تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 457 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علیکم

خب من در توضیحات پست بالایی شرط گفتگو با شما را ارائه مدرک ذکر کردم و الان شما به زعم خودتون مدارک را رو کردید!!

واقعا که

شاید یکم قدیمی باشه ولی حقیقته
    نیازی به شناخت کاربر نیست تو دنیای مجازی هیچی شناخته شده به طور کامل نیس
    بهتره زیاد در جواب دادن فلسفی برخورد نشه
    چیزی گفتم که اهلش بفهمن وگرنه خلایق هر چه لایق

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    1- من همچنان شمای ناشناخته را با یک کاربر فعال در این انجمن جداسازی میکنم......... به علت اینکه نیت شما را نمیدونم. این کلمه "نیت" بار زیادی داره. بهش دقت کن.....اینکه یه کاربر تازه وارد این مسئله را مطرح میکنه ( و چند جای دیگه احتمالاً) هدفش چی هست..... دلسوزی؟/ اطلاع رسانی؟؟.... یا منافع؟؟.... نمیخوام وارد این بحث بشم... این نظر شخصی منه و نمیخواهم در وسط تاپیک و جلوی جمع شما را بی جهت متهم بکنم.... اما این مواردی که ذکر کردم یادتون باشه!!

2- من منتظر دلیل و مدرک بودم!!! الان شما با اون خبری که قرار دادید دلیل بیان کردید!!! ؟؟؟

یه بار دیگه بخونید..... انگشت اشاره شرکت کومودو به سمت ایران برای سرقت گواهینامه SSL ==> متنش را هم بخونید؛؛

ساده اینه: یه سرقتی از کومودو صورت گرفته و بعد شرکت اعلام کرده که نوع این حمله معمولا به درد دولتها میخوره... و یه فرد عادی بعد از سرقت خیلی نمیتونه ازش استفاده کنه... بعلاوه اینکه انها در بررسیشون به آی-پی هایی از ایران رسیدند

یعنی میگه دزدی کار ایرانیها بوده.... به علاوه اینکه به نظر من هدف از این دزی هم جاسوسی از خودی ها بوده!! (مسائل 29+1 یا سی ) نمیزاره این مسئله را بشکافم.

شما که با این خبرت "ما را دزد کردید" (دزدی که ته مایه هایی از جاسوسی از خودی هم درش هست) تا اونها را جاسوس!!!!!

====

یه سوال خصوصی: اسم آنتی ویروس مورد علاقتون چیه؟ خیلی دوست دارم بدونم!!!

===

مدیرها این چند پست را میتونند به تاپیک کومودو انتقال بدهند. تا این تاپیک مسیر خودشو طی کنه.
    Last edited by Jadda; 24-10-2013 at 17:29.

2. 8 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اضافه کردن گزینه آپدیت به هنگام کلیک راست کردن بر روی آیکن در تسکبار

4. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام

از اینجا میتونید غیر فعال بکنید..... البته چیزیه که مرسوم نیست. غیر فعال کردنشو میگم!

اما در مورد این مسئله و فایروال کومودو، سرویسهای آپدیت ویندوز و همچنین فایلهای سیستمی ویندوز ، در دو گروه مجزا در فایروال قرار دارند که میتونید از طریق فایروال این دو "گروه" را مسدود کنید(تو وین 8 هم فکر کنم گروه مترو اپلیکیشن هم وجود داره).... البته من تا به حال این دو گروه را مسدود نکردم و نمیدونم تا چه میزان درست کار میکنه. ولی به هر حال این دو گزینه هست. ضمن اینکه در نهایت یک پروسه/هایی باید از این سرویس استفاده کنند... لزومی نداره خود سرویس مسدود بشه.

در مورد پروسه های ویندوز که عرض کردم گروهاش در لیست کومودو هست و احیاناً اگر سایر اپلیکشن ها هم بخواهند از این سرویس استفاده کنند.... مثل بقیه پروسه ها... هیچ فرقی نداره... مثلا آفیس را مسدود کن.... بنابراین مورد خاصی من نمیبینم.
    مشکل اینجاس که این سرویس رو هرطور که میخوام غیرفعالش کنم دوباره start میشه. به خاطر همین خواستم تو فایروال بلاکش کنم.

6. 3 کاربر از direlap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

اضافه کردن گزینه آپدیت به هنگام کلیک راست کردن بر روی آیکن در تسکبار
    جالب بود؛

مشکل اینجاس که این سرویس رو هرطور که میخوام غیرفعالش کنم دوباره start میشه. به خاطر همین خواستم تو فایروال بلاکش کنم.
    از طریق فایروال پروسه های آپدیت و فایلهای سیستمی و مترو اپلیکیشن، را مسدود کنید.... شاید به اهدافتون برسید.

8. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام علیکم

خب من در توضیحات پست بالایی شرط گفتگو با شما را ارائه مدرک ذکر کردم و الان شما به زعم خودتون مدارک را رو کردید!!

هدفم اطلاع رسانی بود حالا هر فکری میخواین بکنین
    بهتر بدونیم تو دنیا کیا دوستن و کدوم کشورها میخواین ریشه ملت رو بزنن
    هکر ۲۱ ساله کومودو، آن‌طور که خودش در پیامی که در وب‌سایت PasteBin منتشر کرده می‌گوید، در ایران مشغول تحصیل در دانشگاه است، خودش تکنیک‌های ه ک را یاد گرفته و تنها کار می‌کند و به تیم یا گروه دیگری وابسته نیست. احساسات ناسیونالیستی و تلاش برای بهره‌گیری از توانایی‌های فنی در زمینه امنیت برای کسب شهرت در سطح جهان، مهم‌ترین انگیزه‌های او بوده است. او میگوید «باید بدانید هر کاری که انجام می‌دهید پیامدهایی دارد؛ هر کاری که کشورهای شما در گذشته انجام داده‌اند، باید هزینه‌اش را بپردازید.»
    Last edited by iWATCH; 25-10-2013 at 08:43.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوستان عزیز بهتره این بحث قبل از دخالت مدیران خاتمه پیدا کنه

ه*ک شدن سایت های ضد بد افزار دلیل بر این نمی شه که این نرم افزار ها جاسوسی باشند . حتی خیلی از سایت های معتبر ایرانی نیز از گواهینامه های SSL این شرکت استفاده می کنند .

دوستان هم بهتره لحنشونو درست کنن و کلماتیو به کار ببرند که کمتر به دیگر کاربران بر بخوره . ( به خاطر پست های قبلی می گم )

11. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

هکر ۲۱ ساله کومودو، آن‌طور که خودش در پیامی که در وب‌سایت PasteBin منتشر کرده می‌گوید، در ایران مشغول تحصیل در دانشگاه است، خودش تکنیک‌های ه ک را یاد گرفته و تنها کار می‌کند و به تیم یا گروه دیگری وابسته نیست. احساسات ناسیونالیستی و تلاش برای بهره‌گیری از توانایی‌های فنی در زمینه امنیت برای کسب شهرت در سطح جهان، مهم‌ترین انگیزه‌های او بوده است. او میگوید «باید بدانید هر کاری که انجام می‌دهید پیامدهایی دارد؛ هر کاری که کشورهای شما در گذشته انجام داده‌اند، باید هزینه‌اش را بپردازید.»
    لازم نیست شما برا کسی دلسوزی کنی اینجا همه حرفه ای هستن خیلی بهتر از شما میتونند دوست و دشمنشون رو بشناسند به علاوه اینجا جای این صحبت ها نیست شما دارید با اسپم هایی که میدید
    نظم این تاپیک رو بهم میزنید بهتره دست از اسپم دادن بردارید و گر نه دوستان گزارش شما رو میدند و باهاتون برخورد می کنند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوست عزیز برای باز آخر خدمتتون عرض میکنم:

اینکه فرمودید کومودو جاسوس هست؛ برای این ادعا دلیل ارائه بدهید...... شما با این خبرهایی که میزارید مثل اینکه مخ ما را معیوب فرض کردید!

استاکس نت چه ربطی به شرکت کومودو داره؟ کودتای 28 مرداد هم نکنه کار شرکت کومودو بوده؟

ضمن اینکه قرار شده شما ثابت کنی کومودو داره از ما جاسوسی میکنه. خبرهایی که میزاری مربوط به دوسال پیش هست که توی همین انجمن هم کلی صحبت شده. که همه اش میشه سرقت از شرکت کومودو

من میگم دلیلی اینکه الان کومودو داره از از ما جاسوسی میکنه را به ما نشون بده. فارسیتون مگه ضعیفه؟ متوجه منظور من نمیشید؟

بار دیگه بخواهید بدون دلیل این اتهام را تکرار کنید براتون اخطار رد میکنم.

14. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

آیا کومودو قسمتی داره که نشون بده هر برنامه ای چقدر از اینترنت استفاده کرده ؟
    تو طول یک روز یک هفته و در کل ؟

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

آیا کومودو قسمتی داره که نشون بده هر برنامه ای چقدر از اینترنت استفاده کرده ؟
    تو طول یک روز یک هفته و در کل ؟
    سلام

میزان حجم ارسال شده و دریافت شده یک پروسه فعال را نشون میده. ولی مقدارش را به صورت حاصل جمع ثبت نمیکنه. بنابراین برای این مورد باید از ابراهای دیگری استفاده بکنید.

17. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •