تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 288 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 2876

نام تاپيک: اینترنت استان خوزستان

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

از این تستای ضایع نزار

تستت از سرور خارجه یا داخل ؟ اگه خارجه کدوم کشور ؟

2. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lifealley's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

داداش من یه اکانت 128 فارا هم دارم . چه طور واسه من داغونه ؟ اما واسه شما خوبه ؟ دکلشم نزدیکه .
    جریان چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بعضی وقتها خندم میگیره
    یه جوری تست میزارین و فخر میفروشین به هم انگار هر کودومتون تو یه کشور دیگه هستین دارین پوزه اینترنت توپتونو به هم میدین.
    بابا هممون تو یه شهریم. اهوازه خراب شده که نه اب داره نه هوا داره هر 2 هفته ای یه بار خاک میخوریم یه بارون بزنه 60 جا برقا میره ترانسا میپوکن نه اینترنت درستی داره .
    نت خوب میخوای فقط کرج . تهران . همدان . تبریز . مشهد . بقیه جاها ارزش تست گزاشتن نداره دایییی

5. این کاربر از lifealley بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

راصد یه مگ الماس. به نسبت اوکی شده ولی هنوز به نسبت داغونه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فارا هم کلا پینگش داغونه با سروری که میخوام. جالب اینجاست سرویس کاهش پینگ رو راصد خوب جواب میده رو فارا نه. مچاله شدیم

محتوای مخفی: ضشظ 
    اللهم اشعف کل مریض
    Last edited by mohammadmohan; 20-04-2015 at 05:13.

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

داداش من یه اکانت 128 فارا هم دارم . چه طور واسه من داغونه ؟ اما واسه شما خوبه ؟ دکلشم نزدیکه .
    جریان چیه ؟
    خوب بعضی دکل ها یوزراش زیادن سرعتش میاد پاینن پینگشم میره بالا .ضمنا یادت باشه پهنای باندت اشتراکیه و نباید سرعتش استیبل باشه و 128 هم هست .درسته که پهنای باند رو باز گذاشته اما دلیلی برای استیبل بودنش وجود نداره هر مقداری ممکنه بشه .بهتره سیگنال و ccq رو بگی ببینیم شاید اونا مشکل دارن .
    بعضی وقتها خندم میگیره
    یه جوری تست میزارین و فخر میفروشین به هم انگار هر کودومتون تو یه کشور دیگه هستین دارین پوزه اینترنت توپتونو به هم میدین.
    بابا هممون تو یه شهریم. اهوازه خراب شده که نه اب داره نه هوا داره هر 2 هفته ای یه بار خاک میخوریم یه بارون بزنه 60 جا برقا میره ترانسا میپوکن نه اینترنت درستی داره .
    نت خوب میخوای فقط کرج . تهران . همدان . تبریز . مشهد . بقیه جاها ارزش تست گزاشتن نداره دایییی
    درسته .توی خراب شده ای که نه اب داره نه هوا نه اینترنت، رکورد سرعت بزنی یعنی شاخ غول شکوندی

فارا هم کلا پینگش داغونه با سروری که میخوام. جالب اینجاست سرویس کاهش پینگ رو راصد خوب جواب میده رو فارا نه. مچاله شدیم

محتوای مخفی: ضشظ 
    اللهم اشعف کل مریض
    به این دلیل اون سرویس روی راصد خوب جواب میده چون فقط پینگ داخل براش مهمه .فارا هم که پینگ داخلش خیلی بالاست برای همین نمیشه روش از کاهنده پینگ استفاده کرد.

8. 2 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ccq بعضی وقتها خوبه مثل الان که مشکلی ندارم و همه چیز خوبه.

اما بعضی وقتها CCQ زیر 50٪ میره که هم پینگ نامنظم میشه هم سرعت پیج باز کردن کم میشه هم سرعت دانلود. نمیدونم دلیلش چیه . از طرف منه یا دکل؟
    دلیله کم شدم CCQ چه چیزایی میتونه باشه ؟

10. این کاربر از lifealley بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ccq بعضی وقتها خوبه مثل الان که مشکلی ندارم و همه چیز خوبه.

اما بعضی وقتها CCQ زیر 50٪ میره که هم پینگ نامنظم میشه هم سرعت پیج باز کردن کم میشه هم سرعت دانلود. نمیدونم دلیلش چیه . از طرف منه یا دکل؟
    دلیله کم شدم CCQ چه چیزایی میتونه باشه ؟
    دلایلش رو ایمان و ارش بهتر میدونن .فعلا tx/rx rate رو روی کمترین مقدار قرار بده احتمالا ccq بالا بمونه .وقتی انجام دادی یه عکس جدید بزار

12. 2 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

بعضی وقتها خندم میگیره
    دوست عزیز تست گذاشتن برای فخر فروشی نیست صرفا جهت اطلاع رسانی از وضعیت نت مخصوصا در مقایسه با شرکت های دیگه تو همون لحظه استفاده می شه

توی همین اهواز خراب شده باز بهتره اکه از وضعیت خدمات شرکت های در پیت باخبر بود تا بهتر بشه بینشون انتخاب کرد که بهترین و ساده ترین روش همین گذاشتن تست هست

باز خوبه الان چندتا از دوستان هستند که تست میزارن وگرنه تا دوسال ‍پیش کارم این بود که در مورد تکنولوژی اینترنت وایرلس توضیح بدم

در مورد ccq هم اگه امکان تغییر دکل رو ندارید بهتره به توصیه دوست عزیز در پست قبلی عمل کنید
    Last edited by arash59b; 20-04-2015 at 14:09.

14. 4 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اهواز
    نسل۳

نسل ۴

16. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز تست گذاشتن برای فخر فروشی نیست صرفا جهت اطلاع رسانی از وضعیت نت مخصوصا در مقایسه با شرکت های دیگه تو همون لحظه استفاده می شه

توی همین اهواز خراب شده باز بهتره اکه از وضعیت خدمات شرکت های در پیت باخبر بود تا بهتر بشه بینشون انتخاب کرد که بهترین و ساده ترین روش همین گذاشتن تست هست

باز خوبه الان چندتا از دوستان هستند که تست میزارن وگرنه تا دوسال ‍پیش کارم این بود که در مورد تکنولوژی اینترنت وایرلس توضیح بدم

در مورد ccq هم اگه امکان تغییر دکل رو ندارید بهتره به توصیه دوست عزیز در پست قبلی عمل کنید
    اکثر شرکتها یه روز خوبن یه روز بد. یه isp استیبل داریم که همیشه خوب باشه ؟
    مثلا فارا با توجه با تستی که دوستمون گذاشت و جایی که هستن خیلی خوبه واسه من بگیر نگیر داره با اینکه دکلش سر خیابونمونه . از رو پشت بوم اگه محکم سنگ پرت کنم میرسه به نزدیکای دکل فارا.
    در مورد CCQ الان وضعیتش خوبه بالای 98٪ - اگر دوباره نوسان پیدا کرد همون کار رو که گفتین انجام میدم عکس رو هم میزارم.

18. این کاربر از lifealley بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •