دوستان من چجوری برم سر خطو تست کنم اصن بلد نیستم
دوستان من چجوری برم سر خطو تست کنم اصن بلد نیستم
بیا دوست عزیز. این pdf آموزش تست سر خطه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
بیا دوست عزیز. این pdf آموزش تست سر خطه.
http://www.shatel.ir/PortalData/Subsystems/StaticContent/uploads/Image/pdf/rtl/04GL24.pdf
تقریبا یکی دو هفته است که پینگم شدیدا نوسان داره ، چند بار تماس گرفتم یه بار گفتن مشکل از مرکز مخابرات هست درست میشه ، یه بار میگن مشکل سراسریه .
میخوام بدونم کسی این مشکل رو داره ؟
سلام دوستان
من امروز سرویس اکو ۸ مگ شاتلم راه افتاد اما سرعتم در حد ۶۰۰ کیلو بایت هست؟ چه جوریه؟ درسته؟
اینم عکس از مودمم[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
متاسفانه فاصله شما از مرکز مخابراتی زیاده و نویز خطتون بالاست ؛ به همین دلیل خطتون بیشتر از 6 مگ نمیکشه!!
اسپیلیتر و... را وصل کردید؟!
میتونید مودمو ببرید سرخط و از اونجا چک کنید ، ببینید وضعیتتون بهتر میشه یا خیر ؛ اگه بهتر شد که معلومه سیم کشی داخلیتون مشکل داره و اگر بهتر نشد که....
بله وصل کردم
یه سوال
شما تجربه ای از سرویس ارت شاتل دارید؟
همین الان ۵۰۰ مگ پرید از حجمم :( اصلا عادت ندارم به محدود! تا الان نا محدود مخابرات داشتم!
چقد باهاش میشه دانلود کرد؟ سرعتش؟ کدومش از همه بهتره؟
ممنون
سرعت آرت 1 حدود 128 کیلوبایت ایناس و معمولا بین 20 تا 30 گیگ ( بستگی داره به مرکز مخابراتی و تعداد کاربران و شلوغی اون ) میتونی دانلود کنی.
بهترین روش برای استفاده از سرویس های نامحدود شاتل اینه که شما از آرت 1 شروع کنی و اگر محدود شدی با پرداخت 8 تومن به عنوان ما به تفاوت سرویس آرت 1 و آرت 2 ، محدودیتتو از بین ببری و اگر دوباره محدود شدی الی آخر... و دوباره از اول ماه با سرویس آرت 1 شروع کنی و همین روندو ادامه بدی.
برنامه networx رو بریز تا ببینی چقد مصرف کردی و کدوم برنامه بیشتر از همه حجمتو مصرف کرده و ...
از اکو میشه رفت به ارت؟
میخوام ببینم اگه نتونستم مدیریت کنم تا قبل از یه ماه میتونم برم به ارت یا نه باید تموم بشه دورم؟
ممنون
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)