مدل گوشيـــت چيه عزيــــز![]()
مدل گوشيـــت چيه عزيــــز![]()
p1
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو روز خودتو کشتی که کلوپ پی وان رو معرفی کنی ؟!!!![]()
![]()
سلام خدمت همه دوستان من يه گوشي p1گرفتم بعد مدتي هنگ مي كرد و ديگه نمي شد باهاش تماس بگيري وهمچنين نمي تونستن باهات تماس بگيرند يكي از دوستان گفت cda گوشي رو عوض كنم بعد آپديت كنم اينكار رو كردم ولي بدتر شد حالا ميشه كمكم كنيد اگه با عوضكردن cda مشگل حل ميشه لطف كنيد بگيد كدوم cda رو انتخاب كنم ببخشيد اين هم مشخصات گوشيم
phone:cxc162037r9k009
organizer: cxc162108r6g04
cda: cda162022/9r6g04
دارم ديونه ميشم تو رو بخدا كمكم كنيد قبلا هم p990 داشتم نمي خوام از اين گوشيها دس بكشم
سلام خدمت همه دوستان من يه گوشي p1گرفتم بعد مدتي هنگ مي كرد و ديگه نمي شد باهاش تماس بگيري وهمچنين نمي تونستن باهات تماس بگيرند يكي از دوستان گفت cda گوشي رو عوض كنم بعد آپديت كنم اينكار رو كردم ولي بدتر شد حالا ميشه كمكم كنيد اگه با عوضكردن cda مشگل حل ميشه لطف كنيد بگيد كدوم cda رو انتخاب كنم ببخشيد اين هم مشخصات گوشيم
phone:cxc162037r9k009
organizer: cxc162108r6g04
cda: cda162022/9r6g04
دارم ديونه ميشم تو رو بخدا كمكم كنيد قبلا هم p990 داشتم نمي خوام از اين گوشيها دس بكشم![]()
دوســـت من گوشي هاي كه كلوپ دارن بري اونجا مشكلت رو بگي كاربرا زودتر جوابتو ميدن چون همه اونا كه تو كلوپ P1 پســـت دادن 90% اين گوشي رو دارن و مشكلي كه براي تو پيش امده براي اونا هم پيش اومـــده ديگه و شمـــا رو راهنمايي ميكننــــ
شما گوشیت رو آپدیت کردی یا دادی بیرون برات CDA شو عوض کردن؟
سلام
من یه K800 دارم که در هفته یک بار اطلاعات حافظه جانبیش میپره و فرمت میشه
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)