تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 602 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

آها متوجه شدم
    برای ثبت نام اینا تانوما ویژه ثبت نام میکنن که فیبر کشی و ONT رایگان داره، ولی خب چون طول میکشه و توی صف میمونی فیبر بدن و داستان های بعدش من خودم این هزینه هارو کردم، تانوما ویژه تا سرعت ۵۰ میده ثابت ولی یه تعرفه استاندارد داره که تا ۲۰۰ میدن . میخوام برم تغییر سرویس بدم زمانی که اینترنت راه اندازی شد
    سلام میشه بگین از کی درخواست نت فیبر دادین؟من از دی ماه 98 درخواست نوشتم فروردین تماس گرفتم میگن فعلا کمبود تجهیزات هست ایشالله بعد از اردیبهشت.بعد اینکه تعرفه سرعت 200 مگ هم شامل سیم کشی و مودم رایگان میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام میشه بگین از کی درخواست نت فیبر دادین؟من از دی ماه 98 درخواست نوشتم فروردین تماس گرفتم میگن فعلا کمبود تجهیزات هست ایشالله بعد از اردیبهشت.بعد اینکه تعرفه سرعت 200 مگ هم شامل سیم کشی و مودم رایگان میشه؟
    زمان وصل شدن بستگی به مخابرات منطقه داره تو این چند ماه اخیر سرعت کشیدن فیبر اومده پایین . توی طرح فیبرکشی یا با مودم یا بی مودم سرعت روی اسمی قفل شده پس پرداخت میشه نهایت ۵۰ مگ

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

بچه ها من میخام برای مجتمعمون درخواست فیبر بدم بخام سرعتش باز باشه فیبرو خودم بکشم و مودم خودم بخرم؟یا باید قرارداد ۳ساله ببندم؟استاندارد با ویژه چه فرقی داره ممنون میشم جواب بدید،از درب منزل تا خونه چقد هزینه بره فیبر کشیدن؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

زمان وصل شدن بستگی به مخابرات منطقه داره تو این چند ماه اخیر سرعت کشیدن فیبر اومده پایین . توی طرح فیبرکشی یا با مودم یا بی مودم سرعت روی اسمی قفل شده پس پرداخت میشه نهایت ۵۰ مگ

یعنی الان 4 ماه که از درخواستم گذشته طبیعیه یعنی؟
    بعد اینکه الان سرعت های 100 و 200 مگ هم ارایه میدن
    سایت مخصوص ftth تهران دیدم سرعت 300 مگ هم اومده بالطبع سرعت این طرحا بالاتر از 50 میشه.
    یه سوال داشتم از خدمتت رفیق مودمی که استفاده میکنی هواوی hg8245هست؟تفاوت خاصی ایجاد میکنه نوع مودم مورد استفاده تو نت ftth?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

سلام رفیق الان سرعت های 100 و 200 اکثر شهرا ارایه میدن.سایت tehranftth هم سرعت 300 مگ زده بود رو تعرفه هاش .
    از نت ftthراضی هستی؟قطع و وصلیش باز زیاده؟چون adslسال های89 تا 92 استفاده میکردم بدجور قطعی داشت.
    طرح پس پرداخت بهتره یا پیش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام. من مرکز مخابراتیم جماران هست با رییس مرکز صحبت کردم و شماره پیمان کارشون رو داد واسه کشیدن فیبر نوری تو واحد و زنگ زدم پیمان کار اومد دید گفت اگه سه چهار واحد موافق باشید انجام میدیم وگرنه یک واحد باشه باید همه هزینه هاشو خودتون بدین. هزینه کابل کشی از دم کافو تا داخل واحد رو گفت 1 ملیون این طورا میشه واسه هرواحد. منطقی هستش یا زیاد میگه؟ سوال دیگه اینکه من جایی ندیدم تعرفه های اینترنت تانوما رو. ماهی چقدر هست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه ها من میخام برای مجتمعمون درخواست فیبر بدم بخام سرعتش باز باشه فیبرو خودم بکشم و مودم خودم بخرم؟یا باید قرارداد ۳ساله ببندم؟استاندارد با ویژه چه فرقی داره ممنون میشم جواب بدید،از درب منزل تا خونه چقد هزینه بره فیبر کشیدن؟
    Sent from my iPhone using Tapatalk
    اول ببینید چند تا مشترک میتونید جمع کنید. هر چه تعداد بیشتر باشد خود مخابرات اینکارو انجام میده. اگر یک و دو نفر باشه باید هزینه بدید. سرویس های ویژه یا کمپین معمولا یا قیمت کمتره یا مثلا ترافیک بیشتره یا مثلا ترافیک شبانه رایگان دارند و .... همچنین این طرح ها دائمی نیستند. مثلا ممکن است بعد 6 ماه کمپین جدید ارایه شود و طرح های قبلی جمع اوری شود (البته به منظور خرید جدید یا تمدید بسته می شود و کاربرانی که قبلا خریده اند تا اتمام زمان طرح شون مجاز به استفاده هستند) . اما سرویس های استاندارد قیمت بالاتر دارند ولی سرعت شون دیگه محدود نیست. مثلا سرویس کمپین 4 مگ بگیری سرعت همون 4 مگ داده میشه. ولی برای استاندارد معمولا سرعت مثلا تا 8 یا 16 مگ باز است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سرعت 300 مگ هم دیدم ولی نمیدونم شرایطش چیه..شما میدونی؟این fusion زدن هم اگه بی کیفیت باشه خیلی تاثیر داره تو پهنای باند یه بنده خدایی دیدم یه پیمان کار بی عقل براش زده بود و سرعتش رو 700 کیلوبایت بزور میموند!!!!بعد دیدم که یه پیمان کار دیگه براش جوش زد و عملیات از نوع شروع کرد سرعتش فیکس رو 50 هست

- - - Updated - - -

سرعت 300 مگ هم دیدم ولی نمیدونم شرایطش چیه..شما میدونی؟این fusion زدن هم اگه بی کیفیت باشه خیلی تاثیر داره تو پهنای باند یه بنده خدایی دیدم یه پیمان کار بی عقل براش زده بود و سرعتش رو 700 کیلوبایت بزور میموند!!!!بعد دیدم که یه پیمان کار دیگه براش جوش زد و عملیات از نوع شروع کرد سرعتش فیکس رو 50 هست

- - - Updated - - -

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تقریبا یک ماه طول میکشه
    سرعت 50 مگ تو این طرح حداکثر سرعته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

نکاتی راجب به سیمکشی:
    سیم کشی زیر ۱۰۰ متر با طرح فیبرکشی رایگان انجام میدن ولی بالای اونو باید خودتون هزینشو بدین متری ۱۰ تومن بدون پچ کورد و فیوژن
    این قانونی که دوستان میگن باید ۵ نفر یا بیشتر باشید و حتما طرح ۱۲ ماهه یا ۳۶ ماهه ببندین برای من که یک نفر بودم انجام دادن با در نظر گرفتن نزدیک بودن باکس ftth و طرح ۳ ماهه فیبرکشی رایگان

11. این کاربر از peyman47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •