانس آوردی ۱ مگ بهت میده چون اگه بهترین طرح(شهاب)داشته باشی طبق قانون می تونن تا ۱۶۰ هم سرعتت رو پایین بیارن و شما هم نمی تونی اعتراضی داشته باشی
مرکز مخابراتی فجر ارومیه ، حدود یک ماهه از آسیاتک سرویس خریدم ولی تازه یک هفته هست که دارم درست و حسابی استفاده میکنم جریانش طولانی هست به انجمن اینترنت استان آذربایجان غربی و پستهای قبلی همین تاپیک برید متوجه میشید چجوری منو سر کار گذاشته بودن.
قبلا حداقل از سرورهای داخلی و سرورهای خود آسیاتک با سرعت دقیق یک مگ بدون کاهش یا نوسان شدید دانلود میشد اما اخیرا همونطور که دیدید داخلی رو هم محدود کردن خارجی که بماند. هیچ الگوی خاصی هم نداره!
سایتی با سرور داخلی مثل دانلودها یا سافت98 یا تیزفایل یه شب روی 500 یه شب روی 250 یه شب روی 700 محدوده اما بعد از ساعت 7 یا 8 بهتر میشه و تدریجا افزایش پیدا میکنه. خارجی ها هم اکثرا روی 500 یا 250 محدودن.
البته با اکانت افزایش سرعت دانلود کلا از اوایل شروع بازه رایگان هم از هر سروری چه داخلی چه خارجی با سرعت یک مگ میشه دانلود کرد.
Last edited by dDarkKnight_12; 30-09-2015 at 22:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)