فکر کنم افزایش فضا فقط رو k750 و w800 جواب می ده
فکر کنم افزایش فضا فقط رو k750 و w800 جواب می ده
روی گوشی 750 و 800 تست کردم
حدود 2650 تا شد
w810 شده 200 تا (یادم نیست قبلش چند تا بوده )
اگر کسی برای w810 رو هم فهمید
لطفا بنده رو و بقیه دوستان w810 دار رو در جریان قرار بده
با تشکر از همه شما
این روش فقط روی K750.w800.w700 جواب میده.
روی W810 میگن با پچ جواب میده ولی من هنوز جایی ندیدم که موفق به اینکار شده باشند.
داداش برای w700 راه حلش همون اوایه است دیگه.
سلام ......
من امروز منو k750 خودمو با اسکین مدیا پلیرش تغییر دادم منوها با اسکین به طور کامل نصب شدن و اونا رو با برنامه setool2lt ریختم مسیراهم درست بود و اجرا هم شد همه چی درسته اما مشکل اینجاست که وقتی 10 .15 دقیقه میگذره اسکین مدیا پلیر برمیگرده به همون حالت اول و گوشی عکس ها را نشون نمیده و باید گوشی رو خاموش روشن کنم که مثل همیشه با مکث خاموش نمیشه و خیلی سریع خاموش میشه وقتی بالا میاد درست میشه اما بعد چند دقیقه دوباره همون جوری میشه منو اصلا مشکلی نداره میخواستم ببینم کسی میتونه منو راهنمایی کنه بعد یه چیزی من بار اول برای رختن منو مسیر رو درست نوشتم اما یه پوشه زیادی اضافه کردم یعنی /: fs/tpa/preset/system/menu/xxxx اما بعد درست ریختم میخواستم ببینم مال اونه یا نه؟ چه جوری میشه پاکش کرد ؟ چه جوری میشه منو ها رو با اسکین به حالت اولیه کارخونه برگردوند ؟ من بک آپ نگرفتم کسی داره خواهش میکنم راهنماییم کنید !
در ضمن چند تا منو با اسکین عوض کردم درست نشد ..............
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي تو چند تا سايت گشتم چند نفر ديگه هم اين مشكل داشتن معلوم شد مال تغيير اسكين مديا پلير وقتي اين جوري ميشه عكس كه ميگيري ذخيره نميشه 100 درصد مال مديا پليره ولي راه درست كردنو پيدا نكردم !
خواهش ميكنم كمك كنيد !
جواب نمی دید...................
سلام ......
من امروز منو k750 خودمو با اسکین مدیا پلیرش تغییر دادم منوها با اسکین به طور کامل نصب شدن و اونا رو با برنامه setool2lt ریختم مسیراهم درست بود و اجرا هم شد همه چی درسته اما مشکل اینجاست که وقتی 10 .15 دقیقه میگذره اسکین مدیا پلیر برمیگرده به همون حالت اول و گوشی عکس ها را نشون نمیده و باید گوشی رو خاموش روشن کنم که مثل همیشه با مکث خاموش نمیشه و خیلی سریع خاموش میشه وقتی بالا میاد درست میشه اما بعد چند دقیقه دوباره همون جوری میشه منو اصلا مشکلی نداره میخواستم ببینم کسی میتونه منو راهنمایی کنه بعد یه چیزی من بار اول برای رختن منو مسیر رو درست نوشتم اما یه پوشه زیادی اضافه کردم یعنی /: fs/tpa/preset/system/menu/xxxx اما بعد درست ریختم میخواستم ببینم مال اونه یا نه؟ چه جوری میشه پاکش کرد ؟ چه جوری میشه منو ها رو با اسکین به حالت اولیه کارخونه برگردوند ؟ من بک آپ نگرفتم کسی داره خواهش میکنم راهنماییم کنید ! عکس با دوربینم میگیرم ذخیره نمیشه تو این حالت ...........
در ضمن چند تا منو با اسکین عوض کردم درست نشد ..............
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم همین بلا رو سر گوشی داداش کوچیکم که k750 بود و به w800 تغییرش دادم اومده
بعد از چن دقیقه اینطوری میشه و تازه آواتاری که برای یه شماره قرار دادیم به جاش یه صفحه سفید میوفته !؟؟
کسی اگه فهمید به قیه هم خبر بده
ولی من روی گوشی خودم که w810 هست هر بلایی که خواستم اوردم و لی هیچ مشکلی براش پیش نیومده
ضمنا اینکه مدیاپلیری که برای w810 درست کردم رو باید روی حافظه گوشی ریخت و با یه پچ اون رو به دستگاه شناسوند
برای تغییر اسکین مدیا پلیر و بقیه آیکنهای گوشی از روش پچ gfx استفاده کنید. روش قبلی مشکلاتی به همراه داره ولی روش Gfx مشکلات به مراتب کمتری(تنها مشکلش اینه که اگر تعداد آیکنها خیلی زیاد باشه یک مقدار سرعت گوشی پایین میاد) داره.تو تاپیک زیر روش کار توضیح داده شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)