تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 942 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

CD_RW تایید نکردی که این دکل ایرانسله یا نه هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا
    به نظر من که 100% ماله ایرانسله با توجه به دلیل هایی که گفتم تو صفحه 225 نظر شما چیه ؟
    100% واسه ایرانسله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

13

اول كه بي فرهنگ خودتي.بعدشم شما چطوري فكر ميكني ادم مثلا با فرهنگ!شما فكر ميكني كسي تماس نگرفته يا ايميل نزده.خود من از همون اول كه مشكل داشت تماس پشت تماس داشتم تا همين چند روز پيش كه فروختمش.همش دروغ ميگن و مردم رو گزاشتن سركار.هي امروز درست ميشه هي فردا درست ميشه.همش همينو ميگن.به هركي هم يك چيزي ميگن.بعدشم شما شايد بيكار باشيد كه بيفتيد دنبال كارشو و هر موقع درست بشه براتون مساله اي نباشه ولي اينجا مردم موبايل رو براي قرتي بازي نگرفتن.باهاش كار ميكنن و براي كارهاي واجب استفاده ميكنن پس زمان اينجا براي كسي اينقدرها بي ارزش نيست اونهم در حالي كه اپراتور اول با هيچ گونه مشكل انتن دهي گزاشته.اخه شما خودت بگو وقتي اپراتوري بدون مشكل انتن دهي گزاشته كي ميشينه تا يك اپراتور ديگه بلكه يك روزي درست بشه.اينها اگر ميخواستن درست كنن بعد اين چند ماه تماس و ايميل و شكايت يك كاري ميكردن.پس لطفا چيزي كه نميدونيد در موردش نظري نديد!!

دروغگو اول خودتي و اون فاميل بي خبرت.بعدشم ايشون كه گفتن مشكلي ندارن احتمالا جز همون زير 50 درصد تحت پوشش بودن.بعدشم من دارم برات نقل روزنامه رو ميدم شما چي ميگي؟اگر به نظر خودم باشه ميگم بيشتر از اين حرفها تحت پوشش نيست.غير از مركز شهر جائي در پوشش نيست.شما نميدوني قصه نگو لطفا.بعدشم چه ربطي به ابروي ما داره.ادبم خوب چيزيه .اگر بر بي ابروئي باشه اين ايرانسله نه مردم.مردم اينجا خدمات خوب ميخوان و مثل شما ناز كسي يا شركتي رو نميكشن كه خدمات بده.شركت خوب حمايت ميشه شركت بد تحريم.

احترام خودتو نگه دار عزيز.

يادتون باشه من با هركس مثل خودش باهاش صحبت ميكنم.پس كسي دلخور نشه.
    بنده با اين دوست عزيز موافقم
    متاسفانه اينجا بعضي از دوستان بجاي واقع گرا بودن كوركورانه از ايرانسل حمايت ميكنند بدون اينكه بدونند اين كار مستقيم به خودشون لطمه ميزنه...
    بعضي ها هم به هم نون قرض ميدهند ! كه بوش داره مياد(قابل توجه boy iran)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

13

باهات کاملا موافقمممممممممممممممممممم ممممم
    بابا ما باید فرهنگ استفاده از GPRS و داشته باشیم اون موقعه میبینیم که GPRS به چه دردی میخوره
    هر وقت اين آقا فرهنگ رو پيدا كردي بگو تا ما هم باهاش آشنا شيم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

6

cd-rw اون دیشای بزرگ چه مزیتی نسبت به دیشای کوچک دارن؟
    توی دزفول یه دکل ایرانسل هست که 4 تا دیش بزرگ به صورت 2 تا 2 تا روش نسبه و 2 تا هم کوچیک که در مجموع میشه 6 دیش نمیدونی علتش چیه؟؟؟
    شما چه گيري دادين به اين دكلها !!!!!!!!!!!
    آخه به كلفتي يا باريكيه مگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    اگر كلفت باشه يا كوچيك باشه به حال شما چه فرقي ميكنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مگه ميخواهيند ******* **** كنيند ؟؟؟؟؟:43:

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض اعتراض!!!!!!!!!!!!!

یادمه خود شما چند صفحه قبل فحشا بستی به ایرانسل که چرا همه چیزش گرونه ! اما انگار چت کردن بت حال داده ها که الان طرفدار شدی ! ( قصد توهین نداشتما شوخی بود)
    نه عزیزم!من اصلا نمیتونم چت کنم چون یاهو مسنجر موبایلم باز نمیشه.در ضمن من الانم روزی 1000 تا فحش به ایرانسل میدم با تعرفه هاش.ولی میگم تقصیر خود ماست چون با خرید سیم کارت شرایطشون رو قبول کردیم.در کل بگم من نه طرفدار ایرانسلم چون تعرفه هاش بالاست نه طرفدار تی سی آی چون بعد این همه مدت امکاناتش اینجوریه.یاعلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

هرکسی اینجا میتونه سوال کنه جواب بگیره اگه چیزی میدونی بگو نمیدونی چیزی نگو

بنده با اين دوست عزيز موافقم
    متاسفانه اينجا بعضي از دوستان بجاي واقع گرا بودن كوركورانه از ايرانسل حمايت ميكنند بدون اينكه بدونند اين كار مستقيم به خودشون لطمه ميزنه...
    بعضي ها هم به هم نون قرض ميدهند ! كه بوش داره مياد(قابل توجه boy iran)
    شما بگو باید با ایرانسل چیکار کنیم؟؟؟
    اگه ایرانسل دست تو بود و قرار باشه تی 1 سال شرکت رو راه اندازی کنی توی 100ها شهر و یا هزاران بی تی اس نصب کنی؟ و در این عین حال با رگولاتوری سره کله بزنی میتونی با این قانون با این طرز فکر دولت مردان میتونستی کاری بکنی؟
    هر وقت اين آقا فرهنگ رو پيدا كردي بگو تا ما هم باهاش آشنا شيم
    هر کسی خودش فرهنگ خودشو میسازه توی المان با این که اینترنت موبایل ارزونه ولی استفاده کننده نداره
    چون اونجا کارای غیره ضروری شو با مبایل وسط خیابون انجام نمیدن
    نه عزیزم!من اصلا نمیتونم چت کنم چون یاهو مسنجر موبایلم باز نمیشه.در ضمن من الانم روزی 1000 تا فحش به ایرانسل میدم با تعرفه هاش.ولی میگم تقصیر خود ماست چون با خرید سیم کارت شرایطشون رو قبول کردیم.در کل بگم من نه طرفدار ایرانسلم چون تعرفه هاش بالاست نه طرفدار تی سی آی چون بعد این همه مدت امکاناتش اینجوریه.یاعلی
    شما بهتره اول گوشیتو درست کنی بعد ایراد از ایرانسل بگیر با دلیل و منطق و راستی اینم بگو از کجا و کی مشکل داشتی فحشم نده به ایرانسل فقط خودتو خسته میکنی
    شما یه خرده تحقیق کنی میفهمی که تعرفه دقیقه ای تمام شده ایرانسل پایین تر از تعرفه تمام شده تی سی ای هستش

حالا من نفهمیدم به کی نون دادم تو به من بگو فرشاد من به کی نون دادم؟
    Last edited by علیرضا خارجی; 19-05-2007 at 18:41.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

14

شمام که فقط فکرت تو این حرفاس ! شد یه پست بدی که توش ستاره نباشه؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

cd-rw اون دیشای بزرگ چه مزیتی نسبت به دیشای کوچک دارن؟
    توی دزفول یه دکل ایرانسل هست که 4 تا دیش بزرگ به صورت 2 تا 2 تا روش نسبه و 2 تا هم کوچیک که در مجموع میشه 6 دیش نمیدونی علتش چیه؟؟؟
    مگه الان دزفول آنتن میده؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1

اگه سیل بیاد , زلزله بیاد , بمباران بشه یا هزار اتفاق دیگه اول بگو یه جای سالم توی شهر میمونه که بخواد یک سایت معمولی سالم باشه , به هر حال سایت خاموش میشه و راهی برای روشن کردنش نیست مگر اینکه یه
    کامیون برق ببرند جاش یا اینکه برق رو با 4 لیتری برسونند در سایت

اون عکس چیزیش معلوم نیست ولی من هم 80 درصد احتمال میدم ایرانسل باشه
    ممنون از راهنماییت مرسییییییییییییییی

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اول كه بي فرهنگ خودتي.بعدشم شما چطوري فكر ميكني ادم مثلا با فرهنگ!شما فكر ميكني كسي تماس نگرفته يا ايميل نزده.خود من از همون اول كه مشكل داشت تماس پشت تماس داشتم تا همين چند روز پيش كه فروختمش.همش دروغ ميگن و مردم رو گزاشتن سركار.هي امروز درست ميشه هي فردا درست ميشه.همش همينو ميگن.به هركي هم يك چيزي ميگن.بعدشم شما شايد بيكار باشيد كه بيفتيد دنبال كارشو و هر موقع درست بشه براتون مساله اي نباشه ولي اينجا مردم موبايل رو براي قرتي بازي نگرفتن.باهاش كار ميكنن و براي كارهاي واجب استفاده ميكنن پس زمان اينجا براي كسي اينقدرها بي ارزش نيست اونهم در حالي كه اپراتور اول با هيچ گونه مشكل انتن دهي گزاشته.اخه شما خودت بگو وقتي اپراتوري بدون مشكل انتن دهي گزاشته كي ميشينه تا يك اپراتور ديگه بلكه يك روزي درست بشه.اينها اگر ميخواستن درست كنن بعد اين چند ماه تماس و ايميل و شكايت يك كاري ميكردن.پس لطفا چيزي كه نميدونيد در موردش نظري نديد!!

دروغگو اول خودتي و اون فاميل بي خبرت.بعدشم ايشون كه گفتن مشكلي ندارن احتمالا جز همون زير 50 درصد تحت پوشش بودن.بعدشم من دارم برات نقل روزنامه رو ميدم شما چي ميگي؟اگر به نظر خودم باشه ميگم بيشتر از اين حرفها تحت پوشش نيست.غير از مركز شهر جائي در پوشش نيست.شما نميدوني قصه نگو لطفا.بعدشم چه ربطي به ابروي ما داره.ادبم خوب چيزيه .اگر بر بي ابروئي باشه اين ايرانسله نه مردم.مردم اينجا خدمات خوب ميخوان و مثل شما ناز كسي يا شركتي رو نميكشن كه خدمات بده.شركت خوب حمايت ميشه شركت بد تحريم.

احترام خودتو نگه دار عزيز.

يادتون باشه من با هركس مثل خودش باهاش صحبت ميكنم.پس كسي دلخور نشه.
    ببین داداش نه من قصد توهین داشتم نه اون دو دوست عزیز دیگه. اینو میتونی از اون شکلک گل و خنده که برات گذاشتم بفهمی. حالا نمیفهمی ما چیکار کنیم؟ خیلی کوچولوتر از اونی که واسه ما شاخ شی. برو عمو......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •