تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 427 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

عزیزان کلوپ فدائیان w810
    به نظرتون w800 جایگزین خوبی نیست حداقل مشکل کاور لنز رو حل کرده کلا چی از 810 کمتر داره جالب اینکه با اینکه 810مدل جدیدتره گرون تر از w800 است.
    ممنون میشم پاسخ بدین.تهدید جدیه خدا نکرده به گروه n می پیوندم.
    خوب راستش رو بخواهی اینه که مهمترین دلیل که 810 گرونتره اینه که 810 edge داره...که تو ایرانم فعلا کار نمی کنه
    بحث دیگه هم سلیقه هست من که طراحیه 810 رو 100 سال با 800 عوض نمی کنم...بابا خداییش گوشی باید یه کم کلاسم داشته باشه دیگه....باز شکر کن اختلاف قیمتش با 800 زیاد نیست....
    همین 850..هیچی نداره....اونم یه دوربین مکالمه تصویری داره که کار نمی کنه اینجا و یه والکمنه 2......فقط واسه اینها و چون خوشگله این همه گرونتر از 810 هستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

باید بری مخابرات سیستم VMS رو فعال کنی اونوقت یه منشی تلفنی داری که حتی وقتی گوشیت خاموشه پیغام میگیره و بهت اس ام اس میده که آقا پیغام داری . هزینه راه اندازی 2000 تومان آبونمان ماهانه ندارد
    جالبه ها نمی دونستم
    عزیزان کلوپ فدائیان w810 ...
    ممنون میشم پاسخ بدین.تهدید جدیه خدا نکرده به گروه n می پیوندم.
    حالا چی می خواهی بگیری...یعنی ان 70؟؟؟این اشتباه رو اصلا نکن

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها.... من سیم کارت ایرانسل یکی از دوستامو انداختم رو گوشیم 13ام 14ام عید دیدم بالای انتن گوشی یه علامت G میاد... که میدونستو واسه Gprs هستش... ولی الان چند روزه بجای اینکه G بیاد E میاد.. ایا این همون Edge.هستش؟؟؟؟؟؟؟؟(من تو بابل هستم و سیم کارت دوستمم اعتباری جالب اینه که هر چی ازش دانلود میکنم از اعتبارش کم نمیشه)

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

سلام
    دو تا سوال

1-w810 با Usb شارز میشه
    2-تنظیمات عکس برداری اون متل K750 هست (متلا دید در شب یا عکس گرفتن 4 تایی پشت سر هم ((با یک فشار) و ...)

ممنون

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دو تا سوال

1-w810 با Usb شارز میشه
    2-تنظیمات عکس برداری اون متل K750 هست (متلا دید در شب یا عکس گرفتن 4 تایی پشت سر هم ((با یک فشار) و ...)

ممنون
    دوست عزیز هر 2تاش درسته هم با USB شارژ میشه هم تنظیماتش مثل K750 هستش ولی کیفیت عکسهاش از 750 خیلی بهتر و شفاف تره... کلا تو 2 مگا پیکسلیا بهترین عکس رو W 810 میگیره....

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

دوستان یه روش برای افزایش تعداد SMS که حدود 3MB از 25MB گوشی رو میگیره که فقط رو w810i جواب میده الان دارم روش کار میکنم البته با باکس میشه این کار رو کرد چون فرمتش به باکس میخوره نه برنامه های کامپیوتری

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام بچه ها.... من سیم کارت ایرانسل یکی از دوستامو انداختم رو گوشیم 13ام 14ام عید دیدم بالای انتن گوشی یه علامت G میاد... که میدونستو واسه Gprs هستش... ولی الان چند روزه بجای اینکه G بیاد E میاد.. ایا این همون Edge.هستش؟؟؟؟؟؟؟؟(من تو بابل هستم و سیم کارت دوستمم اعتباری جالب اینه که هر چی ازش دانلود میکنم از اعتبارش کم نمیشه)
    واقعا جالبه ها..واسه منم شد سوال...اما نه عمرا edge باشه...اینها کشتن خودشون رو تازه یه gprsرسیدن...
    تنها چیزی که من یادش افتادم EGSM هست...اونم واقعا شک دارم

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

6

سلام
    من یه W810 قیمت کردم با مشخصات زیر ((توی یزد))

1- مموری آبی رنگ
    2-دو کابله بودن
    3-هر سه تا سریالاش با هم مطابقت داره
    4-ساخت مالزی
    5-بدون گارانتی
    قیمت هم 285000 ((قیمت تهران چنده))
    البته اینا رو فروشنده گفت ((اگه خواستم بخرم خودم تست می کنم))

میشه که سریال پشت باتری و روی جعبه رو عوض کرده باشن ((یا نه این سریال اصلی هست))
    راستی ورژن فریمورش باید چی باشه ((کدوم باشه بهتره))

دیگه چیشو باید تست کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تم اوربیتش باید صفحه رو سیاه کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه این مشخصات رو داشته باشه بخرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به همه ی عزیزان. واقعاً می تونم بگم که این تاپیک بهترین و کاملترین تاپیک در مورد w810 هست. من هم بعد از خواندن تمام مطالب این تاپیک تصمیم گرفتم که این گوشی زیبا رو بخرم. فقط چند تا سوال داشتم که اگه عزیزان لطف کنن و جواب بدن ممنون میشم.
    1- قیمت گوشی سریال اصلی تو تهران چنده؟ ( گارانتی دار ---> سیتادل=؟ و گارانتی دار ---> کام تل=؟ /// بدون گارنتی=؟ )
    2- آیا گارانتی ها باهم فرق دارن یا نه؟ ( مثلا کیفیت گوشی با گارانتی سیتادل با کیفیت گوشی با گارانتی کام تل تفاوتی دارد یا نه؟ )
    3- فریمور R4ea031 خوبه یا R4db005 ؟ ( آخه من شنیدم که تو فریمور R4ea031 مگابیس گوشی یا کار نمی کنه و یا صدای تیزه داره ، آیا این حرف درسته؟ )
    4- آخرین ورژن فریمور که الان تو بازار هست چیه؟

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

خوب راستش رو بخواهی اینه که مهمترین دلیل که 810 گرونتره اینه که 810 edge داره...که تو ایرانم فعلا کار نمی کنه
    بحث دیگه هم سلیقه هست من که طراحیه 810 رو 100 سال با 800 عوض نمی کنم...بابا خداییش گوشی باید یه کم کلاسم داشته باشه دیگه....باز شکر کن اختلاف قیمتش با 800 زیاد نیست....
    همین 850..هیچی نداره....اونم یه دوربین مکالمه تصویری داره که کار نمی کنه اینجا و یه والکمنه 2......فقط واسه اینها و چون خوشگله این همه گرونتر از 810 هستش
    سلام دوست عزيز. من خودم W810i دارم و در سايت gsm كه نگاه مي كردم يكي از اشكالات اين گوشي رو ظاهر پلاستيكي مانندش بود. يعني نوشته بود مثل اسباب بازيه....
    البته به نظر من هم خيلي قشنگ تر از گوشي هاي گنده نوكياست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •