اصلا کف میکنم میبینم کسایی رو که لینوکس نصب میکنن و به خاطر یه سختی ولش نمیکنن! خیلیا هستن به خاطر یه چیز کوچیک از لینوکس متنفر میشن!
من که از ویپیان و پر\وک/سی https استفاده میکنم. دیگه اصلا از فیلترشکن استفاده نمیکنم.
اصلا کف میکنم میبینم کسایی رو که لینوکس نصب میکنن و به خاطر یه سختی ولش نمیکنن! خیلیا هستن به خاطر یه چیز کوچیک از لینوکس متنفر میشن!
من که از ویپیان و پر\وک/سی https استفاده میکنم. دیگه اصلا از فیلترشکن استفاده نمیکنم.
ولی tor یه چیزه دیگست دوست عزیز... من حتی باهاش دانلود میکنم سرعتم کم نمیشه!![]()
با سپاس از دوستان
نه ؛ چندان هم سخت نیست. این نسخه های جدید مثل مینت حتا از جنبه ای از ویندوز آسونتر هم هست.
حالا برویم ببینیم Tor چطوره. من یه زمانی روی ویندوز داشتم. برای همین زیاد نمیپسندم. بقیه فیلکشها یه سرور در مسیر دارند؛ ولی تور دو سه تا سرور در مسیر میگذاره و برای همین سختتر راه میافته.
راستی؛ فایلهای EXE در لینوکس اجرا نمیشوند؟ من یه دیکشنری دارم که میخوام تو لینوکس هم اجراش کنم. یکبار امتحان کردم؛ نتونستم. تو هر دوتا ویندوزم اجرا میشه.
برنامههای ویندوز رو به احتمال زیاد با wine میتونی اجرا کنی. نصبش کن شاید تونست واست اجرا کنه ولی خود لینوکس هم دیکشنریهای بدی نداره!
درمورد StarDict سرچ کنین. فکر کنم بتونه از بابیلون استفاده بکنه.
ممنون. این دیکشنری که میگم Oxford advanced Learner's هست. یه چیز دیگه است!
بابیلون که اصلاً متنفرم ازش. لینگوز را ترجیح میدم. البته این دوتا نرمافزار دیکشنری خوان هستند.
ولی آکسفورد خودش دیکشنریه، با دیتای کامل. روی دی وی دی بوده، کپی کردم.
سلام
با software manager رفتم و Tor را نصب کردم. ولی هیچی به دسکتاپم اضافه نشد. کجا میره؟ دوباره تو software manager که میزنم installed را نشون میده.
Wine را هم خواستم بگیرم؛ دیدم بیشتر از 200 مگه. باید بگذارم برای ساعت مجانی. software manager را بستم؛ ولی انگار دانلودش متوقف نشده. میشه؟
درموردش سرچ کن. احتمال داره اصلا برنامه گرافیکی نباشه. اونوقت روش کار باهاش رو مینویسن. پیشنهاد میکنم حتما روی کامند لاین کار بکنین
متوجه نشدم. برنامه گرافیکی؟ با من بودید؟
تور محیط گرافیکی به صورت پیشفرض نداره ولی اصلا مهم نیست چون خیلی سادست کار کردن باهاش.
یه ترمینال باز کن و توش بنویس tor و اینتر کن. صبر کن ۱۰۰٪ تموم شه. الان به شبکه وصله.
حاالا برو تو تنظیمات فایرفاکس تو قسمت پروکسیها و ------ socks رو بده localhost با پورت 9050 ... تموم! حالا میتونی با فایرفاکس هرجایی خواستی بری.
اون قضیهی دانلود هم امکان داره و تو اوبونتو اینطوریه! تو مینت رو نمیدونم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)