تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 278 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یه لینک بده از سایت های فارسی من سرعتم داغونه تا بهت فرقاشون رو بگم
    NVIDIA® GeForce® GTX 760M with 2GB DDR5 VRAM Graphics ---G56JR - CN183H

GraphicsNVIDIA® GeForce® GTX 850M with 4GB DDR3 VRAM------- N550JK-CN026H

دوست من همه جیشون یکیه جز کارت گرافیک فرقشون چقدره کدوم قوی تره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من چون که با چیزه دیگه ای کار نکردم اون برام معمولی بود و هیچ ایرادی نداشت و این Jk لمسیش رو که دیم برام یه غول بود دیگه رفتم تو کف ولی مشکل اینجاست که معمولی بازتاب نداره و جون م نبه اون عادت دارم این خیلی میزنه تو ذقم به همین دلیل باید یه خواهشی از شما بکنم

سوال: صفحه مات کیفیتش بیشتر از معمولی هست ؟؟؟

صفحه نمایش msi g60 جیه ؟؟؟؟ ماته ؟؟ معمولی ؟؟؟؟ چون من اینو از نزدیک دیدم

مات ها در برند های مختلف با هم فرق میکنند ؟؟؟؟

درخواست : یه فیلم با دورین با کفیت بدون صدا که حجمش نره بالا بگیر بقل پنجره نور رو 100 یه چند دقیقه ثابت نگه دار بعد اروم اروم بچرخون ولی هی نگه دار و یه بار هم همین کار رو بکن با نور 50 یه بار هم زیر نور لامپ

میدونم که این کار خودش زمان میبره بعد بیای اپلود کنی و.....

ولی ازت خواهش میکنم چون نمیتونم تصمیم بگیرم الان دلم میخواد مات بگیرم ولی میگم لمسی بهتره بعد میگم باززتاب داره

اگه میتونید به سواالات پاسخ صحیح دهید اگه که نه این تست رو برای من انجام بدین

پیشاپیش از پاسخ شما دوستان گرامی متشکرم
    متاسفانه سرعت اینترنتم کمه و امکان آپلود ویدیو رو ندارم.
    ببین دوست عزیز، من قبل از این یه ایسر 5742 داشتم.
    ایسر 5742 لپ تاپه 4 ساله پیشه. اون موقع اصلا صفحات مات وجود نداشتن. همه برایت بودن و همه هم از کیفیت صفحه شون لذت میبردن...
    از نظر بازتاب و رفلاکس هیچ فرقی بین n550jk و ایسر 5742 نیست. هیچ فرقی از نظر رفلکس بین این و بقیه صفحات غیر مات نیست.
    این حساسیت از جایی شروع شد که صفحات مات ساخته شدن.
    وگرنه همه ما تا قبل از این بدون مشکل از صفحات برایتمون استفاده میکردیم.
    رفلکس کردن نور و آینه شدن تو لپ تاپ های غیر مات و حتی تلویزیون ها طبیعیه و آزار دهنده نیست. مگه اینکه خیلی حساس باشید یا یک منبع نور شدید پشتتون باشه.
    بهتر نیست خیلی ساده پرده رو بکشید و از کیفیت بیشتر صفحه لپ تاپتون لذت ببرید؟
    شما اگه با صفحه لب تاپ قبلیت مشکلی نداشتی با اینم مشکلی نخواهی داشت. اما مطمین باش صفحه مات به سادگی به دلت نمیشینه...
    حالا من یه راهکار میذارم پیش پات؛ شما تاچش رو بگیر، اگه خیلی از رفلکس کردنش ناراحت بودی با کمتر از 100 تومن میتونی یه برچسب مات واسه صفحه اش بگیری. اینجوری هم صفحه مات داری که لمسی هم هست.
    حالا جواب سوالات:

صفحه مات کیفیتش کمتره! هم کنتراستش کمتره و هم برایتنسش(روشناییش). همونطور که دیجیکالا توی نقد N550 گفته که صفحه ماتش واسه طراح ها و گرافیست ها به علت کیفیت کمتر مناسب نیست.
    بله ام اس آی ge60 مات هست.اگه مات نبود شاید اونو برمیداشتم.ولی من واقعا با صفحات مات مشکل دارم. حیفم میاد واسه یه رفلاکس طبیعی کیفیت تصویر رو فدا کنم.
    بله مات ها تو برندهای مختلف اختلاف جزیی دارن. مثلا مات لنوو خیلی افتضاحه! ولی ام اس آی و ایسوس معقولانه تر هستن. اما همه ی اونها باعث کاهش کیفیت میشن.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
    Last edited by Saidgta; 13-07-2014 at 21:39.

3. این کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من چون که با چیزه دیگه ای کار نکردم اون برام معمولی بود و هیچ ایرادی نداشت و این Jk لمسیش رو که دیم برام یه غول بود دیگه رفتم تو کف ولی مشکل اینجاست که معمولی بازتاب نداره و جون م نبه اون عادت دارم این خیلی میزنه تو ذقم به همین دلیل باید یه خواهشی از شما بکنم

سوال: صفحه مات کیفیتش بیشتر از معمولی هست ؟؟؟

صفحه نمایش msi g60 جیه ؟؟؟؟ ماته ؟؟ معمولی ؟؟؟؟ چون من اینو از نزدیک دیدم

مات ها در برند های مختلف با هم فرق میکنند ؟؟؟؟

درخواست : یه فیلم با دورین با کفیت بدون صدا که حجمش نره بالا بگیر بقل پنجره نور رو 100 یه چند دقیقه ثابت نگه دار بعد اروم اروم بچرخون ولی هی نگه دار و یه بار هم همین کار رو بکن با نور 50 یه بار هم زیر نور لامپ

میدونم که این کار خودش زمان میبره بعد بیای اپلود کنی و.....

ولی ازت خواهش میکنم چون نمیتونم تصمیم بگیرم الان دلم میخواد مات بگیرم ولی میگم لمسی بهتره بعد میگم باززتاب داره

اگه میتونید به سواالات پاسخ صحیح دهید اگه که نه این تست رو برای من انجام بدین

پیشاپیش از پاسخ شما دوستان گرامی متشکرم
    متاسفانه سرعت اینترنتم کمه و امکان آپلود ویدیو رو ندارم.
    ببین دوست عزیز، من قبل از این یه ایسر 5742 داشتم.
    ایسر 5742 لپ تاپه 4 ساله پیشه. اون موقع اصلا صفحات مات وجود نداشتن. همه برایت بودن و همه هم از کیفیت صفحه شون لذت میبردن...
    از نظر بازتاب و رفلاکس هیچ فرقی بین n550jk و ایسر 5742 نیست. هیچ فرقی از نظر رفلکس بین این و بقیه صفحات غیر مات نیست.
    این حساسیت از جایی شروع شد که صفحات مات ساخته شدن.
    وگرنه همه ما تا قبل از این بدون مشکل از صفحات برایتمون استفاده میکردیم.
    رفلکس کردن نور و آینه شدن تو لپ تاپ های غیر مات و حتی تلویزیون ها طبیعیه و آزار دهنده نیست. مگه اینکه خیلی حساس باشید یا یک منبع نور شدید پشتتون باشه.
    بهتر نیست خیلی ساده پرده رو بکشید و از کیفیت بیشتر صفحه لپ تاپتون لذت ببرید؟
    شما اگه با صفحه لب تاپ قبلیت مشکلی نداشتی با اینم مشکلی نخواهی داشت. اما مطمین باش صفحه مات به سادگی به دلت نمیشینه...
    حالا من یه راهکار میذارم پیش پات؛ شما تاچش رو بگیر، اگه خیلی از رفلکس کردنش ناراحت بودی با کمتر از 100 تومن میتونی یه برچسب مات واسه صفحه اش بگیری. اینجوری هم صفحه مات داری که لمسی هم هست.
    حالا جواب سوالات:

صفحه مات کیفیتش کمتره! هم کنتراستش کمتره و هم برایتنسش(روشناییش). همونطور که دیجیکالا توی نقد N550 گفته که صفحه ماتش واسه طراح ها و گرافیست ها به علت کیفیت کمتر مناسب نیست.
    بله ام اس آی ge60 مات هست.اگه مات نبود شاید اونو برمیداشتم.ولی من واقعا با صفحات مات مشکل دارم. حیفم میاد واسه یه رفلاکس طبیعی کیفیت تصویر رو فدا کنم.
    بله مات ها تو برندهای مختلف اختلاف جزیی دارن. مثلا مات لنوو خیلی افتضاحه! ولی ام اس آی و ایسوس معقولانه تر هستن. اما همه ی اونها باعث کاهش کیفیت میشن.

5. این کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

راستی دوستان لوگوی ایسوس که روشن میشه رو نمیشه خاموش کرد؟
    اخه اصلا بدردم نمیخوره میز اتاقم پشتش دیوار نه میشه کلاس گذاشت باش نه اصلا کسی می بینه خخخخ
    هرچی گشتم نبود فکر کنم یه هات کی چیزی داشته باشه بالاخره؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
    چرا میخواید خاموشش کنید؟؟
    نور اون لوگو از نور صفحه نمایش گرفته میشه. به اصطلاح منبع نورش مال صفحه نمایش هست.
    پس نگران خراب شدن یا سوختن یا مصرف باتریش نباشید.چون منبع نور جدا نداره و به عبارتی خودش لامپ نداره.
    اگه دقت کنید با خاموش شدن صفحه نمایش اونم خاموش میشه و با کم و زیاد کردن نور صفحه نمایش، نور اونم کم و زیاد میشه.

7. این کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

NVIDIA® GeForce® GTX 760M with 2GB DDR5 VRAM Graphics ---G56JR - CN183H

GraphicsNVIDIA® GeForce® GTX 850M with 4GB DDR3 VRAM------- N550JK-CN026H

دوست من همه جیشون یکیه جز کارت گرافیک فرقشون چقدره کدوم قوی تره؟
    واسه مقایسه برید به سایت زیر:
    GPUBOSS.COM

9. این کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال.
    من وقتی رزولوشن بازی ها رو میذارم روی 1366×768 از حالت تمام صفحه خارج میشن.
    چطور میشه فول اسکرینشون کرد؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام. بچه ها منم ASUS N550JK گرفتم کانفیگ 12 گیگ رم و بلوری و ویندوز اورجینال ولی متاسفانه Leap Motion نداشت و بد جوری به ذوقم خورد اولش فکر میکردم نکنه فروشنده برداشته باشتش ولی الآن جوابمو از خود ایسوس گرفتم که این لپتاپ با این سریال نامبر (در کل مدل هایی که ویندوز اورجینال دارند) لیپ موشن ندارن و گفتن که اضافه کردن این دستگاه به صورت سفارشی انجام میگیره و تو همشون قرار نمیدیم.

در ضمن در مورد اون دایره های اطراف دکمه های پاور و اون طرف بلندگو نیستن و به دو دلیل این کارو کردن:
    1- طراحی بی نظیر اون
    2- بهبود چشمگیر سیستم خنک کننده دستگاه.

اونایی که خریدن شک نکنن بهترین انتخابو کردن من که هیچ عیبی جز سنگین بودنش ندیدم و اینکه صفحه براق هست یکمی اذیت میکنه ولی اونقد نیست که بشه ایراد فرضش کرد من که از این بابت پشیمون نیستم. لمسشم که حرف نداره

اونایی که از گرم شدن دستگه نگرانن خیالشون تخت تخت باشه چون بدنش یه جوریه که گرما رو خیلی سریع به بدنه منتقل میکنه و سیستم خنک کنندش بی نظیره. به نظر من که کولپد مولپدم نمیخاد اصلا به درد نمیخوره. وقتی هم بازی میکنی 2-3 دقیقه یکبار با دهنت یه پوف کن روی صفحه کلید از کولپد خیلی بهتره

12. 4 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آیا میخواید بازی ها رو روی جزئیات حداکثر و با فریم بالا اجرا کنید؟!
    دوستان خودم جوابشو پیدا کردم.
    همه توجه کنید که این روش تو اجرای بهتر بازی ها خیلی کمک میکنه.
    همونطور که میدونید نه تنها این لپ تاپ، بلکه همه لپ تاپ های زیر 7 تومن نمیتونن بازی های تاپ رو با حداکثر جزئیات و رزولیشن فول اچ دی و تعداد فریم قابل قبول اجرا کنن.
    راه چاره اینه که یا جزییات رو کم کنیم یا رزولیشن رو کاهش بدیم.
    کاهش رزولیشن خیلی به صرفه تر از کاهش جزیاته و در مجموع با توجه به سایز صفحه کیفیت(تغییر تراکم پیکسی) به چشم نمیاد.
    اما مشکل کجاست؟!!! مشکل اینجاست که وقتی رزولیشن رو کاهش میدیم اطراف تصویر سیاه میشه و از حالت تمام صفحه خارج میشه. به عبارتی مستطیل های سیاه اطراف تصویر ایجاد میشه و این از مشکلات ویندوز 7 و 8 و 8.1 هست...
    حالا راه چاره چیه؟!
    1-اول از همه روی دسکتاپ کلیک راست کنید و به صفحه تغییر رزولیشن برید و سپس روزلیشن صفحه رو بذارید روی 768×1366 و سپس پنجره مربوطه رو ببندید.
    2. حالا کلیدهای زیر رو فشار بدید:
    Alt+Control+F11
    حالا یکی از گزینه ها که یه همچین چیزیه (scale to fit full screen) رو انتخاب کنید.
    3. حالا بازیتون رو اجرا کنید و از طریق منوی تنظیمات گرافیکیش، رزولیشن رو بذارید روی 768×1366 و جزییات گرافیکی رو بذارید روی اولترا و واسه خودتون صفا کنید و از قدرت این لپ تاپ نهایت لذتو ببرید!
    امیدوارم مفید بوده باشه...

