چرا گوشی من بعد از یه مدتی سرعنش میاد پایین.؟؟ بعد از این که تم رو عوض می کنم خوب میشه!!
سرعت گوشی چه ربطی به عوض کردن تم داره؟؟
گوشیم n73 موزیک هستش
چرا گوشی من بعد از یه مدتی سرعنش میاد پایین.؟؟ بعد از این که تم رو عوض می کنم خوب میشه!!
سرعت گوشی چه ربطی به عوض کردن تم داره؟؟
گوشیم n73 موزیک هستش
به تم ربط داره هم شارژ و هم سرعت ...
من يه گوشي n73 special edition گرفتم 315 هزار تومن آلماني ميخواستم بدونم آيا كيفيت صداش با موزيك اديتيشن چه فرقي داره و آيا كلا گوشي خوبي گرفتم؟؟
درسته اما سرعت به مرور کم میشه. حتی وقتی که همون تم رو دوباره انتخاب می کنم سرعتش خوب میشه. بعدر از 10 15 روز سرعتش میاد پایین. دوباره تم رو عوض می کنم یا همون تم رو از اول انتخاب می کنم سرعتش خوب میشه
دوست من این گوشی تنها فرقش با موزیک تو همون رنگشه بقیه موارد یکیه با اون ...
گوشیه خوبیه آلمانی با فنلاندی هم فرقی نداره ...
فکر نکنم از تم باشه اینی که میگی ولی کلا به نظرم طبیعیه !!!
هدست اسپشال اديتيشن سادست به نظر من نگيرين از اين سفيدا!
آره درسته این تفاوت رو یادم نبود هندزفریش سفید و سادست ...
سلام به همه بچه های فروم
ببشید یه چمدتا سوال داشتم اگه کسی خواست دمش گرم جوابم رو بده
من میخوام یه N 73 بگیرم ولی یکم سردرگم شدم چون قبلا می خواستم k800 بگیرم ولی مثل اینکه تو بازار فقط چینی بود گفتم برم n73 بگیرم که دیدم بچه ها همه حرف از خرابی و مشکلاتش رو که دیدم پشیمون شدم یا بهتر بگم ترسیدم و تو دلم یه زره خالی شد حالا می خوام از n73 دارا سوال کنم این مشکلاتی که میگن اعم از هنگ کردن، مشکل گالری، سرعت کند،....... درست هست یا نه درکل از گوشی تون رازضی هستید؟؟؟؟؟؟
![]()
سلام من که راضیم.از گالری بگم که با نرم افزار یا بدون نرم افزار میتونین عکس یا فیلم خاصی دارین رو مخفی کنید.سرعتش هم راضی کننده هست.هنگ کردن رو که همه گوشیا دارن.گوشی من هنگ کرده نه به اونطور وبه خاطر چی هنگ کرده!!به خاطر اینکه یه مقدار زاید از حد نرم افزار نصب کردم.مموری گوشیمو یا 2گیگ هم پر کردم فقط یکم سرعتش پایین اومد .در کل شخصا از گوشیم راضی هستم.هم صدای خوبی داره.هم دوربینش خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)