100% واسه ایرانسله![]()
100% واسه ایرانسله![]()
بنده با اين دوست عزيز موافقم
متاسفانه اينجا بعضي از دوستان بجاي واقع گرا بودن كوركورانه از ايرانسل حمايت ميكنند بدون اينكه بدونند اين كار مستقيم به خودشون لطمه ميزنه...
بعضي ها هم به هم نون قرض ميدهند ! كه بوش داره مياد(قابل توجه boy iran)![]()
![]()
![]()
![]()
هر وقت اين آقا فرهنگ رو پيدا كردي بگو تا ما هم باهاش آشنا شيم
شما چه گيري دادين به اين دكلها !!!!!!!!!!!
آخه به كلفتي يا باريكيه مگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگر كلفت باشه يا كوچيك باشه به حال شما چه فرقي ميكنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه ميخواهيند ******* **** كنيند ؟؟؟؟؟:43:
نه عزیزم!من اصلا نمیتونم چت کنم چون یاهو مسنجر موبایلم باز نمیشه.در ضمن من الانم روزی 1000 تا فحش به ایرانسل میدم با تعرفه هاش.ولی میگم تقصیر خود ماست چون با خرید سیم کارت شرایطشون رو قبول کردیم.در کل بگم من نه طرفدار ایرانسلم چون تعرفه هاش بالاست نه طرفدار تی سی آی چون بعد این همه مدت امکاناتش اینجوریه.یاعلی
هرکسی اینجا میتونه سوال کنه جواب بگیره اگه چیزی میدونی بگو نمیدونی چیزی نگو
شما بگو باید با ایرانسل چیکار کنیم؟؟؟
اگه ایرانسل دست تو بود و قرار باشه تی 1 سال شرکت رو راه اندازی کنی توی 100ها شهر و یا هزاران بی تی اس نصب کنی؟ و در این عین حال با رگولاتوری سره کله بزنی میتونی با این قانون با این طرز فکر دولت مردان میتونستی کاری بکنی؟
هر کسی خودش فرهنگ خودشو میسازه توی المان با این که اینترنت موبایل ارزونه ولی استفاده کننده نداره
چون اونجا کارای غیره ضروری شو با مبایل وسط خیابون انجام نمیدن
شما بهتره اول گوشیتو درست کنی بعد ایراد از ایرانسل بگیر با دلیل و منطق و راستی اینم بگو از کجا و کی مشکل داشتی فحشم نده به ایرانسل فقط خودتو خسته میکنی
شما یه خرده تحقیق کنی میفهمی که تعرفه دقیقه ای تمام شده ایرانسل پایین تر از تعرفه تمام شده تی سی ای هستش
حالا من نفهمیدم به کی نون دادم تو به من بگو فرشاد من به کی نون دادم؟
Last edited by علیرضا خارجی; 19-05-2007 at 18:41.
شمام که فقط فکرت تو این حرفاس ! شد یه پست بدی که توش ستاره نباشه؟
مگه الان دزفول آنتن میده؟؟؟؟؟
ممنون از راهنماییت مرسییییییییییییییی![]()
ببین داداش نه من قصد توهین داشتم نه اون دو دوست عزیز دیگه. اینو میتونی از اون شکلک گل و خنده که برات گذاشتم بفهمی. حالا نمیفهمی ما چیکار کنیم؟ خیلی کوچولوتر از اونی که واسه ما شاخ شی. برو عمو......
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)