تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 269 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

رادیو ورزش داشت با فتح الله زاده صحبت می کرد.طرف با کلی ادعا گفت من یه ایرادی از شما بگیرم:چرا بازیکنان نام دار میلیاردی می گیرید؟چرا مثل فولاد بازیکن سازی نمی کنید که قهرمان بشید؟
    فتح الله زاده خوب جوابشو نداد.من اگه بودم می گفتم همین فولاد سالها رو پایه کار کرد و سالها مقام در خور نداشت اما طرفدار استقلال و پرسپولیس هر سال هم برد در دربی می خواد و هم قهرمانی یا نهایتاً آسیا
    کلاً رادیو ورزش در زمینه ورزش کمتر از تعداد انگشتان دو دست کارشناس داره و یکی دو تاشون فکر می کنن تو همه ورزشها کارشناس هستن

2. 10 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رادیو ورزش داشت با فتح الله زاده صحبت می کرد.طرف با کلی ادعا گفت من یه ایرادی از شما بگیرم:چرا بازیکنان نام دار میلیاردی می گیرید؟چرا مثل فولاد بازیکن سازی نمی کنید که قهرمان بشید؟
    فتح الله زاده خوب جوابشو نداد.من اگه بودم می گفتم همین فولاد سالها رو پایه کار کرد و سالها مقام در خور نداشت اما طرفدار استقلال و پرسپولیس هر سال هم برد در دربی می خواد و هم قهرمانی یا نهایتاً آسیا
    کلاً رادیو ورزش در زمینه ورزش کمتر از تعداد انگشتان دو دست کارشناس داره و یکی دو تاشون فکر می کنن تو همه ورزشها کارشناس هستن
    خوب الان این جواب، جواب درستیه؟
    توپ رو بندازیم به زمین هواداراها؟ این طوری که هیچ وقت پیشرفتی نخواهیم داشت
    مردم بگن مسئولین مقصرن و اونها هم بالعکس
    هوادارها کم طاقت هستن درست، ولی دلیل نمیشه اونا رو بهونه این وضع مدیریتی کنیم

+
    کارشناسای رادیو ورزش 100% باشعورتر از تلویزیون هستن (البته در مقابل نظر شما نگفتم )

4. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خوب الان این جواب، جواب درستیه؟
    توپ رو بندازیم به زمین هواداراها؟ این طوری که هیچ وقت پیشرفتی نخواهیم داشت
    مردم بگن مسئولین مقصرن و اونها هم بالعکس
    هوادارها کم طاقت هستن درست، ولی دلیل نمیشه اونا رو بهونه این وضع مدیریتی کنیم

+
    کارشناسای رادیو ورزش 100% باشعورتر از تلویزیون هستن (البته در مقابل نظر شما نگفتم )
    ایرادی نداره الآن توپ افتاده تو زمین هوادارا.چه ایرادی داره؟شما و میلیونها هوادار دیگه حاضرید چند سال جام نگیرید و جوون گرایی کنید؟خدایی حاضری؟
    الآن بحث بحث مدیریتی نیست بحث اینه که آیا ما حاضریم چند سال بدون جام باشیم؟بارها تو همین فصل خوندم و شنیدم که فتح الله زاده به درد استقلال نمی خوره از طرف خود هواداران
    ضمناً توپ را هم نندازیم تو زمین مدیریت همین فتح الله زاده می گفت تو قرارداد مجیدی اصلاً بندی مبنی بر فسخ یک طرفه قرارداد نبود.من مونده بودم بین دو راهی که از مجیدی شکایت کنم یا نه
    این باشگاه های بدبخت مشکل اصلیشون پوله
    فتح الله زاده می گفت من با سند و مدرک بازیکنی را در فولاد سراغ دارم که در 3 فصل چهار میلیارد گرفته
    کدوم یک از بازیکنان فولاد یه بار گفتن پولمون رو ندادن؟پشت تیم های فولاد و سپاهان شرکت های بزرگی هستن که به اینها پول تزریق می کنن
    Last edited by وین رونی; 14-04-2014 at 22:14.

6. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ایرادی نداره الآن توپ افتاده تو زمین هوادارا.چه ایرادی داره؟شما و میلیونها هوادار دیگه حاضرید چند سال جام نگیرید و جوون گرایی کنید؟خدایی حاضری؟
    میلیونها هوادار دیگه رو نمیدونم ولی من 10000% موافق این کار هستم
    البته من نه طرفدار استقلالم نه پرسپولیس ولی همون 4-5 سال پیش هم که یه جورایی پرسپولیسی بودم موافق این کار بودم
    مگه پرسپولیس با همین شیوه مدیریت فعلی در این 10 سال چندتا جام گرفته که حالا از جام نگرفتنش به خاطر جوون گرایی ناراحت باشیم؟

حرف شما درسته ولی به خدا اگه به منم بودجه تپل میدادن بلد بودم تیم رو قهرمان کنم!
    شما ببین، استقلال در اواسط فصل به مشکل خورد چون گفتن پول نداریم
    پرسپولیس آخر فصل به مشکل خورد چون گفتن پول نداریم
    یکی نیست بگه پس نقش مدیریت چیه این وسط؟ غیر از اینکه در این مواقع مدیریت بحران کنه و اصلا در روزهای خوشی نباید فکر این روزها رو هم کرد و راه چاره پیدا کرد؟

8. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

با اینکه باید میانگین سنی تیم رو برای فصل بعد بیاریم پایین ولی حیفه این فصلم عنایتی رو نگریم . هر فصل داره جزو گلزنای برتر میشه و سابقه بازی با پیرهن استقلالم داره و هم انگیزه بالا . برای مهاچم در کنار عنایتی و برهانی می تونیم شهباززاده و فرید کریمی رو هم بگیریم . فرید کریمی خوب موقعیت می سازه و پاس گل خوب میده . به نظرم گزینه های معقول تر و شدنی تر هستند

رضا عنایتی، مردی برای تمام فصول

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران؛ رضا عنایتی مهاجم تیم صبا در طول 13 دوره برگزاری لیگ حرفه‌ای کشور در 10 دوره آن حاضر بوده است و آن 3 دوره‌ای را هم که در ایران نبوده به عنوان لژیونر در کشور امارات توپ زده است.

رضا عنایتی در طول این سال‌ها پیراهن تیم‌های ابومسلم، استقلال، سپاهان، مس و صبا را برتن کرده و با درخشش در ترکیب این تیم‌ها خود را به عنوان گلزن اول تیم مطرح کرده است.

رضا عنایتی اگر آن 3 دوره را به امارات نمی‌رفت، بدون شک تعداد گل‌هایش از 150 بیشتر می‌شد ولی با این وجود بازهم او بهترین گلزن تمام ادوار لیگ برتر است.

رضا عنایتی تاکنون 3بار آقای گل لیگ برتر ایران شده است و در این عنوان با غلامحسین مظلومی اشتراک دارد و اگر در این دوره هم می‌توانست آقای گل شود، به تنهایی با 4 آقای گلی رکورددار می‌شد.

رضا عنایتی 37 ساله که خیال خداحافظی از فوتبال را ندارد در لیگ سیزدهم با به ثمر رساندن 13 گل، در جدول گلزنان بعد از کریم انصاری‌فرد که با 14 گل عنوان آقای گل را به خود اختصاص داد، قرار گرفت.

لازم به ذکر است، مقصر اصلی در آقای گل نشدن عنایتی در لیگ برتر خودش است، زیرا او در بازی با فجر سپاسی، استقلال و پرسپولیس پنالتی‌هایش را خراب کرد. اگر آن پنالتی‌ها تبدیل به گل می‌شد، شاید الان عنوان پیرترین آقای گل ایران نصیب او می‌شد.

گفتنی است، فرشاد پیوس در سن 33 سالگی آقای گل شده و از نظر سن و سال، پیرترین آقای گل لیگ ایران است.

در آخر باید گفت که عنایتی هنوز هم سرحال است و باید دید در فصول دیگر می‌تواند رکوردها را جابه‌جا کند یا نه، مردی که لقب مردی برای تمام فصول شایسته اوست.

------------

10. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام امیدوارم استقلال این بازی رو با 2-3 گل اختلاف ببره و از اون طرف الجزیره حداکثر 1 امتیاز از اون بازی بگیره... بازی سختی داریم با تیم اول گروه با توجه به اینکه مهمانیم!
    الشباب ما رو تو زمین خودمو 1-0 برده بود... البته نکته جالب توجه اینه که تو زمین خودش از الجزیره 3-1 باخته بود. ما هم الجزیره تو زمین خود بردیم ... پس ما هم میتونیم بعنوان مهمان برنده شیم : دی
    ما اگه بتونیم این بازی رو ببریم ... و الجزیره مساوی کنه و بازی بعد رو ببره عالی میشه. فکر کنم بهترین شرایط برا استقلال همین باشه!

ترکيب استقلال برابر الشباب مشخص شد

به نقل از سايت باشگاه استقلال، تيم فوتبال استقلال با اين ترکيب به مصاف الشباب عربستان خواهد رفت.

سيد مهدي رحمتي، امير حسين صادقي،حنيف عمران زاده، خسرو حيدري، هاشم بيک زاده،آندرانيک تيموريان،ايمان مبعلي،پژمان نوري، مهرداد اولادي، محمد قاضي و آرش برهاني

ديدار دو تيم از ساعت 10:5 در ورزشگاه فهد بن ملک عبدالله آغاز خواهد شد. /ورزش3
    Last edited by Iloveu-ALL; 16-04-2014 at 19:40.

12. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سيد مهدي رحمتي، امير حسين صادقي،حنيف عمران زاده، خسرو حيدري، هاشم بيک زاده،آندرانيک تيموريان،ايمان مبعلي،پژمان نوري، مهرداد اولادي، محمد قاضي و آرش برهاني

ديدار دو تيم از ساعت 10:5 در ورزشگاه فهد بن ملک عبدالله آغاز خواهد شد. /ورزش3
    هر وقت امیرخان جسارت به خرج داده و هجومی کا رکرده نتیجشو گرفته این ترکیب نشون میده که استقلال اومده برای برد امیدوارم به هدفشون برسن

ترجیح میدادم کبه به جای اولادی بازی کنه اما گویا اولادی انگیزه زیادی برای گلزنی داره ببینیم چی میشه

14. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

فقط باید این داوره رو بگیری از زبون اویزونش کنی و تکه تکه اش کنی و بدی شغالها بخورن

فکر کنم خریده بودن داور رو . چون واقعا هر داوری میبود اون صحنه رو پنالت نمیگرفت .

16. 7 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

پرونده این فصلم بسته شد ولی خداییش داورا سر مونو بریدن تو بازیای اشباب هم تو رفت هم برگشت

18. 7 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امیدوارم امشب این کاری که داور با استقلال کرد تلافی اش سر خودش و خونوادش بیاد

استقلال
    راضی ام ازت ، تو بازی امشب سربلند و مردونه باخت
    خسته نباشی قهرمان

20. 8 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •