مصاحبه خوزه بعد بازی که واقعا ادم رو ناراحت میکنه..
خیلی بد باهاش رفتار شد و امیدوارم پرز بتونه راضیش کنه که فصل بعد اینطور نمیشه...هرچند خودمونیم، این موضوع غیر ممکنه با حضور امثال مارکا و آ.اس...
البته مشخصا خوزه با علاقه بسیار زیاد نسبت به رئال صحبت میکنه و اشاره هم میکنه اگه دوستان اینطور نبودن، واقعا میخواد بمونه اما...
نمیدونم...
مورینیو : بودن در رئال، به نبردن جام می ارزد / میخواهم جایی باشم که مرا بخواهند
- آینده : میخوام جایی باشم که من رو بخوان و دوستم داشته باشن. میدونم که تویه انگلیس اینطوره. بعضی از تیم ها اونجا من رو میخوان. بخصوص یکیشون(چلسی). در انگلیس هوادارا من رو دوست دارن و مطبوعات بصورت عادلانه با من رفتار میکنن. هر وقت شایسته باشم، تقدیر میشه ازم و هروقت هم حقم باشه، ازم انتقاد میکنن. اما در اسپانیا موضوع خیلی فرق داره چون بعضی هستن که از من بدشون میاد. حتی خیلی از افراد اینجا (کنفرانس مطبوعاتی) هم از من متنفر هستن.
- تصمیم درمورد آینده : هنوز تصمیم نگرفتم چون قرارداد دارم. یک احترام بزرگ برای باشگاه و مدیریتش دارم. دوست دارم که فینال کوپا رو بازی کنم و برنده اون باشم. لیگ رو هم تموم کنم و در انتها به همراه دوستم و رئیسم، فلورنتینو پرز بشینم و درباره آیندم تصمیم بگیرم. حقیقتا هم سخته تصمیم گیری چون به رئال علاقه دارم و یک تیمی داریم که میتونه جام های زیادی رو برنده بشه. اما باید صادق و منصف باشم. در انتهای فصل، صحبت میکنم.
- قهرمانی رئال در لیگ قهرمانان : بذارید ببینیم رئال چه با من و چه بدون من موفق میشه جام رو ببره یا نه. اگر موفق بشن بدون من این جام رو ببرن، در هرجای دنیا که باشم، براشون خوشحال میشم. و خب مطمئن هستم که رئال دیر یا زود، دهمین لیگ قهرمانانش رو هم میبره.
- بازی : در زمان هایی از بازی بود که هرچی که داشتیم رو روش ریسک کردیم. تیمی با اشتیاق و شخصیت بودیم که البته در نهایت موفق نشدیم. در بازی اول فوق العاده بد بودیم و اکنون بخاطر همون بازی تنبیه شدیم و اوت شدیم.
- شانس رفتن به فینال : میتونستیم برنده مجموع بازی باشیم. اونا 2-3 موقعیت عالی داشتن اما دلیلش نحوه بازی انتحاری خود ما بود. امروز توان این رو داشتیم که موفق بشیم. اما جای تاسف داره که نتونستیم زودتر از اینها گل بزنیم. موقعیت های عالی رو در نیمه اول از دست دادیم و در نتیجه مجبور شدیم که در نیمه دوم روی همه چی ریسک کنیم.
- هاوارد وب : بشدت از یکی از داوران محبوبم نا امید شدم. کارت قرمز برای هوملس کاملا مشخص بود. اما در اون صحنه، وب بجای اینکه داور باشه، تصمیم گرفت مثل یک انسان باشه و در نتیجه بخودش گفت 'اگه اخراجش کنم، فینال رو از دست میده'. 10 دقیقه 10 نفره بودن اونا میتونست خیلی چیزها رو عوض کنه.
- روند کارش در رئال : در یک مدت زمان، رئال حتی نمیتونست از مرحله اول حذفی بیاد بالا. اعتبارش رو از دست داده بود و در سید یک هم دیگه قرار نداشت. اما الان ما وضعیت رو عوض کردیم و یه 3 نیمه نهایی رسیدیم. اما در فلسفه رئال و یا خود من، چیزی به اسم "تغریبا قهرمان شدن" وجود نداره و این ها برای ما کافی نیست. در این سه سال از نظر مالی سود فوق العاده ای داشتیم از نظر فوتبالی هم اعتبار از دست رفته رو کسب کردیم. اما نمیتونیم بگیم موفق بودیم چون نتونستیم قهرمان بشیم در حالیکه باید رئال همیشه قهرمان بشه. حالا کی قهرمان میشه، نمیدونم. اگه بامن بود که چه عالی و اگرهم نه که بازهم خوبه.
- موفقیت رئال : مهم نیست که من با رئال قهرمان بشم. مهم اینه که روزی رئال موفق بشه دهمین قهرمانی رو کسب کنه. مشخصا دوست دارم جایی باشم که مردمش من رو دوست داشته باشن و با عدالت باهام رفتار بشه اما در انتهای فصل تصمیم میگیرم. هر چند چیزی که مهمه رئال مادرید-ه نه من. موفقیت رئال مادرید خیلی از من مهمتره.
- خودش رو موفق میدونه در رئال : تویه فرهنگ من، قهرمان نشدن اصلا راضی کننده نیست. به هیچ وجه. اما هرکسی که در رئال بوده، حتی اگه یک روز بوده باشه، بهتون میگه که بودن در رئال ارزش داره حتی اگه قهرمان نشی. افرادی که در رئال یک زمان حضور داشتن، همیشه با افتخار بهت میگن "من روزی در بهترین و بزرگترین باشگاه دنیا حضور داشتم"
+
در اخر بازی هم وقتی یه خبرنگار بهش گفته "شاید سال بعد با رئال موفق شدید قهرمان بشید"، خوزه گفت "شایدم نه(با رئال)".
منبع : سایت های مختلف...مثل گاردین و تلگراف