از این تستای ضایع نزار
تستت از سرور خارجه یا داخل ؟ اگه خارجه کدوم کشور ؟
از این تستای ضایع نزار
تستت از سرور خارجه یا داخل ؟ اگه خارجه کدوم کشور ؟
داداش من یه اکانت 128 فارا هم دارم . چه طور واسه من داغونه ؟ اما واسه شما خوبه ؟ دکلشم نزدیکه .
جریان چیه ؟
بعضی وقتها خندم میگیره
یه جوری تست میزارین و فخر میفروشین به هم انگار هر کودومتون تو یه کشور دیگه هستین دارین پوزه اینترنت توپتونو به هم میدین.
بابا هممون تو یه شهریم. اهوازه خراب شده که نه اب داره نه هوا داره هر 2 هفته ای یه بار خاک میخوریم یه بارون بزنه 60 جا برقا میره ترانسا میپوکن نه اینترنت درستی داره .
نت خوب میخوای فقط کرج . تهران . همدان . تبریز . مشهد . بقیه جاها ارزش تست گزاشتن نداره دایییی![]()
راصد یه مگ الماس. به نسبت اوکی شدهولی هنوز به نسبت داغونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فارا هم کلا پینگش داغونه با سروری که میخوام. جالب اینجاست سرویس کاهش پینگ رو راصد خوب جواب میده رو فارا نه. مچاله شدیم
محتوای مخفی: ضشظ
Last edited by mohammadmohan; 20-04-2015 at 05:13.
خوب بعضی دکل ها یوزراش زیادن سرعتش میاد پاینن پینگشم میره بالا .ضمنا یادت باشه پهنای باندت اشتراکیه و نباید سرعتش استیبل باشه و 128 هم هست .درسته که پهنای باند رو باز گذاشته اما دلیلی برای استیبل بودنش وجود نداره هر مقداری ممکنه بشه .بهتره سیگنال و ccq رو بگی ببینیم شاید اونا مشکل دارن .
درسته .توی خراب شده ای که نه اب داره نه هوا نه اینترنت، رکورد سرعت بزنی یعنی شاخ غول شکوندی
به این دلیل اون سرویس روی راصد خوب جواب میده چون فقط پینگ داخل براش مهمه .فارا هم که پینگ داخلش خیلی بالاست برای همین نمیشه روش از کاهنده پینگ استفاده کرد.
ccq بعضی وقتها خوبه مثل الان که مشکلی ندارم و همه چیز خوبه.
اما بعضی وقتها CCQ زیر 50٪ میره که هم پینگ نامنظم میشه هم سرعت پیج باز کردن کم میشه هم سرعت دانلود. نمیدونم دلیلش چیه . از طرف منه یا دکل؟
دلیله کم شدم CCQ چه چیزایی میتونه باشه ؟
دلایلش رو ایمان و ارش بهتر میدونن .فعلا tx/rx rate رو روی کمترین مقدار قرار بده احتمالا ccq بالا بمونه .وقتی انجام دادی یه عکس جدید بزار
دوست عزیز تست گذاشتن برای فخر فروشی نیست صرفا جهت اطلاع رسانی از وضعیت نت مخصوصا در مقایسه با شرکت های دیگه تو همون لحظه استفاده می شه
توی همین اهواز خراب شده باز بهتره اکه از وضعیت خدمات شرکت های در پیت باخبر بود تا بهتر بشه بینشون انتخاب کرد که بهترین و ساده ترین روش همین گذاشتن تست هست
باز خوبه الان چندتا از دوستان هستند که تست میزارن وگرنه تا دوسال پیش کارم این بود که در مورد تکنولوژی اینترنت وایرلس توضیح بدم
در مورد ccq هم اگه امکان تغییر دکل رو ندارید بهتره به توصیه دوست عزیز در پست قبلی عمل کنید
Last edited by arash59b; 20-04-2015 at 14:09.
اهواز
نسل۳
نسل ۴
![]()
اکثر شرکتها یه روز خوبن یه روز بد. یه isp استیبل داریم که همیشه خوب باشه ؟
مثلا فارا با توجه با تستی که دوستمون گذاشت و جایی که هستن خیلی خوبه واسه من بگیر نگیر داره با اینکه دکلش سر خیابونمونه . از رو پشت بوم اگه محکم سنگ پرت کنم میرسه به نزدیکای دکل فارا.
در مورد CCQ الان وضعیتش خوبه بالای 98٪ - اگر دوباره نوسان پیدا کرد همون کار رو که گفتین انجام میدم عکس رو هم میزارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)