ویندوز 7 64 بیتی
CPU ی 4 هسته ای
4 گیگ رم
گرافیک 1 گیگ DX10
دوستانی که سیستمشون پائینتر از سیستم بالاست از حالا به فکر ارتقاء باشن والی باید قید این بازی و رانندگی با ماشین های زیر رو بزنن ...
![]()
![]()
ویندوز 7 64 بیتی
CPU ی 4 هسته ای
4 گیگ رم
گرافیک 1 گیگ DX10
دوستانی که سیستمشون پائینتر از سیستم بالاست از حالا به فکر ارتقاء باشن والی باید قید این بازی و رانندگی با ماشین های زیر رو بزنن ...
![]()
![]()
Last edited by EhsanCPU; 13-01-2015 at 20:18.
ای بابا یعنی چی؟؟؟
من میرم از راک استار شکایت می کنم.
هر ساعت تاخیر میزنه فقط برای فروش بیش ترش
آخرش هم میخواد با قفل DRM بده بیرون
اصن جی تی ای وی نخواستیم بابا نخـــــــــــواستیم![]()
سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز:
ببخشید از بس ذوق زده شدم اینجا سوال میپرسم
آیا با این لپ تاب
Lenovo IdeaPad Z5070 - B
راحت میشه بازیو با کیفیت فول اچ دی اجرا کرد؟
با احترام
شما و دوستان دیگه نمیدونم چرا متوجه نمیشین ...این تاخیر برای بهبود و بهینه سازی بازی هستش و باید ازین موضوع خوشحال بود ! ما که این همه صبر کردیم حالا چند هفته هم روش !
سیستم مورد نیاز بازی هم نشون میده که با پورت بسیار خوبی طرف هستیم .
محتوای مخفی: Sigh
فول اچ دی بعید میدونم ، ولی رو تنظیمات بالا آره.
دادا همین قد بهبود خوبه دیگه الکی اینقد برا چی صب کنیم؟
حداقل الان بازی رو بده بیرون بعد پچ بده یا کرک و... اینقد منتظرمون نزاره دیگه
محتوای مخفیت![]()
سیستم بازی به طور رسمی منتشر شد....
حداقل سیستم مورد نیاز:
- OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2 (NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
- Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
- Memory: 4GB
- Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
- Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
- HDD Space: 65GB
- DVD Drive
سیستم پیشنهادی :
- OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
- Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
- Memory: 8GB
- Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
- Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
- HDD Space: 65GB
- DVD Drive
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ انتشار بازی به 24 مارس تاخیر خورد.....
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته خیلی دوست داشتیم سریع تر بازی بیاد بیرون ولی این تاخیر زد تو ذوقمون....ولی فک کنم لازم بود چون تاخیر انداختن تو معرفی سیستم مورد نیاز بازی نشون میداد که هنوز تردید دارن و این تاخیر صرف تست چندین باره ی بازی میشه تا هیچ گونه یا حداقل باگ رو شاهد باشیم....
این بازی رو حتما" (گرچه با تاخیر ) ولی اصلشو میخرم...دو سالیه بازی اصل نخریدم ولی به نظرم این بازی استحقاقشو داره....
+
سیستم بازی همچینم فضایی نبود....سیستم پیشنهادی میگه که با یه بازی ای که به خوبی بهینه شده طرفیم...مثل سری های قبلی ...
دوستان لطفا" رعایت کنن و اسپم های توهین آمیز ندن .... بیشتر ایرانی ها پولی بابت بازی نمیدن...حالا دلیل ارسال این پست های بی ربط چیه نمیدونم....
Last edited by Altairezio; 13-01-2015 at 22:14.
65 گیگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
یا خود خــــــــــدا 65 گیگ چن تا دی وی دی میشه؟؟؟
فک کنم قیمتش کپیش از نسخه اصل هم بیش تر بشه![]()
البته این حجم مورد نیاز بعد از نصبه، فایل نصبیش کمتره
فکر کنم فایل نصبی حدود 50 گیگ باشه
با دانلود شبانه شبی 2 گیگ هم دانلود کنیم 25 روز طول میکشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)