Last edited by Saidgta; 15-07-2014 at 00:48.

14. 2 کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ugroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام. بچه ها منم ASUS N550JK گرفتم کانفیگ 12 گیگ رم و بلوری و ویندوز اورجینال ولی متاسفانه Leap Motion نداشت و بد جوری به ذوقم خورد اولش فکر میکردم نکنه فروشنده برداشته باشتش ولی الآن جوابمو از خود ایسوس گرفتم که این لپتاپ با این سریال نامبر (در کل مدل هایی که ویندوز اورجینال دارند) لیپ موشن ندارن و گفتن که اضافه کردن این دستگاه به صورت سفارشی انجام میگیره و تو همشون قرار نمیدیم.

در ضمن در مورد اون دایره های اطراف دکمه های پاور و اون طرف بلندگو نیستن و به دو دلیل این کارو کردن:
    1- طراحی بی نظیر اون
    2- بهبود چشمگیر سیستم خنک کننده دستگاه.

اونایی که خریدن شک نکنن بهترین انتخابو کردن من که هیچ عیبی جز سنگین بودنش ندیدم و اینکه صفحه براق هست یکمی اذیت میکنه ولی اونقد نیست که بشه ایراد فرضش کرد من که از این بابت پشیمون نیستم. لمسشم که حرف نداره

اونایی که از گرم شدن دستگه نگرانن خیالشون تخت تخت باشه چون بدنش یه جوریه که گرما رو خیلی سریع به بدنه منتقل میکنه و سیستم خنک کنندش بی نظیره. به نظر من که کولپد مولپدم نمیخاد اصلا به درد نمیخوره. وقتی هم بازی میکنی 2-3 دقیقه یکبار با دهنت یه پوف کن روی صفحه کلید از کولپد خیلی بهتره
    چه عجب .دی من کانفیگ خودمو تاحالا جایی ندیده بودم شک کرده بودم دستکاری کردن .
    داداش گارانتیت چیه؟
    بهتر ویندوز اورجینال ارزشش خیلی بیشتره لیپ موشن هست همین امشب برام اپدیت اومده اصلا کیف میده سیستمتو رسمی و بدون مشکل اپدیت کنی میخوام یه گوشی ویندوزیم بگیرم که کلا با پی سیم مچ بشم منتظر لومیا 930 هستم
    پ ن . تا حالا نشده توی بازی کن بیاره این روشهای کم کردن رزولیشن واسه چیه؟
    دارم ولفلستاین رو با گرافیک الترا و ستینگ های بازی میکنم دریغ از کوچکترین مشکل و لگ و... شما چه بازی اجرا کردید مشکل داشته؟

16. این کاربر از ugroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چه عجب .دی من کانفیگ خودمو تاحالا جایی ندیده بودم شک کرده بودم دستکاری کردن .
    داداش گارانتیت چیه؟
    بهتر ویندوز اورجینال ارزشش خیلی بیشتره لیپ موشن هست همین امشب برام اپدیت اومده اصلا کیف میده سیستمتو رسمی و بدون مشکل اپدیت کنی میخوام یه گوشی ویندوزیم بگیرم که کلا با پی سیم مچ بشم منتظر لومیا 930 هستم
    پ ن . تا حالا نشده توی بازی کن بیاره این روشهای کم کردن رزولیشن واسه چیه؟
    دارم ولفلستاین رو با گرافیک الترا و ستینگ های بازی میکنم دریغ از کوچکترین مشکل و لگ و... شما چه بازی اجرا کردید مشکل داشته؟

من دیشب CALL OF DUTY: GHOST رو نصب کردم. روی حداکثر جزییات ( یعنی همه چی روی EXTRA باشه و Anti-aliasing هم روی 4x TXAA باشه) بازی مقداری کنده و اصلا به آدم نمیچسبه.حس میکنم حدود 15 فریم میده.
    متاسفانه شما بیش از حد روی قدرت این لپ تاپ اصرار دارید. من نمیگم قدرتمند نیست، هست اما نه اون قدری که شما واسش تبلیغ میکنید.
    واسه شخص بنده بازی اصلا مهم نیست، ولی تبلیغات شما میتونه رو انتخاب خیلی ها تاثیر بذاره.
    توی سایت های نقد و بررسی هم گفته شده این لپ تام میتونه همه ی بازی های جدید رو روی رزولیشن HD با حداکثر جزییات اجرا کنه ولی روی FullHD مقداری افت فریم داره.

18. 2 کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •