تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 300 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

[QUOTE=jamal9;8690694]
    بعدشم منصور هشت تا اکانت تو تاپ پلیر داره ...این ادم زندگی نداره؟ تفریح نداره؟ خواب نداره؟ استراحت نداره؟ چه بلایی سره خودش اوورده واقعا؟ چه سودی براش داره که این شکلی داره خودشو عذاب میده ..حالا با کسی که یکی یا فوقش دوتا اکانت داره کار ندارم ....
    من الآنش که لول 55م و تاون هفت دیگه حوصله م داره از بازی سر میره، داره خسته کننده میشه، نمیدونم اون دیگه چه حال و حوصله ای داره که 8 تا اکانت داره و روزی 15 تا 18 ساعت بازی میکنن

دوستان بهترین روش برای 3 ستاره کردن اتک وار تاون هشت چیه؟
    هم کلنی های عزیزمون فقط با دراگ ات میزنن دیگه خیلی خوب باشه 2 ستاره بگیرن، منو راهنمایی کنین تا به راه راست هدایتشون کنم ( البته نصفشون تازه رفتن تاون هشت )

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

[QUOTE=Amir-Rainman;8690701]

من الآنش که لول 55م و تاون هفت دیگه حوصله م داره از بازی سر میره، داره خسته کننده میشه، نمیدونم اون دیگه چه حال و حوصله ای داره که 8 تا اکانت داره و روزی 15 تا 18 ساعت بازی میکنن

هم کلنی های عزیزمون فقط با دراگ ات میزنن دیگه خیلی خوب باشه 2 ستاره بگیرن، منو راهنمایی کنین تا به راه راست هدایتشون کنم ( البته نصفشون تازه رفتن تاون هشت )
    والا منم بعد از یک سال و چهار ماه به بیکار بودن بیلدر ها رسیدم بازی تموم شده س تا آپدیت حوصله ش هم دیگه نیست

هر تاوون هشتی با دراگون سه ستاره میشه

روش ها زیاده بستگی به زمین داره مثلا یه ایر دمه دسته با هوگ میزنن بقیه رو با دراگ میزنن

دراگون قلق داره باید دور زمین یک طرف با کینگ و یک طرف دیگه با یک دراگون خالی بشه بعد تمام دراگون هارو آزاد کنید دیگه پخش نمیشن هیچ چیزی هم جلودارشون نیست

با ایکس مود تست بزنید قشنگ یاد میگیرید

- - - Updated - - -

والا منم بعد از یک سال و چهار ماه به بیکار بودن بیلدر ها رسیدم بازی تموم شده س تا آپدیت حوصله ش هم دیگه نیست

هر تاوون هشتی با دراگون سه ستاره میشه

روش ها زیاده بستگی به زمین داره مثلا یه ایر دمه دسته با هوگ میزنن بقیه رو با دراگ میزنن

دراگون قلق داره باید دور زمین یک طرف با کینگ و یک طرف دیگه با یک دراگون خالی بشه بعد تمام دراگون هارو آزاد کنید دیگه پخش نمیشن هیچ چیزی هم جلودارشون نیست

با ایکس مود تست بزنید قشنگ یاد میگیرید

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

والا بستگی داره شما با چه هدفی بازی کنی ...من خودم یه اکانت تان هال نه ماکس کردم فروختم ..الان یکی دیگه دارم تان هال نه با عشق بیشتر دارم بازی می کنم
    هوگ 4 خوبه بتونی بزنی ..البته بستگی به مپ حریف داره
    دراگ نمیدونم چرا اما تازگیا دیگه نمیشه سه زد باهاش ...یا دمیجش کم شده؟ یا نمیدونم چه اتفاقی افتاده ...قبلا راحت سه میکردن بچه ها ..دیگه از ده تا شاید یکی دوتاش بشه ...
    گولم پکا هم لول دو و سه باشن برای مپ های باز خوبه ...
    ترکیب 20 تا هوگ و چهارتا دراگ و 20 تا ارچر برای خالی کردن کاستل و کاستل هم هوگ پنح هم یکی از روش هاییه که نمیدونم خودم اختراع کردم یا کسه دیکه ای هم میزنه ...خیلی روش مدرن و عالیه .بعضیا هنگ میکنن وقتی میبینن
    به این صورت هست که اول کاستل رو با بیست تا ارچر خالی میکنی ...بعد هوگ و کاستل رو میفرستی از یه طرف ...تقریبا 80-90 درصد دفاعیا بعضی وقتها هم همه ی دفاعیا رو هوگ ها میزنن ...البته بگم که هوگ لول چهار حتما باید باشه ...سه احتمالش کمه ...بعد از طرف دیگه دراگ هارو میفرستی ...چون دیگه هوازن هم باقی نمونده و فوقش یکی دوتا کنون و تاور ارچر مونده با چهارتا دراگ راحت میشه بقیه مپ رو صاف کرد ...کینگ رو هم جای مناسب میزنی ...فقط باید حواست به تایم باشه که تو این اتک دراگون ها خیلی کند هستن و تایم از دست میره ...بنظرم برای یبارم شده امتحان کن ...خیلی اتک جالبیه ...من جای دیگه دیدم با هوگ یکی از هوازن هارو ببینن ولی همچین اتکی جای دیگه ندیدم ...فقط اتک گولم و هوگ دیدم که برای تان هال نه و ده هست ...

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوستان الآن ایکس مود رو آخرین ورژن کار میکنه؟؟

اگه امکانش هست لینکش رو بزارید

یه راهنمایی هم در مورد استفاده ش بگین، من تا حالا ازش استفاده نکردم ( مشکلی که پیش نمیاره ؟ )

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

بحث زمان شد ما هم یک رو نمایی بکنیم همراه با زمانش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقیقا 1 سال و 5 ماه و 23 روز ساعتشم حدودا ظهر بود

جمع روز هایی که شل بازی میکردم و خیلی درگیرش نبودم یه 3-4 ماهی میشه وگرنه الان فول بودم .
    سلام
    لوت سیلور چطوره؟! با چه نیروهایی حمله میکنی!؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من کاپم 1218 هست.

چطوره ؟

ببرمش بالاتر ؟ یا بیارمش پائین تر ؟

لول 33

- - - Updated - - -

من کاپم 1218 هست.

چطوره ؟

لول 33

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام وقت همگی بخیر

هرگونه آموزش , گذاشتن تصویر و ... در رابطه با هــک و ربات های این بازی ممنوعه در صورت تذکر و مشاهده مجدد فرد خاطی جریمه خواهد شد .

با سپاس

پست های مربوطه پاک خواهند شد

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام
    لوت سیلور چطوره؟! با چه نیروهایی حمله میکنی!؟
    سلام آقا

برای اینکه لوت خوب داشته باشی هم باید از هم لول هات که در کاپ های مختلف هستن سوال کنی و هم دنباله لوت رو داشته باشی . معمولا در تان هال های 9 و 10 لوت بین گلد 1 تا سیلور 3 متغییر هست .

الان مثلا باز لوت بهم ریخته معلوم نیست تو کدوم هست . اما در کل اینجا خوبه یه چیزی گیرت میاد .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من کاپم 1218 هست.

چطوره ؟

لول 33

- - - Updated - - -

من کاپم 1218 هست.

چطوره ؟

لول 33
    برای لول 33 خیلی بالایی روی 700 یا 600 برات بهتره اونجا لوت های 300000 تایی راحت گیرت میآد..
    دوستان الآن ایکس مود رو آخرین ورژن کار میکنه؟؟

اگه امکانش هست لینکش رو بزارید

یه راهنمایی هم در مورد استفاده ش بگین، من تا حالا ازش استفاده نکردم ( مشکلی که پیش نمیاره ؟ )
    آره فقط باید گوشیت روت شده باشه...

مشکلی هم نه، حداقل من تا حالا مشکلی ندیدم، فقط اگه از قدیمی تر ها استفاده کنی، یه سری امکانات بازی رو نداری...

Sent from my SM-T211 using Tapatalk

10. این کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه سوال دلیل خاصی داره که میگن اول باید مکس باشی بعد تاون رو اپ کنی؟؟

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •