تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 266 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 2659

نام تاپيک: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگه امکان داره یه مقدار کاملتر توضیح بدید من گزینش رو پیدا نمیکنم فقط یه جایی بو که 3 تا عدد رو میبایست انتخاب کنم که من رو بیشترین عدد یعنی 800 گذاشتم ولی اینی که شما توضیح دادید رو نمیدونم کجای بایوس برم
    از قسمت های مختلف بایوس عکس بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

از قسمت های مختلف بایوس عکس بدین
    من الان بایوس رو آپدیت کردم گزینه هاش عوض شد در واقع برای اینکه بتونم رو رم 2000 ست کنم باید سی پی یو رو هم اور کنم البته اونجور که من فهمیدم ولی روی 2000 که میذارم سیستم ریست میشه ولی دیگه بالا نمیاد بعده یه ریست دستی هم که پیعام میده تنظیمات رو عوض کنم حالا چی راهنمایی میکنید از خیرش بگذزم یا میشه کاری کرد؟

عکس هم دز اسرع وقت میدارم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من الان بایوس رو آپدیت کردم گزینه هاش عوض شد در واقع برای اینکه بتونم رو رم 2000 ست کنم باید سی پی یو رو هم اور کنم البته اونجور که من فهمیدم ولی روی 2000 که میذارم سیستم ریست میشه ولی دیگه بالا نمیاد بعده یه ریست دستی هم که پیعام میده تنظیمات رو عوض کنم حالا چی راهنمایی میکنید از خیرش بگذزم یا میشه کاری کرد؟

عکس هم دز اسرع وقت میدارم
    شما با ضریب رم حداکثر چقدر میتونید فرکانس رم رو بالا ببرید ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

شما با ضریب رم حداکثر چقدر میتونید فرکانس رم رو بالا ببرید ؟

سوالتونو متوجه نمیشم زیر ذیپلم بگید

ولی اینو بگم که هر چی سی پی یو رو بیشتر اور میکتم فرکانس رم بیشتر میره بالا از 2000 هم بالا میزنه ولی خوب نمیشه استفاده کرد دیگه..من هر چی تو نت سرچ میکنم از بایوس خودم چیزی نمیبینم هر چی عکس و تصویر هست شباهتی به ستاپ من نداره حتی با اینکه آپدیتش کردم

این xmp هم هرچی تو بایوس میگردم پیدا نمیکنم شاید اگه چنتا عکس بذارم بهتر بتونید کمک کنید
    Last edited by silhouette; 11-12-2012 at 01:55.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سوالتونو متوجه نمیشم زیر ذیپلم بگید

ولی اینو بگم که هر چی سی پی یو رو بیشتر اور میکتم فرکانس رم بیشتر میره بالا از 2000 هم بالا میزنه ولی خوب نمیشه استفاده کرد دیگه..من هر چی تو نت سرچ میکنم از بایوس خودم چیزی نمیبینم هر چی عکس و تصویر هست شباهتی به ستاپ من نداره حتی با اینکه آپدیتش کردم

این xmp هم هرچی تو بایوس میگردم پیدا نمیکنم شاید اگه چنتا عکس بذارم بهتر بتونید کمک کنید

معلومه که با افزایش کلاک پایه رو زیاد کنید فرکانس رم زیاد میشه چون همه قطعات از اون کلاک پایه دارند استفاده میکنند شما دارین کلاک پایه رو زیاد میکنید فرکانس سی پی یو به حدی بالا میره که نیاز به ولتاژ داره و دیگه سیستم بوت نمیشه این روشش نیست
    مین شما xmp رو ساپورت نمیکنه شما از ضریب رم باید این کارو بکنید dram ferecance معمولا جلوش نوشته spd این ضریب در کلاک پایه ضرب میشه و مستقلا فرکانس رم رو میده دیگه به فرکانس سی پی یو و nb و ht هم کاری نداره
    برای همین میگم از قسمت های مختلف بایوس عکس بدین

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

اول اینکه شما یک شات از تب spd نرم افزار cpuz بذارید تا تایمینگ و فرکانس کاری ماژول ها مشخص بشه
    کلا با توجه به پلتفرم سیستم شما بعید می دونم این ماژول ها با فرکانس بیشتر از 1600 کار کنند شاید در بهترین حالت بتونید در فرکانس 1800 اجراشون کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

اول اینکه شما یک شات از تب spd نرم افزار cpuz بذارید تا تایمینگ و فرکانس کاری ماژول ها مشخص بشه
    کلا با توجه به پلتفرم سیستم شما بعید می دونم این ماژول ها با فرکانس بیشتر از 1600 کار کنند شاید در بهترین حالت بتونید در فرکانس 1800 اجراشون کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

معلومه که با افزایش کلاک پایه رو زیاد کنید فرکانس رم زیاد میشه چون همه قطعات از اون کلاک پایه دارند استفاده میکنند شما دارین کلاک پایه رو زیاد میکنید فرکانس سی پی یو به حدی بالا میره که نیاز به ولتاژ داره و دیگه سیستم بوت نمیشه این روشش نیست
    مین شما xmp رو ساپورت نمیکنه شما از ضریب رم باید این کارو بکنید dram ferecance معمولا جلوش نوشته spd این ضریب در کلاک پایه ضرب میشه و مستقلا فرکانس رم رو میده دیگه به فرکانس سی پی یو و nb و ht هم کاری نداره
    برای همین میگم از قسمت های مختلف بایوس عکس بدین
    قسمت jumperfree configuration----- یه جا هست زده memory clock speed --- که بالاترین گزینش 1600mhz هستش من روی اون گذاشتم بقیه گزینه ها هم auto هستش

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

قسمت jumperfree configuration----- یه جا هست زده memory clock speed --- که بالاترین گزینش 1600mhz هستش من روی اون گذاشتم بقیه گزینه ها هم auto هستش
    بایوسی که ریختین آخرین ورژن بود ؟
    اگه بیشتر از 1600 نتونید بکنید برای انکه به 2000 برسید باید کلاک رفرنس رو هم افزایش بدین در اون صورت اگر نیاز باشه باید به سی پی یو هم ولتاژ بدین و پارامترهای دیگه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

بایوسی که ریختین آخرین ورژن بود ؟
    اگه بیشتر از 1600 نتونید بکنید برای انکه به 2000 برسید باید کلاک رفرنس رو هم افزایش بدین در اون صورت اگر نیاز باشه باید به سی پی یو هم ولتاژ بدین و پارامترهای دیگه
    بله آخرین ورژن بود بره همین یکی دوماه پیش بود نمیخوام زیاد به سیستم فشار بیاد اگه در همین حالت دیگه بالاتر نره ذیگه مهم نیست زیاد حساسیت بخرج نمیدم از راهنماییتون هم بسیار سپاسگدارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •