در مورد چه ماشینی صحبت می کنید من که اینجا عکسی نمی بینم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
در مورد چه ماشینی صحبت می کنید من که اینجا عکسی نمی بینم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منظور Armin 2008 اون جتسکی بود که من گذاشتم اونو به این خاطر گذاشتم که دو تا پست شبیه هم داده بودم میخواستم زیا د تابلو نشم
اشتباه نکن من این ماشین رو از سایتgta inside گرفتم و ماشین پلیس المان بود . من کمی تغییرش دادم و عکسش رو گذاشتم ولی ندیدم کسی قبل از من این رو گذاشته باشه
ببخشید آخه تو صفحه های اول تاپیک میرمحمد دقیقا همون ماشین رو ایرانی کرده و گذاشته بود![]()
یکی از بزگترین اشتباهات رو انجام دادی. با این وضع دیگه بازیت گیر میکنه.آقا مجيد ، آقا ابي ، حرفه اي ها كمك كمك كمك
من ماشين براي تغيير دادن كم آوردم نمي دانم آيا ميشه ماشين جديد نصب كرد يا نه ؟
مجبور شدم ديگر وسايل بازي را به ماشين تبديل كنم مثل :
Bogboxa و bogboxb و
Utiltr1 كه منبع اتصالي به ماشين است و
Farmtr كه براي درو است و حتي اون راه پله توي فرودگاه را مشكلي هم در بازي ايجاد نشده
فقط وقتي سوار اين ماشينها ميشم بي صدا حركت ميكنن بازي صدا داره اما ماشينها بدون صدا هستند
كسي ميتونه بگه چطوري ميشه اين ماشينها را صدا دار كنم
فکر نمیکنم بشه صدا دارشون کرد مگر اینکه از طریق Handling یا فایلهای مثل Cargrp بشه این کارو کرد.
شما اگر جا برای ماشین کم داری میتونستی از ماشینهای خام استفاده کنی که به تعداد ماشینها اضافه میکنه.
توضیح در این مورد رو من نمیدونم و فقط شنیدم ولی Pink Panther فکر کنم بلد باشه. ولی کم به اینجا سر میزنه. قبلا ها بیشتر تحویل میگرفت.
اینم یه آدرس که مودای خوبی داره
اینم یه آدرس که آدمای خوبی دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aRThaS_08; 05-02-2008 at 20:49.
اینم یه برنامه برای دستکاری سیوگیما
اینم یه برنامه که از hanling editor جدیدتره
واقا این شبیه مال من
این ماشین پلیسه که ساخت JVT هستش. SKODA Slovak Police
تازه طرحشم خود JVT نساخته و فقط Convert کرده چون این ماشین مال NFS: HS هستش.
© 2005 JVT
All Rights Reserved!
Made by (c) Studio LINE-ART software by JVT,
اینم مشخصاتش:
Polygons: 38474
Vercites: 43682
Burden Game/PC:
model : Medium
texture: Medium
Car Finished : 28.09.2005
Car Published : 02.10.2005
Supplyng: Police SF car (San Ferio?)
البته قصد فضولی نداشتم ها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)