تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 243 از 328 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام آقایی که میایی میگی افکار گذراست من آینده توام افکار حال تو گذشته منه پس با این جمله کسی که تو شرایطش نیسیتی رو مورد میسر دهی فکری قرارش نده
    اینو گفتم تا حس کنی حس نفرات قبلی رو
    شما هیچ وقت غیر از خودتون نمیتونین باشین
    چون ثانیه به ثانیه زندگیت متفاوته حتی توی شبیه ترین شرایط نسبت به هم

2. این کاربر از navid_fo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

آقای کاپتان آمریکا من برای دیگران زندگی نمی کنم که حالا بخوام با ازدواج از پسر به مرد بشم توی ذهن خیلیا که شرایط ازدواج توی دوره خودشونو به رخ ما می کشن
    به خدا یه یه لحظه فکر نمی کنن وقتی می گن ما اندازه تو بودیم 3 تا بچه داشتیم
    Last edited by navid_fo; 30-12-2015 at 09:30.

4. 3 کاربر از navid_fo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

جالبه فصل تغییر کرده،ظاهرا افکار بعضی هم تغییر کرده و همراهش مزاج برخی عوض شده وکسانی که دم از بی تاثیر بودن ازدواج در زندگی می زدند و بی قیدوبند بودن را بهتر میدونستند حالا مثل رسانه میلی تبلیغ ازدواج و زندگی مشترک میکنند
    ازدواج این دوره پول میشناسه و مثل هرچیز دیگری چول میخاد و البته بیشتر؛دخترای این دوره هم اکثرا پول پرست هستند و اهل دودوتا 4تا!!!عشق و علاقه و رمانتیک بازی هم شعری بیش نیست، اگر پول هست و حوصله تعهد و زیر بار مسئولیت رفتن هست بسم اله وگرنه ازدواج نکردن بهتر از ازدواج احمقانه کردن هست،کسی که میگه ازدواج خوب یا حسابی کله اش داغه یا جیبش پرپول
    دوستانی که از مزایای ازدواج میگن،اعلام کنند شاید ما هم مثل بعضی متحول شدیم
    ازدواج یه عقد هست پس بار مالی هم داره اینو نمیشه ندیده گرفت ولی هر کاری رو بخواهید انجام بدید پول میخواد، آدم عاقل بسته به درآمدش خرج میکنه.
    مزایا خیلی داره شما اگه هر روز هم با یه نفر متفاوت باشی یه کسی رو پیدا میکنی میکنی که دوست داری همه روزات رو فقط با اون باشی حالا اینطرف اون طرف آقایون شیطونی هاشون هم بتونن میکنن ولی اصل کاریه سر جاشه! یعنی یه نفر رو انتخاب میکنی که زندگیت رو که بالاترین چیزی هست که داری رو باهاش شریک میشی اصلا توصیف شدنی نیست حس و حال ازدواج! فراتر از همه تجربه ها هست ولی خب مسئولیت سنگینی هم هست

آقای کاپتان آمریکا من برای دیگران زندگی نمی کنم که حالا بخوام با ازدواج از پسر به مرد بشم توی ذهن خیلیا که شرایط ازدواج توی دوره خودشونو به رخ ما می کشن
    به خدا یه یه لحظه فکر نمی کنن وقتی می گن ما اندازه تو بودیم 3 تا بچه داشتیم
    برای دیگران زندگی نمیکنید ولی در اجتماع که زندگی میکنید، ضمن احترام به هر روشی که برای زندگی و آینده تون در پیش گرفتید و قطعا این آزادی و حق رو دارید که بر مبنای خواست خودتون تصمیم بگیرید باید خدمتتون بگم بخواهید و نخواهید بر مبنای سبک زندگی تون قضاوت میشید، حتی سر معالمه اقتصادی خواهد دید چقدر دیدگاه نسبت به فرد متاهل و مجرد (با ثابت بودن سایر شرایط) متفاوته شما تو خونه اجاره کردن هم حتی اینو میتونید ببینید.
    حالا شرایط اجتماعی تغیر کرده درسته دیگه 15 سالگی کسی توقع نداره یه نفر زن و بچه نون بده ولی دیگه بی عرضه گی خودشون رو خیلی ها میندازن گردن شرایط بخدا شرایط مناسب نیست قبول ولی یه همتی یه تلاشی یه چیزی هم باید انجام داد.

6. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ازدواج یه عقد هست پس بار مالی هم داره اینو نمیشه ندیده گرفت ولی هر کاری رو بخواهید انجام بدید پول میخواد، آدم عاقل بسته به درآمدش خرج میکنه.
    مزایا خیلی داره شما اگه هر روز هم با یه نفر متفاوت باشی یه کسی رو پیدا میکنی میکنی که دوست داری همه روزات رو فقط با اون باشی حالا اینطرف اون طرف آقایون شیطونی هاشون هم بتونن میکنن ولی اصل کاریه سر جاشه! یعنی یه نفر رو انتخاب میکنی که زندگیت رو که بالاترین چیزی هست که داری رو باهاش شریک میشی اصلا توصیف شدنی نیست حس و حال ازدواج! فراتر از همه تجربه ها هست ولی خب مسئولیت سنگینی هم هست

برای دیگران زندگی نمیکنید ولی در اجتماع که زندگی میکنید، ضمن احترام به هر روشی که برای زندگی و آینده تون در پیش گرفتید و قطعا این آزادی و حق رو دارید که بر مبنای خواست خودتون تصمیم بگیرید باید خدمتتون بگم بخواهید و نخواهید بر مبنای سبک زندگی تون قضاوت میشید، حتی سر معالمه اقتصادی خواهد دید چقدر دیدگاه نسبت به فرد متاهل و مجرد (با ثابت بودن سایر شرایط) متفاوته شما تو خونه اجاره کردن هم حتی اینو میتونید ببینید.
    حالا شرایط اجتماعی تغیر کرده درسته دیگه 15 سالگی کسی توقع نداره یه نفر زن و بچه نون بده ولی دیگه بی عرضه گی خودشون رو خیلی ها میندازن گردن شرایط بخدا شرایط مناسب نیست قبول ولی یه همتی یه تلاشی یه چیزی هم باید انجام داد.
    "باید خدمتتون بگم بخواهید و نخواهید بر مبنای سبک زندگی تون قضاوت میشید"
    خوب مشکل همینه دیگه مشکل پایین بودن فرهنگه نه ایران بلکه خیلی جا های دیگه هم همینه
    باید هر نفر یاد بگیره دارم تاکید می کنم باید باید باید حواسش به زندگی خودش باشه نه از سره بی کاری از سره شکم سیری بره توی کاره قضاوت زندگی دیگران که کوچیک ترین ایده ای نداره در بارش

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

"باید خدمتتون بگم بخواهید و نخواهید بر مبنای سبک زندگی تون قضاوت میشید"
    خوب مشکل همینه دیگه مشکل پایین بودن فرهنگه نه ایران بلکه خیلی جا های دیگه هم همینه
    باید هر نفر یاد بگیره دارم تاکید می کنم باید باید باید حواسش به زندگی خودش باشه نه از سره بی کاری از سره شکم سیری بره توی کاره قضاوت زندگی دیگران که کوچیک ترین ایده ای نداره در بارش
    کوچکترین ربطی به سطح فرهنگ نداره یه رفتار ناخودآگاه هست که پایه علمی و فرگشتی داره.

9. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

کوچکترین ربطی به سطح فرهنگ نداره یه رفتار ناخودآگاه هست که پایه علمی و فرگشتی داره.
    پس چطور میتونین میزان اختلاف عظیم بین یک کشور با کشور دیگه رو توجیه کنین؟!
    نباید به ذات برگرده این موضوع و از داخل انسان نشات بگیره بلکه اکتسابی هستش و قابل یاد گیری

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

پس چطور میتونین میزان اختلاف عظیم بین یک کشور با کشور دیگه رو توجیه کنین؟!
    نباید به ذات برگرده این موضوع و از داخل انسان نشات بگیره بلکه اکتسابی هستش و قابل یاد گیری
    مروط به انسان نیست تمام جانداران اولویتشون بقای نسل و انتقال ژن به نسل بعد هستش در این راستا و علی الخصوص در هنگام خطر اولویت حفظ جان کسانی هست که بیشترین شباهت ژنتیکی رو دارند مثلا اول خانواده بعد هم قومیها هم زبان ها و بعد سایر انسان ها اگه مثلا خطر موجودات فضایی باشه. کسانی کهاز عرف جامعه پیروی نمیکنند خودشون رو در خطر عدم حمایت قرار میدن.
    مضاف بر اینکه از سطح توسعه یافتگی که بگذریم یه سری اخلاقیات عرف جهانی هست هنوز تو اکثر دنیا رابطه سالم رو در ازدواج میبینن.

12. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ДŁI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    کـــــــرج

پيش فرض

یه جوری بعضی دوستان نظر میدن البته ضمن احترام که یادشون رفته اینجا ایران هستش و خودشون هم جورج کلونی و بردپیت نیستن.
    تو عرف جامعه خاورمیانه ای مثل ما رابطه علنی خارج از ازدواج کلا قابل قبول نیست و دیدگاه افراد به کسی که ازدواج نکرده مخصوصا از اواخر دهه بیست به بعد اصلا مثبت نیست و این دیدگاه ناپسند کل زندگی عاطفی تا مالی تون رو تحت تاثیر قرار میده.

بزرگوار ،
    این نسل عمدتا" له شده زیر پای عرف جامعه است.
    عرفی که ، تا مقدار زیادی احمقانه است .

خاورمیانه هم کاملا بی ربط بود. چون جوامع شرقی تفاوت های زیادی دارن . تفاهم هاشون هم در همون عرف دور از منطق هست.

14. این کاربر از ДŁI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

بزرگوار ،
    این نسل عمدتا" له شده زیر پای عرف جامعه است.
    عرفی که ، تا مقدار زیادی احمقانه است .

خاورمیانه هم کاملا بی ربط بود. چون جوامع شرقی تفاوت های زیادی دارن . تفاهم هاشون هم در همون عرف دور از منطق هست.
    گرامی اینجوری نیست بیشتر به علت یه اشتباه موسوم به "اکثریت پنداری" هستش. دایره افرادی که هر کدام از ما باهاشون در ارتباطه بیشتر افراد مثل خودمون هستند برای همین فکر میکنیم دغدغه های ما عمومی و مربوط به کل جامعه است.
    فرهنگ ما یه فرهنگ اسلامی-خاورمیانه ای هستش ، تقریبا از لحاظ فرهنگی بسیار شبیه پاکستان، افغانستان و تا حدودی عراق هستش. به انضمام سطح پایین توسعه یافتگی سیاسی.

16. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

مروط به انسان نیست تمام جانداران اولویتشون بقای نسل و انتقال ژن به نسل بعد هستش در این راستا و علی الخصوص در هنگام خطر اولویت حفظ جان کسانی هست که بیشترین شباهت ژنتیکی رو دارند مثلا اول خانواده بعد هم قومیها هم زبان ها و بعد سایر انسان ها اگه مثلا خطر موجودات فضایی باشه. کسانی کهاز عرف جامعه پیروی نمیکنند خودشون رو در خطر عدم حمایت قرار میدن.
    مضاف بر اینکه از سطح توسعه یافتگی که بگذریم یه سری اخلاقیات عرف جهانی هست هنوز تو اکثر دنیا رابطه سالم رو در ازدواج میبینن.
    شما قشنگ حیوانیت انسان رو بر قوه عقل حاکم دونستین با این حرفتون!!!
    من میگم قضاوت نکینین همدیگه رو زندگی همدیگرو شما ربطش میدین به حیوانیت انسان؟ یعنی انقد ما افول کردیم؟ باز چه چیز های رو لینک می کنین بهش؟
    من انسانم و داری قوه ی اختیار و عقل پس انتخاب م یکنم بر طبق همون عقل میدونم و میدونم هیچ دو فردی نمیتونن همدیگرو قضاوت کنن پس نمی کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •