تورنت از ترکر حذف شده, باید جای دیگه دنبالش بگردی.
تورنت از ترکر حذف شده, باید جای دیگه دنبالش بگردی.
چه جوری باید بفهمیم حذف شده؟
اگه تورنتی از یه ترکر حذف بشه, وضعیت ترکر روی کلاینت utorrent احتمالا میشه اینطوری: Torrent not registered with this tracker (شرط کافی و نه لازم)
اما منم مثل شما توی اون ترکر گشتم, چیزی پیدا نکردم. از یه ادمین سوال کردم گفت حذف شده.
خبر شکایت سایت های حق مولف ها از یکی از این سایت های تورنت رو کی شنیده؟
کدوم سایت رو میگی؟ پایرت بای ؟؟ این صاحباش اگه اشتباه نکنم به 2 سال زندان محکوم شدن
همین بود.
گفتن باید خسارت مالی هم بدن به شاکی ها ....
الان که هنوز داره سایتش کار میکنه ولی فکر کنم اگر نتونن تو تجدید نظر رای دادگاه رو تغییر بدن احتمال زیاد بسته میشه ( و البته وضعیت بدی هم برای دیگر سایت های تورنت رخ می ده)
سلام
الان يك هفته است كه تورنت براي من از كار افتاده . قبلا سرعتش25kb بوده ولي الان سرعتش از 3kb بالاتر نميره آيا براي تورنت مشكل پيش اومده يا مشكل از خط adsl منه ؟
سلام.
چطور میشه قبل از دانلود مطمئن شد که یه فایل تورنت فیک هست یا نه!
ممنون...
مثلا این:
ممنون...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اوضاع خیلی افتضاحه دنیای تورنت وحشتناک وابسته به Piratebay هست شاید خیلی از دوستان خوب با Piratebay آشنایی نداشته باشن، دوستان تورنت هایی که دارن دانلود میکنن رو ببینن به طور میانگین بیشتر از 80% تورنت ها ترکرشون Piratebay هست، برای من که تمام لیستم ترکرشون Piratebay هست با اینکه زیاد از سایت خودش تورنت نمیگیرم، ولی Piratebay بزرگترین Tracker آزاد در دنیای اینترنته؛ خیلی غولم هست اگه Piratebay تعطیل بشه ضربه بزرگی به دنیای تورنت میخوره.
سازندگان Piratebay فعلا به یک سال زندان محکوم شدن در زادگاهشون سوئد امروز یه تعداد زیادی هم تو استکهلم سوئد در طرفداری از این Tracker غول تظاهرات کردن، ولی چه فایده فقط دعا کنید Piratebayتعطیل نشه وگرنه بدبخت می شیم.
![]()
![]()
Last edited by milky way; 22-04-2009 at 01:11.
لطفا اول میانگین سرعتتان رو در ان موقع چک کنید همچنین یک تصویر از وضعیت تورنت بزارین ( چرا اینو هیچکس اول کاری نمی ده معلوم نیست)
راست می گی من اصلا به این موضوع دقت نکرده بودم که جزو ترکر های پر طرفدار تو تورنت ها است....پس اوضاع بدتر از ان چیزی هست که من فکر کرده بودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)