قیمت seagate 1TB+8GB SSD, SSHD ای که من قبلا داشتم 480 هزار تومان بود.
قیمت seagate 1TB+8GB SSD, SSHD ای که من قبلا داشتم 480 هزار تومان بود.
شما با برنامه های تست قطعات دستگاه بررسی کنید که دمای دستگاه به چه حدی میرسه.
من مواقعی که با دستگاه بازی میکردم، آنقدر گرم میشد که باد گرمی که از هواکش هایش خارج میشد دست را میسوزاند ولی خاموش نمیشد.
Coolpad هم میتوانید بگیرید، اگر مدل خوبی باشه و قدرت خنک کنندگی اش خوب باشه، میتونه به دردتان بخوره.
خود لپ تاپ هم در برنامه lenovo energy management گزینه ای برای خارج کردن گرد و خاک از لپ تاپ داره Dust removal که میتوانید استفاده کنید و ببینید اثر داره یا نه.
سلام
من این مدل رو 15 روز پیش تو پیشنهاد شگفت انگیر دیجی کالا خریدم
الان دستگاه وقتی تو برق باشه بعد از چند دقیقه کار( بازی کارای دیگه) خود به خود خاموش میشه، وقتی هم دکمه پاورو دوباره میزنی روشن شه یه لحظه روشن میشه و دوباره میره تا شارژر رو دراری
زنگ زدم نمایندگی گفت بعد تعطیلات با کارت گارانتی بیاریدش یعنییییی تیه بد شانسی
یک سوال دیجی کالا باسه من چیزی به عنوان کارت گارانتی نیاورده، فقط روی جعبه بالای اطلاعات یه برچسب خورده گارانتی سازگار باسع شما هم همینطور؟
اخه زنه گفت ادرس پشت کارت گارانتی، دستگاه من گارانتی 2 ساله سازگار
Last edited by mj.mohamad007; 18-03-2015 at 14:53. دليل: ....
سلام
من وقتی لپ تاپ z510 رو روشن می کنم در قسمت تنضیمات energy manegment گزینه conservetion mode رو فعال میکنم و باطری بیشتر از 60 درصد شارژ نمی شه ولی وقتی سیستم رو خاموش می کنم و شارژر رو قطع می کنم و بعد که می یام سیستم رو روشن می کنم و شارژر رو وصل می کنم conservetion modeغیر فعال می شه و سیستم شروع به فول شارژ می کنه آخرین ورژن energy manegment و آخرین ورژن بایوس هم نصب شده مطالبی که دوستان نوشته بودند رو هم خوندم خیلی از دوستان این مشکل رو دارن چرا هیچ چاره ای به حال این مشکل نمی شه چرا لنوو مشکل رو حل نمی کنه آیا کسی در مورد این مشکل با گارانتی محصول صحبت کرده و اگه کرده جواب چی بوده 2.5 میلیون پول لپ تاپ بده آخرش هیچ چی چون این مشکل اگه حل نشه باطری رو دچار مشکل می کنه ممنون
Last edited by moj2006; 18-03-2015 at 20:16.
گارانتی سازگار ارقام باید یک کارت آبی رنگ باشه که مدل دستگاه و تاریخ گارانتی و ... رویش نوشته شده باشد.
از ابتدا که خریدی مشکل داشت یا بعد از مدتی به مشکل خورده؟
ویندوز عوض کردی و با ویندوز دیگر تست کنی؟
سلام.
این مسئله طبیعیه. بعد از هر بار خاموش و روشن شدن لپ تاپ، اگر لپ تاپ را از برق بکشی، تنظیمات conservetion mode غیرفعال میشود و باید دوباره فعالش کنی.
اگر از برق نکشی، این تنظیمات باقی می ماند و نیازی به تنظیم مجدد نداری.
بعد هم فکر نمیکنم این مشکل باشه. بهرحال هر وقت آدم لپ تاپ را روشن کرد، اولین کاری که میکنی فعال کردن conservetion mode است.
ضمن اینکه فکر نمیکنم این ایراد باشه.
ok
نه دوست عزیز متاسفانه یه مشکل جدی هست اگر امکانشو دارید از مرکز گارانتی الماس سوال کنید خوب می شه
اگه مستقیما رو چند تا لپ تاب مثل z500 , g580 و .. تست کنید می بینید هیچ کدوم این ایراد رو ندارن و زمانی که که این گزینه رو فعال می کنید تا زمانی که خودت غیر فعال نکنی همین طوری می مونه ضمنا در فروم خود لنوو هم این مشکل مطرح شده اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by moj2006; 18-03-2015 at 22:30.
در تمام z510 ها همین مشکل وجود داره و مشکل مستقیما از energy manager هست . دقیقا همین مشکل توی z50-70 هم هست . lenovo z510 / z580 از نرم افزار غیر از energy manager استفاده می کنند ( lenovo energy management ) . آپدیت energy manager هم اومد اما سیستم رو کرش میکرد .
متاسفانه انگار لنوو علاقه ای نداره energy manager رو درست کنه
والا این طور که تو فرومهای خارجی نوشته این یه باگ تو بایوس هست امیدوارم لنوو حلش کنه تا ما از لنوو زده نشیم لپ تاپ بدی نیست z510 تنها مشکلش باطری بود اونم که همه خوش بودن با conservetion mod حل می شه که ای جوری شد
اره دقبقا بعد از 15 روز
بسته ای ک دیجی کالا باسه فرستاد هیچ کارتی نداشت
الان باید چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)