تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 328 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

قبل از هر چیز باید به آقا خاص تبریک گفت...
    به نظرم درست صعود نکرد به فینال یک باره دیگه...
    ولی باز هم مثل 2 دورهی قبلی شایستگی فینالیست شدن رو بیشتر از هر 3 تیم دیگه داشت در بازی های نیمه نهایی :(

دوستانی که میگن باشه تا سال بعد قهرمان شیم...
    مینویسم از خودم این پست رو به یادگار تا به یادتون بیارم اگه روزی مورینیو از مادرید بره به خدا هیچ امیدی نخواهد موند برای چمپیونزلیگ 10م ...!!!

من از این نمیسوزم که 3 سال چمپیونزلیگو نبردیم...
    از این میسوزم که هر 3 سال انصافا شایسگی بی حد و وصفی از خودمون نشون دادیم در نیمه نهایی ها و هر سری مغلوب یه چیز شدیم...
    -دوره ی اول مورینیو : ناداوری
    -دوره ی دوم مورینیو:پنالتی
    دوره ی سوم مورینیو:بدشانسی؛وقت کشی ها عرب گونه ی درتمندی ها که نشون دادن خیلی فاصله داره فوتبالشون از ما...وگرنه مرد و مردون تا آخر میجنگیدن و این خاطره ی بد رو از خودشون به یادگار نمیذاشتن در مادرید...!!

و فقط امیدوارم که دوره چهارمی هم مورینیو باشه در رئال که این حس امیدواری برای کسب جام در همه زنده باشه...و به حقیقت به پیونده سرانجام...!!!
    وگرنه مربی های دیگه باید هر دور بیان سوژه ی لیون فرانسه بشن و برن...

بگذریم....

هیچی نمیشه گفت...
    چون فقط بدشانس بودیم...
    استرس اونقدر رو تیم فشار وارد کرده بود که بازیکنی در LEVELه مسعوت اوزیل خون به مغزش نمیرسه و اون تک به تک رو اونطوری خراب میکنه...
    یا رونالدو به شب پر اشتباه رو پشت سر میگذاره...
    ولی در مورد هیگواین از این نمایش ها در بازی های بزرگ زیاد دیده بودیم و تعجبی نداشت...تنها فایده اش اینه که اجازه بده زمانی از بازی بگذره تا بنزما بتونه با تازه نفس بودنش خطرساز شه...!!!

تعویض های مورینیو نشون داد که تفاوت کلوپ و مورینیو بسیار بسیار زیاده...!!!!
    درسته کلوپ دستش مثل مورینیو باز نیس...
    ولی انتخاب بهترین مهره روی یک نیمکت پر مهره در اون لحظات حساس بسیار سخت تر بی مهرگی روی نیمکته(که خوشبختانه دورتموند رو نیمکت هم کم بازیکن نداشت و این ایراد هم وارد نیس)
    با تعویض های شجاعانه و ریسکی تونست نتیجه ی بازی رو بر گردونه و مابقی اش رو باید کمی شانس میاورد...
    مورینیو زحمتش رو کشید...
    شکی ندارم ...

میرسیم به ستاره ی رئال بعد از مصدومیت ایکر مقدس...:
    تا حالا دقت کردین اگه دیگو لوپز نبود ما الان نه فینال کوپا دل ری بودیم...
    نه نیمه نهایی چمپیونزلیگ....
    چقدر این بازیکن غیرت به خرج داد؟؟؟؟
    چقدر زحمت کشید ؟؟؟
    و چقدر تحت فشار بود...(فشاری که هوادارا و رسانه به وجود آورده بودن سر مورینیو به خاطر نیمکت نشینی کاسیاس)
    همه منتظر بودن یه اشتباه از این دروازبان ببین تا کل موفقیتش رو مثل پتک بکوبن تو سرش و ایکر رو دوباره جلوی مورینیو علم کنن!!!
    ولی این گلر خوش غیرت به کارش ادامه داد...
    خیلی هم خوب...
    به ستاره ی چند ماهه اخیر رئال تبدیل شد...
    و به همه ثابت شد که چرا آقای خاص لوپز رو به ایکر مقدس ترجیح میده....

به قول فرگوسن سر مربی شیاطین سرخ : لوپز یه توپ هایی رو از دروازه بیرون کشید و نذاشت گل بشه که اگه کاسیاس تو دروازه بود احساس میکنم گل میشدن!!!

در نبود کاسیاس حتی بهتر از اون بود...
    و بعد از برگشت ایکر حتی بهتر از چند هفته قبل خودش شد تا اینکه امروز ناجی تیم ما بود...
    من به نظرم نهایت بی انصافیه که هی ایکر ایکر کنیم....
    مگه ما از دروازبان چی میخوایم؟
    اینکه دروازه اش بسته بمونه!!ها؟
    مگه لوپز اینکارو تا الان به بهترین شکل انجام نداده؟
    شما چه اصراری داری که ایکر این کارا رو انجام بده؟؟؟؟؟؟

عرضی دیگر نیس...
    فقط دعا میکنم مورینیو از تیممون نره...تا باز هم شانسی برای قهرمانی برای تیممون بتونیم قائل باشیم...!!!!

2. 8 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

قبل از هر چیز باید به آقا خاص تبریک گفت...
    به نظرم درست صعود نکرد به فینال یک باره دیگه...
    ولی باز هم مثل 2 دورهی قبلی شایستگی فینالیست شدن رو بیشتر از هر 3 تیم دیگه داشت در بازی های نیمه نهایی :(

دوستانی که میگن باشه تا سال بعد قهرمان شیم...
    مینویسم از خودم این پست رو به یادگار تا به یادتون بیارم اگه روزی مورینیو از مادرید بره به خدا هیچ امیدی نخواهد موند برای چمپیونزلیگ 10م ...!!!

من از این نمیسوزم که 3 سال چمپیونزلیگو نبردیم...
    از این میسوزم که هر 3 سال انصافا شایسگی بی حد و وصفی از خودمون نشون دادیم در نیمه نهایی ها و هر سری مغلوب یه چیز شدیم...
    -دوره ی اول مورینیو : ناداوری
    -دوره ی دوم مورینیو:پنالتی
    دوره ی سوم مورینیو:بدشانسی؛وقت کشی ها عرب گونه ی درتمندی ها که نشون دادن خیلی فاصله داره فوتبالشون از ما...وگرنه مرد و مردون تا آخر میجنگیدن و این خاطره ی بد رو از خودشون به یادگار نمیذاشتن در مادرید...!!

و فقط امیدوارم که دوره چهارمی هم مورینیو باشه در رئال که این حس امیدواری برای کسب جام در همه زنده باشه...و به حقیقت به پیونده سرانجام...!!!
    وگرنه مربی های دیگه باید هر دور بیان سوژه ی لیون فرانسه بشن و برن...

بگذریم....

هیچی نمیشه گفت...
    چون فقط بدشانس بودیم...
    استرس اونقدر رو تیم فشار وارد کرده بود که بازیکنی در LEVELه مسعوت اوزیل خون به مغزش نمیرسه و اون تک به تک رو اونطوری خراب میکنه...
    یا رونالدو به شب پر اشتباه رو پشت سر میگذاره...
    ولی در مورد هیگواین از این نمایش ها در بازی های بزرگ زیاد دیده بودیم و تعجبی نداشت...تنها فایده اش اینه که اجازه بده زمانی از بازی بگذره تا بنزما بتونه با تازه نفس بودنش خطرساز شه...!!!

تعویض های مورینیو نشون داد که تفاوت کلوپ و مورینیو بسیار بسیار زیاده...!!!!
    درسته کلوپ دستش مثل مورینیو باز نیس...
    ولی انتخاب بهترین مهره روی یک نیمکت پر مهره در اون لحظات حساس بسیار سخت تر بی مهرگی روی نیمکته(که خوشبختانه دورتموند رو نیمکت هم کم بازیکن نداشت و این ایراد هم وارد نیس)
    با تعویض های شجاعانه و ریسکی تونست نتیجه ی بازی رو بر گردونه و مابقی اش رو باید کمی شانس میاورد...
    مورینیو زحمتش رو کشید...
    شکی ندارم ...

میرسیم به ستاره ی رئال بعد از مصدومیت ایکر مقدس...:
    تا حالا دقت کردین اگه دیگو لوپز نبود ما الان نه فینال کوپا دل ری بودیم...
    نه نیمه نهایی چمپیونزلیگ....
    چقدر این بازیکن غیرت به خرج داد؟؟؟؟
    چقدر زحمت کشید ؟؟؟
    و چقدر تحت فشار بود...(فشاری که هوادارا و رسانه به وجود آورده بودن سر مورینیو به خاطر نیمکت نشینی کاسیاس)
    همه منتظر بودن یه اشتباه از این دروازبان ببین تا کل موفقیتش رو مثل پتک بکوبن تو سرش و ایکر رو دوباره جلوی مورینیو علم کنن!!!
    ولی این گلر خوش غیرت به کارش ادامه داد...
    خیلی هم خوب...
    به ستاره ی چند ماهه اخیر رئال تبدیل شد...
    و به همه ثابت شد که چرا آقای خاص لوپز رو به ایکر مقدس ترجیح میده....

به قول فرگوسن سر مربی شیاطین سرخ : لوپز یه توپ هایی رو از دروازه بیرون کشید و نذاشت گل بشه که اگه کاسیاس تو دروازه بود احساس میکنم گل میشدن!!!

در نبود کاسیاس حتی بهتر از اون بود...
    و بعد از برگشت ایکر حتی بهتر از چند هفته قبل خودش شد تا اینکه امروز ناجی تیم ما بود...
    من به نظرم نهایت بی انصافیه که هی ایکر ایکر کنیم....
    مگه ما از دروازبان چی میخوایم؟
    اینکه دروازه اش بسته بمونه!!ها؟
    مگه لوپز اینکارو تا الان به بهترین شکل انجام نداده؟
    شما چه اصراری داری که ایکر این کارا رو انجام بده؟؟؟؟؟؟

عرضی دیگر نیس...
    فقط دعا میکنم مورینیو از تیممون نره...تا باز هم شانسی برای قهرمانی برای تیممون بتونیم قائل باشیم...!!!!
    این لیون رو خوب اومدی

واقعا این تیم سمج رئال رو ول نمیکرد

همیشه تو چمپییونز لیگ رئال رو سوژه خنده میکرد

منم امیدوارم مورینیو بمونه ولی رفتنش قطعیه

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

4. این کاربر از puya2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

بازی خیلی طوفانی بود ولی خیلی احساسی هم بود!
    لامصبا 3 نفری رونالدو رو گزاشته بودن تو زاویه بسته!!
    اوزیلم که میخواست با یه گل خودشو بیشتر مطرح کنه که دستش درد نکنه .....
    به جای هیگوآینم کلا" یه قوطی حلبی(پوتدوخ(ترک زبانان عزیز میدونن یعنی چی!))بزاریم بهتره!
    بنزما ام که فقط دیر راه میوفته موتوش خیلی دیر گرم میکنه....
    رونالدو هم از استرس بود که کلا" موقعیتاش حیف شدن!
    خط دفاعیمون که آشفته و با دو تا دریبل کلا" بهم میریخت!
    آقای ...... که تا دیروز نمیتونست بینیشو پاک کنه حالا بعد زدن 4 تا گل رو مخ بود و یک اعتماد به نفسی پیدا کرده بود که نگو و نپرس!(متاسفانه هر کاری هم میکردن مگه ایشون دست میکشید از اعتماد به نفسش!)
    خیابانی ام که همه شنیدن دیگه گفتن لازم نیست......(امروز بارسا حذف بشه خودشم با گزارش جواد خیابانی ....نمیدونم دیگه چه حالی میشه!)
    هاوارد وب هم جوری در گوشی با بازیکنایه دورتمون حرف میزد که آدم فکرش به جا های دیگه میرفت ......
    2 تا هند زیبا رو هم که جلوی محوطه جریمه نگرفت...
    اون بازی 20 دقیقه ی اول 5 دقیقه ی آخرو اگه پخش میکردیم تو کل 90 دقیقه بهتر بود ....
    حالا مسئولان رئال بیشتر میفهمن که باید دنبال 2 تا مدافع قشنگ باشن برا تیم.....
    البته نبود یه تمام کننده ی خوب هم تیممونو ادیت میکنه که باید یه تمام کننده برا تیم پیدا کنن ... و الّا با این 2 تا نوک حمله ما فینال جام حذفیم خیلی مطمئن نیستم ببریم!
    تو حمله هاشون 4 نفره بودن و جوری آرام و با آرامش حرکت میکنن که انگار دارن با تیم قعر جدولی لیگشون بازی میکنن!...
    ولی من موندم این بشر چه قدر نفس داره میتونه 95 دقیقه حمله کنه برگرده دفاع ،حمله کنه برگرده دفاع،......
    دیگه ببین کار به کجا کشید که دیگه ژابی آلونسوی خوش اخلاقم قاطی کرد....
    به دروازه هم یه چیزی خونده بود (آیت الکرسی ای چیزی...)چون دیگه اونقدر هم بی دست پانبود گوندوقان (البته تلفظ یه چیز دیگش که نگیم بهتره!) دروازه ی 1.5 متر در 3 متر رو بزنه درست به دست لوپز....البته کار لوپزم شاهکار بود....(تو چند تا صحنه)
    کاپیتانم داشتآماده میشد بیاد تو زمین برا بازی که نشد...
    (این قانونم باید اضافه کنن که هر کی تو زمین حریف 1 دونه زد و تو زمین خودش 1 دونه عقب بود یه کمکی حد اقل بهش بشه....حداقل به پنالتی بکشه!)
    هاوارد وبم داشت گرم میشد کارت تو کارت کنه که بازی تموم شد....
    وارانم ،همون که گفتم بهتره تو نقش مدافع نفوذی سمت چپ کار کنه چون فقط سرعت خوبی داره ....(البته تکنیکم داره ها ولی به درد قلب دفاع نمیخوره!)
    آخرایه بازی هم پشکاش هم رو اعصاب بود الکی خودشو زمین زد گفت پام قلم شده که وقت بگیره!
    خلاصه همچینم جوانمردانه بازی نکردن.....
    سانترهای اینا چرا این جوریه؟!کلا" از کله ی طرف بالا تر نمیفرستن .....(کلا" من شمردم یه 10 تایی سانتو کلا" زدیم به شکم مدافعا...!)

خلاصه به امید فردایی بهتر.....
    این ژوزه هم 120% میره چون دیگه کم کم داره به آبروش لطمه میزنه!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مصاحبه خوزه بعد بازی که واقعا ادم رو ناراحت میکنه..
    خیلی بد باهاش رفتار شد و امیدوارم پرز بتونه راضیش کنه که فصل بعد اینطور نمیشه...هرچند خودمونیم، این موضوع غیر ممکنه با حضور امثال مارکا و آ.اس...
    البته مشخصا خوزه با علاقه بسیار زیاد نسبت به رئال صحبت میکنه و اشاره هم میکنه اگه دوستان اینطور نبودن، واقعا میخواد بمونه اما...
    نمیدونم...

مورینیو : بودن در رئال، به نبردن جام می ارزد / میخواهم جایی باشم که مرا بخواهند
    - آینده : میخوام جایی باشم که من رو بخوان و دوستم داشته باشن. میدونم که تویه انگلیس اینطوره. بعضی از تیم ها اونجا من رو میخوان. بخصوص یکیشون(چلسی). در انگلیس هوادارا من رو دوست دارن و مطبوعات بصورت عادلانه با من رفتار میکنن. هر وقت شایسته باشم، تقدیر میشه ازم و هروقت هم حقم باشه، ازم انتقاد میکنن. اما در اسپانیا موضوع خیلی فرق داره چون بعضی هستن که از من بدشون میاد. حتی خیلی از افراد اینجا (کنفرانس مطبوعاتی) هم از من متنفر هستن.
    - تصمیم درمورد آینده : هنوز تصمیم نگرفتم چون قرارداد دارم. یک احترام بزرگ برای باشگاه و مدیریتش دارم. دوست دارم که فینال کوپا رو بازی کنم و برنده اون باشم. لیگ رو هم تموم کنم و در انتها به همراه دوستم و رئیسم، فلورنتینو پرز بشینم و درباره آیندم تصمیم بگیرم. حقیقتا هم سخته تصمیم گیری چون به رئال علاقه دارم و یک تیمی داریم که میتونه جام های زیادی رو برنده بشه. اما باید صادق و منصف باشم. در انتهای فصل، صحبت میکنم.
    - قهرمانی رئال در لیگ قهرمانان : بذارید ببینیم رئال چه با من و چه بدون من موفق میشه جام رو ببره یا نه. اگر موفق بشن بدون من این جام رو ببرن، در هرجای دنیا که باشم، براشون خوشحال میشم. و خب مطمئن هستم که رئال دیر یا زود، دهمین لیگ قهرمانانش رو هم میبره.
    - بازی : در زمان هایی از بازی بود که هرچی که داشتیم رو روش ریسک کردیم. تیمی با اشتیاق و شخصیت بودیم که البته در نهایت موفق نشدیم. در بازی اول فوق العاده بد بودیم و اکنون بخاطر همون بازی تنبیه شدیم و اوت شدیم.
    - شانس رفتن به فینال : میتونستیم برنده مجموع بازی باشیم. اونا 2-3 موقعیت عالی داشتن اما دلیلش نحوه بازی انتحاری خود ما بود. امروز توان این رو داشتیم که موفق بشیم. اما جای تاسف داره که نتونستیم زودتر از اینها گل بزنیم. موقعیت های عالی رو در نیمه اول از دست دادیم و در نتیجه مجبور شدیم که در نیمه دوم روی همه چی ریسک کنیم.
    - هاوارد وب : بشدت از یکی از داوران محبوبم نا امید شدم. کارت قرمز برای هوملس کاملا مشخص بود. اما در اون صحنه، وب بجای اینکه داور باشه، تصمیم گرفت مثل یک انسان باشه و در نتیجه بخودش گفت 'اگه اخراجش کنم، فینال رو از دست میده'. 10 دقیقه 10 نفره بودن اونا میتونست خیلی چیزها رو عوض کنه.
    - روند کارش در رئال : در یک مدت زمان، رئال حتی نمیتونست از مرحله اول حذفی بیاد بالا. اعتبارش رو از دست داده بود و در سید یک هم دیگه قرار نداشت. اما الان ما وضعیت رو عوض کردیم و یه 3 نیمه نهایی رسیدیم. اما در فلسفه رئال و یا خود من، چیزی به اسم "تغریبا قهرمان شدن" وجود نداره و این ها برای ما کافی نیست. در این سه سال از نظر مالی سود فوق العاده ای داشتیم از نظر فوتبالی هم اعتبار از دست رفته رو کسب کردیم. اما نمیتونیم بگیم موفق بودیم چون نتونستیم قهرمان بشیم در حالیکه باید رئال همیشه قهرمان بشه. حالا کی قهرمان میشه، نمیدونم. اگه بامن بود که چه عالی و اگرهم نه که بازهم خوبه.
    - موفقیت رئال : مهم نیست که من با رئال قهرمان بشم. مهم اینه که روزی رئال موفق بشه دهمین قهرمانی رو کسب کنه. مشخصا دوست دارم جایی باشم که مردمش من رو دوست داشته باشن و با عدالت باهام رفتار بشه اما در انتهای فصل تصمیم میگیرم. هر چند چیزی که مهمه رئال مادرید-ه نه من. موفقیت رئال مادرید خیلی از من مهمتره.
    - خودش رو موفق میدونه در رئال : تویه فرهنگ من، قهرمان نشدن اصلا راضی کننده نیست. به هیچ وجه. اما هرکسی که در رئال بوده، حتی اگه یک روز بوده باشه، بهتون میگه که بودن در رئال ارزش داره حتی اگه قهرمان نشی. افرادی که در رئال یک زمان حضور داشتن، همیشه با افتخار بهت میگن "من روزی در بهترین و بزرگترین باشگاه دنیا حضور داشتم"
    +
    در اخر بازی هم وقتی یه خبرنگار بهش گفته "شاید سال بعد با رئال موفق شدید قهرمان بشید"، خوزه گفت "شایدم نه(با رئال)".

منبع : سایت های مختلف...مثل گاردین و تلگراف
    Last edited by charlize; 01-05-2013 at 08:58.

7. 14 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من دوست دارم مورینیو در رئال بمونه.....درسته جام قهرمانان اروپا بازم ارزوش به دلمون موند اما به قول خود مورینیو .....اعتبار از دست رفته رو دوباره به دست اوردیم..
    من احساس خوبی به رئال بعد مورینیو نمیتونم داشته باشم مگه یه مربی عالی مثل خودش بیاد

9. 4 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

من دوست دارم مورینیو در رئال بمونه.....درسته جام قهرمانان اروپا بازم ارزوش به دلمون موند اما به قول خود مورینیو .....اعتبار از دست رفته رو دوباره به دست اوردیم..
    من احساس خوبی به رئال بعد مورینیو نمیتونم داشته باشم مگه یه مربی عالی مثل خودش بیاد
    اول اینکه از مورینیو بهتر مگه پیدا میشه ؟؟

دوما
    بر فرض یکی بهتر از مورینیو اومد
    چند فصل صبر کنیم تا بتونه تیم رو جمع و جور کنه ؟؟
    خود مورینیو بعد از 1 فصل 2 بار تیم رو تا نیمه نهایی آورد

مربی بعدی ...........

11. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دورتموند کامل لایق رسیدن به فینال بود و در مجموع 2 بازی کامل بهتر از رئال کار کرد
    رئال هم با این تیم و بازکنایی که داره اگه مورینیو بتونه نگه داره قطعا به زودی به آرزشون میرسن

کلا امسال رئال ضعیف تر از سال های قبل بود و اگه قدرت پارسالش حفظ میکرد امسال قطعا فینالیست بود
    به به...سه تا از طرفدارای منچستر خیلی وقت بود منتظر بودن ظاهرا.

نمی دونم این اوزیل چطوری می تونه تو روی بقیه نگاه کنه؟ اگه اول بازی گل زده بودیم تموم بود. دورتموند هم دیدیم که زیادی گندش کرده بودن...ما چوب عدم تمرکز تو 15 دقیقه بازی رفت رو خوردیم. خیلی حیف شد.

13. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

اوزیل تو اون صحنه تک به تک میتونست پاس بده که نداد حالا اون به کنار
    به جای این که بیاد به سمت مخالف دروازبان بزنه میزنه به سمت موافقش !! عجیبه مگه بازی دوستانست که کلاس میاد تکنیک به رخ بکشه
    بازی به این حساسی اقا تکنیکش گل کرده
    اون صحنـه در اینکه باید پاس میداد شکی نیست ولی این سبکِ گل زنیِ اوزیلـه !! خیلی از گُل ها رو به همین سبک زده [ توپ رو به سمتِ مخالف زده ] واقعاً عجیبه اون توپ گُل نشد !!

15. 3 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اون صحنـه در اینکه باید پاس میداد شکی نیست ولی این سبکِ گل زنیِ اوزیلـه !! خیلی از گُل ها رو به همین سبک زده [ توپ رو به سمتِ مخالف زده ] واقعاً عجیبه اون توپ گُل نشد !!
    اصلا قابل قبول نیست. تو بازی که ما اینهمه به گل نیاز داریم، حتی اگه 1 درصد هم احتمال گل نشدن داشت ( که خیلی بیشتر داشت!) باید پاس می داد. واقعا باید تنبیه بشه

17. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

19. 6 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •