تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 262 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اقا من سه نفر را گذاشتم برای حمله فولوارد ولی همش هافبک راست یا چپ می ایستند با اینکه کلا چسباندمشون تو دروازه حریف باز میبینم میاند هافبک

اگه نباشه جاش خالی می مونه محرمانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كوچه پشتي نيوكمپ

پيش فرض

سلام
    آنلاین باز نشده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اقا من سه نفر را گذاشتم برای حمله فولوارد ولی همش هافبک راست یا چپ می ایستند با اینکه کلا چسباندمشون تو دروازه حریف باز میبینم میاند هافبک
    سلام. عزیز! همین جوری هم که میگی، درسته دیگه! اگه بخواد همش جلوی دروازه ایست کنه تا بهش پاس بدی یا براش سانتر کنی که آفساید میشه! تو بازی واقعی هم اگه دقّت کرده باشی، همین وضعیّته. فقط وقتی که حمله می کنی به سمت حریفت، بازیکنات میرن جلو!
    Last edited by Pitbull2015; 25-03-2015 at 00:39.

4. این کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MOH333EN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بچه ها یکبار هم شده فیفا 15 بازی کنید من که با pes خداحافظی کردم وقتتونو رو این بازی طلف میکنید

6. این کاربر از MOH333EN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من از pes 6 به این طرف سراغ این بازی نیومدم فقط نسخه 2013 رو تهیه کردم همینکه دیدم گوش بازیکنها سه ضلعی هست و جداگانه به صورتشون چسبیده شده و حتی خط این جراحی پلاستیک هم محو نشده بازی نکردم.
    حالا دیگه ته و توی فیفا 2015 رو درآوردم به نظرتون این نسخه واسه سرگرمی چجوره؟ یا برم سراغ NBA2K15 ؟

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

هم پیس هم فیفا رو دارم بازی میکنم اونم هروز....فیفا جزئیاتش خیلی بهتر از پیس هستش ولی شبیه سازی پیس امسال بهتر از فیفا هستش..
    فیفای امسال مزخرف ترین گیم پلی کل تاریخ فوتبال ها رو داره که من طی 15 سال باهاشون بازی کردم...فوتبال ناب یعنی پیس
    البته کریر مود فیفا عالیه و نمیشه ازش گذشت و بزرگترین اشکالش نبود لایسنس چمپیونز لیگ هستش که کمی تو ذوف میزنه...

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من فیفا رو بخاطر همون کریر مدش بازی میکنم الان هم با 10 تا تیم تا حالا کریر مد رو بازی کردم دیگه ته و توش رو درآوردم چیز خاص دیگه ای برام نداره متاسفانه بازی دوستانه تو فیفا بهم مزه نداده هیچوقت، حالا میخوام پس رو بگیرم واسه سرگرمی و بازی دوستانه فقط حالت تفریحی گیم پلی نسخه 6 رو اگه حفظ کرده باشه هنوز خوبه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام ، دوستان تا دیروز داشتم از دیتاپک 2 استفاده میکردم ، بازی بسیار روون ، سرعت چرخش بازیکنها بسیار خوب و همه چیز سرجای خودش بود ، امروز دیتاپک4 رو با کرک 1.3 دانلود کردم ، بازی کلا" کند شده ، زمان پاسخ دهی نسبت به قبل بالاتر رفته و هنگام چرخش بازیکن دور خودش اون نرمی و طراوت گذشته دیگه وجود نداره و بازیکن هنگام چرخش ریپ میزنه ! ، توپ از پای بازیکنها زیادی جدا میشه و تو همین فاصله سریعا" بازیکن مقابل میاد توپو میگیره .

این کند شدن بازی و مواردی که عرض کردم از تغییر در گیم پلی بازیه ؟ یا فقط برای من این تغییرات به وجود امده که برم به شکل دیگه ای حلش کنم .

راهنمایی بفرمایید .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام ، دوستان تا دیروز داشتم از دیتاپک 2 استفاده میکردم ، بازی بسیار روون ، سرعت چرخش بازیکنها بسیار خوب و همه چیز سرجای خودش بود ، امروز دیتاپک4 رو با کرک 1.3 دانلود کردم ، بازی کلا" کند شده ، زمان پاسخ دهی نسبت به قبل بالاتر رفته و هنگام چرخش بازیکن دور خودش اون نرمی و طراوت گذشته دیگه وجود نداره و بازیکن هنگام چرخش ریپ میزنه ! ، توپ از پای بازیکنها زیادی جدا میشه و تو همین فاصله سریعا" بازیکن مقابل میاد توپو میگیره .

این کند شدن بازی و مواردی که عرض کردم از تغییر در گیم پلی بازیه ؟ یا فقط برای من این تغییرات به وجود امده که برم به شکل دیگه ای حلش کنم .

راهنمایی بفرمایید .
    سلام. برا منم همین مشکل رو PC پیش اومده، عزیز که فکر می کنم به خاطر ضعیف بودن سیستمم باشه؛ چون وقتی با همین آپدیت رو لپ تاپم بازی می کنم، کاملاً روون بازی اجرا میشه. سیستم PC ام اینه:
    CPU : Intel Dual Core 2.50 GHtz
    GPU : NVIDIA GeForce 9400 GT
    RAM : 2 GB DDR2
    ولی رو لپ تاپم سیستم اینه:
    CPU : Intel Core i7 4700MQ
    GPU : NVIDIA GeForce 780M GTX 4 GB DDR5
    RAM : 32 GB DDR3 1600 MHtz
    HDD : 384 GB SSD 1500 MB/S
    Monitor : 1920 * 1080 TN TFT 60 Htz

12. این کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام - دوستان تو PES 2015 چه جوری میشه ضربه ی آکروباتیک (برگردون) زد؟!

14. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •