سوشا اومدنش خوبه به شرطى که تبديل به شهاب گردان دوم نشه
خوب کار کنه ميتونه تا سال ها دروازه پرسپوليس رو بيمه کنه
همش نميشه که اميدمون به نيلسون باشه
در کل براى بلند مدت جواب ميده
سوشا اومدنش خوبه به شرطى که تبديل به شهاب گردان دوم نشه
خوب کار کنه ميتونه تا سال ها دروازه پرسپوليس رو بيمه کنه
همش نميشه که اميدمون به نيلسون باشه
در کل براى بلند مدت جواب ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال نفت با عقد قراردادي دو ساله به پرسپوليس پيوست.
رضا نوروزي مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال نفت با عقد قراردادي دو ساله رسما به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
رضا نوروزي رسما به پرسپوليس پيوست
مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال نفت با عقد قراردادي دو ساله به پرسپوليس پيوست.
رضا نوروزي مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال نفت با عقد قراردادي دو ساله رسما به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
رضا نوروزي اظهار داشت: خدا را شکر پس از صحبتهايي که داشتم با پرسپوليسيها به توافق رسيدم و قراردادم را امروز با اين تيم بزرگ امضاء کردم.
به گزارش فارس، وي افزود: من به عشق هوادارن به اين تيم آمدهام و برنامههاي خوبي هم دارم. اميدوارم که مشکلي برايم به وجود نيايد و با آرامش يک سال موفق را در کنار دايي و هواداران داشته باشم.
وي در پاسخ به سؤالي که مشکل شما با تيم نفت چه ميشود گفت: مطمئنم قرارداد من تا پايان فصل گذشته يعني فصل نقل و انتقالات در سال 92 و 93 بود. من حتي از سازمان ليگ استعلام گرفتم و مشکلي نبود ولي نميدانم چرا نفتيها اعتقادشان بر اين است که من قرارداد دارم، نميدانم ميخواهند اين موضوع را پيگيري کنند، يا خير، اما من استعلام گرفتم و امروز پرسپوليسي هستم. به هر جهت خدا را شکر سازمان ليگ وجود دارد و مشکلي نميبينم.
وي درباره احتمال آقاي گلياش گفت: به پرسپوليس آمدم تا با کمک آقاي گل جهان يعني علي دايي آقاي گل شوم آمدهام تا انتظارات را برآورده کنم و امروز که شاگرد دايي شدم خيلي از اين بابت خوشحالم. من به پرسپوليس آمدم تا براي هوادارانش، بازيکنان و پيراهن اين تيم گل بزنم و اميدوارم با استفاده از تجارب کادر فني به اين خواستهام برسم. من مطمئنم که يکي از گزينههاي آقاي گلي هستم و قطعاً روي اين هدفم ميايستم.
نوروزي در پايان درباره وضعيت پرسپوليس نيز گفت: خدا را شکر همه چيز خوب است و حالا که به عشق هواداران و دايي به اين تيم آمدهام ميخواهم به تيم کمک کنم. در اين راه فقط هواداران بايد مثل اعتماد دايي به من کمک کنند تا انشالله برايشان گل بزنم و لذت ببرند.
نوروزی اگه آمادگی و انگیزه فصل پیشش رو حفظ کنه خیلی خیلی بیشتر از سیدصالحی و حاتمی مفید خواهد بودش!
حالا میمونه کریم انصاری فرد که ببینیم مسه فصل پیش بازم مثلا میخواهد! منتظر پیشنهاد خارجی بمونه و از چشم دائی بیوفته یا نه بیاد
کلا چون تو آسیام بازی داریم و تو این چند ساله تیم های حاضر بطور کامل آبروی فوتبالمون رو بردن باید حداقل حداقلش آبرو داری کنیم
فصل سختی رو پیش رو داریم چون برای سه جام باید جنگید و همونطور که گفتم باید آبروی داری کرد!
به امید روزهای خوب/
سوء استفاده از لوگو دو تیم باشگاهی پرطرفدار پایتخت.
اخیرا دو شبکه فارسی زبان در مسیر یکی از جهتهای تازه رواج یافته ماهوارهای در ایران روی ایر رفتهاند.
مسوولان این دو شبکه مدعی هستند یکی از این کانالها مربوط به پرسپولیس و دیگری در ارتباط با استقلال است!
چنانچه میبینید حتی در طراحی لوگوی این شبکهها هم از اسم و نشان سرخابیهای تهرانی استفاده شده؛ آنچه طبعا نمیتواند مبنای قانونی داشته باشد.
مدیران جدید پرسپولیس و استقلال این روزها آنقدر درگیری و گرفتاری دارند که بعید است فرصت پیگیری چنین سوءاستفادههایی را داشته باشند،
اما به هر حال مسوولان این شبکهها از آغاز پخش برنامههای این دو کانال همزمان با شروع بازیهای ایران در جام جهانی خبر دادهاند!
![]()
یعنی یکی از بدترین خبرها موندن نوری و نورمحمدی در تیم بود.
حیف پولی که به این دو میدن
یکیشون که استقالالی شده بود
یکیشون هم که موندش تو تیم به ضررش بود
هیچ تیمی اینها رو نمی خواست و فقط بازار گرمی کردن
خدائیش گل گفتی...
.
با نور محمدی کاری ندارم، چون حاشیه زیادی درست نکرد (یا حداقل من چیز خاصی نشنیدم)
ولی دیگه حالم از محمد نوری بهم میخوره، رسما از چشمم افتاد.
ای کاش میرفت همون استقلال...
.
فقط خدا کنه امسال بازوبند رو نبنده...
بازوبند پرسپولیسحرمت داره.
![]()
بازیکن فصل گذشته تیم فوتبال فولاد یزد با قرادادی 3 ساله به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، احمد نورالهی هافبک دفاعی تیم فوتبال فولاد یزد پس از مذاکره با مدیر عامل باشگاه پرسپولیس و تائید سرمربی، قراردادش را به مدت 3 سال با پرسپولیس به ثبت رساند.
گفتنی است؛ احمد نورالهی بازیکن تیم ملی امید سهمیه زیر 23 سال تیم فوتبال پرسپولیس محسوب خواهد شد.
قرارداد پرسپولیس با آدیداس؟؟؟
قطعا لباس از طرف باشگاه بهشون داده شده!!
و این در شرایطیه که باشگاه برای فصل بعد با آل آشپورت قرار داد داره...
![]()
هادی نوروزی هم متاسفانه دوباره به پرسپولیس برگشت
این محمد نوری - هادی نوروزی کجای دلمون بزاریم آخه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)