تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 266 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه قیمت نگرفتم
    شما قیمت ندارین؟
    قیمت seagate 1TB+8GB SSD, SSHD ای که من قبلا داشتم 480 هزار تومان بود.

2. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوباره
    دستگاه از سظح میز فاصله داره دو تا کتاب گذاشتم زیرش، ورودی خورجی هواش بازه
    امروز دو بار خاموش شد
    داره انصافا نگرانم میکنه
    چیکار کنم؟
    شما با برنامه های تست قطعات دستگاه بررسی کنید که دمای دستگاه به چه حدی میرسه.

من مواقعی که با دستگاه بازی میکردم، آنقدر گرم میشد که باد گرمی که از هواکش هایش خارج میشد دست را میسوزاند ولی خاموش نمیشد.

Coolpad هم میتوانید بگیرید، اگر مدل خوبی باشه و قدرت خنک کنندگی اش خوب باشه، میتونه به دردتان بخوره.

خود لپ تاپ هم در برنامه lenovo energy management گزینه ای برای خارج کردن گرد و خاک از لپ تاپ داره Dust removal که میتوانید استفاده کنید و ببینید اثر داره یا نه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    من این مدل رو 15 روز پیش تو پیشنهاد شگفت انگیر دیجی کالا خریدم
    الان دستگاه وقتی تو برق باشه بعد از چند دقیقه کار( بازی کارای دیگه) خود به خود خاموش میشه، وقتی هم دکمه پاورو دوباره میزنی روشن شه یه لحظه روشن میشه و دوباره میره تا شارژر رو دراری
    زنگ زدم نمایندگی گفت بعد تعطیلات با کارت گارانتی بیاریدش یعنییییی تیه بد شانسی
    یک سوال دیجی کالا باسه من چیزی به عنوان کارت گارانتی نیاورده، فقط روی جعبه بالای اطلاعات یه برچسب خورده گارانتی سازگار باسع شما هم همینطور؟
    اخه زنه گفت ادرس پشت کارت گارانتی، دستگاه من گارانتی 2 ساله سازگار
    Last edited by mj.mohamad007; 18-03-2015 at 14:53. دليل: ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    من وقتی لپ تاپ z510 رو روشن می کنم در قسمت تنضیمات energy manegment گزینه conservetion mode رو فعال میکنم و باطری بیشتر از 60 درصد شارژ نمی شه ولی وقتی سیستم رو خاموش می کنم و شارژر رو قطع می کنم و بعد که می یام سیستم رو روشن می کنم و شارژر رو وصل می کنم conservetion modeغیر فعال می شه و سیستم شروع به فول شارژ می کنه آخرین ورژن energy manegment و آخرین ورژن بایوس هم نصب شده مطالبی که دوستان نوشته بودند رو هم خوندم خیلی از دوستان این مشکل رو دارن چرا هیچ چاره ای به حال این مشکل نمی شه چرا لنوو مشکل رو حل نمی کنه آیا کسی در مورد این مشکل با گارانتی محصول صحبت کرده و اگه کرده جواب چی بوده 2.5 میلیون پول لپ تاپ بده آخرش هیچ چی چون این مشکل اگه حل نشه باطری رو دچار مشکل می کنه ممنون
    Last edited by moj2006; 18-03-2015 at 20:16.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من این مدل رو 15 روز پیش تو پیشنهاد شگفت انگیر دیجی کالا خریدم
    الان دستگاه وقتی تو برق باشه بعد از چند دقیقه کار( بازی کارای دیگه) خود به خود خاموش میشه، وقتی هم دکمه پاورو دوباره میزنی روشن شه یه لحظه روشن میشه و دوباره میره تا شارژر رو دراری
    زنگ زدم نمایندگی گفت بعد تعطیلات با کارت گارانتی بیاریدش یعنییییی تیه بد شانسی
    یک سوال دیجی کالا باسه من چیزی به عنوان کارت گارانتی نیاورده، فقط روی جعبه بالای اطلاعات یه برچسب خورده گارانتی سازگار باسع شما هم همینطور؟
    اخه زنه گفت ادرس پشت کارت گارانتی، دستگاه من گارانتی 2 ساله سازگار
    گارانتی سازگار ارقام باید یک کارت آبی رنگ باشه که مدل دستگاه و تاریخ گارانتی و ... رویش نوشته شده باشد.

از ابتدا که خریدی مشکل داشت یا بعد از مدتی به مشکل خورده؟

ویندوز عوض کردی و با ویندوز دیگر تست کنی؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من وقتی لپ تاپ z510 رو روشن می کنم در قسمت تنضیمات energy manegment گزینه conservetion mode رو فعال میکنم و باطری بیشتر از 60 درصد شارژ نمی شه ولی وقتی سیستم رو خاموش می کنم و شارژر رو قطع می کنم و بعد که می یام سیستم رو روشن می کنم و شارژر رو وصل می کنم conservetion modeغیر فعال می شه و سیستم شروع به فول شارژ می کنه آخرین ورژن energy manegment و آخرین ورژن بایوس هم نصب شده مطالبی که دوستان نوشته بودند رو هم خوندم خیلی از دوستان این مشکل رو دارن چرا هیچ چاره ای به حال این مشکل نمی شه چرا لنوو مشکل رو حل نمی کنه آیا کسی در مورد این مشکل با گارانتی محصول صحبت کرده و اگه کرده جواب چی بوده 2.5 میلیون پول لپ تاپ بده آخرش هیچ چی چون این مشکل اگه حل نشه باطری رو دچار مشکل می کنه ممنون
    سلام.
    این مسئله طبیعیه. بعد از هر بار خاموش و روشن شدن لپ تاپ، اگر لپ تاپ را از برق بکشی، تنظیمات conservetion mode غیرفعال میشود و باید دوباره فعالش کنی.

اگر از برق نکشی، این تنظیمات باقی می ماند و نیازی به تنظیم مجدد نداری.

بعد هم فکر نمیکنم این مشکل باشه. بهرحال هر وقت آدم لپ تاپ را روشن کرد، اولین کاری که میکنی فعال کردن conservetion mode است.

ضمن اینکه فکر نمیکنم این ایراد باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ok
    نه دوست عزیز متاسفانه یه مشکل جدی هست اگر امکانشو دارید از مرکز گارانتی الماس سوال کنید خوب می شه
    اگه مستقیما رو چند تا لپ تاب مثل z500 , g580 و .. تست کنید می بینید هیچ کدوم این ایراد رو ندارن و زمانی که که این گزینه رو فعال می کنید تا زمانی که خودت غیر فعال نکنی همین طوری می مونه ضمنا در فروم خود لنوو هم این مشکل مطرح شده اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by moj2006; 18-03-2015 at 22:30.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

ok
    نه دوست عزیز متاسفانه یه مشکل جدی هست اگر امکانشو دارید از مرکز گارانتی الماس سوال کنید خوب می شه
    اگه مستقیما رو چند تا لپ تاب مثل z500 , g580 و .. تست کنید می بینید هیچ کدوم این ایراد رو ندارن و زمانی که که این گزینه رو فعال می کنید تا زمانی که خودت غیر فعال نکنی همین طوری می مونه ضمنا در فروم خود لنوو هم این مشکل مطرح شده اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در تمام z510 ها همین مشکل وجود داره و مشکل مستقیما از energy manager هست . دقیقا همین مشکل توی z50-70 هم هست . lenovo z510 / z580 از نرم افزار غیر از energy manager استفاده می کنند ( lenovo energy management ) . آپدیت energy manager هم اومد اما سیستم رو کرش میکرد .

متاسفانه انگار لنوو علاقه ای نداره energy manager رو درست کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

والا این طور که تو فرومهای خارجی نوشته این یه باگ تو بایوس هست امیدوارم لنوو حلش کنه تا ما از لنوو زده نشیم لپ تاپ بدی نیست z510 تنها مشکلش باطری بود اونم که همه خوش بودن با conservetion mod حل می شه که ای جوری شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

گارانتی سازگار ارقام باید یک کارت آبی رنگ باشه که مدل دستگاه و تاریخ گارانتی و ... رویش نوشته شده باشد.

از ابتدا که خریدی مشکل داشت یا بعد از مدتی به مشکل خورده؟

ویندوز عوض کردی و با ویندوز دیگر تست کنی؟
    اره دقبقا بعد از 15 روز
    بسته ای ک دیجی کالا باسه فرستاد هیچ کارتی نداشت
    الان باید چیکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •