آقا صنعتی اصفهان رشته آی تی و نرم افزارش خوبه ؟
از دانشگاه مازندران بالا تره ؟
آقا صنعتی اصفهان رشته آی تی و نرم افزارش خوبه ؟
از دانشگاه مازندران بالا تره ؟
من از مازندران خبر ندارم :|
به طور کلی، صنعتی اصفهان؛ بهترین دانشگاه در شهرستان هاست. + از بعضی دانشگاه ها مثل خواجه نصیر تهران بهتره. + در آخرین رده بندی اعلام شده 100 دانشکاه برتر آسیا، فقط اسم سه دانشگاه از ایران هست که یکیش صنعتی اصفهانه.
صنعتی اصفهان نرم افزارش عالیه. گاهی از بچه های آی تی شنیدم که میگن آی تیش به خوبی دانشگاه های تهران نیست(زیاد مطمئن نیستم)
تهران فقط شریف و امیرکبیر آی تی دارن تو کارشناسی؟
اگه از دید جهانی نگاه کنیم همشون ( دانشگاه های ایران ) در یک رده هستن.
دانشگاه تهران هم میگیره.تهران فقط شریف و امیرکبیر آی تی دارن تو کارشناسی؟
ولی انتخاب جهانی که نداریم.اگه از دید جهانی نگاه کنیم همشون ( دانشگاه های ایران ) در یک رده هستن.
البته به این شدتی که شما میگین نیست.
Last edited by Haj_Amoo; 31-07-2013 at 20:52.
و همشون در رده ی افتضاح هستند ؟![]()
طبق استدلال شما دانشگاه شریف با دانشگاه آزاد در یک سطح قرار میگیره .. جالبه !! تا حالا کسی رو ندیده بودم که این دیدگاه رو داشته باشه
اگه اینطور که شما میگید بود، پس توی رده بندی های معتبر ، " نام دانشگاه " رو مطرح نمیکردند و از لفظ " دانشگاه های ایران " استفاده میکردند
منظور من دانشگاه های به اصطلاح دولتی ایران بود
چرا به اصطلاح دولتی؟منظور من دانشگاه های به اصطلاح دولتی ایران بود
من که حرفی ندارم :| . ولی مثل این که یه معیاری به موسسات رده بندی ثابت کرده دانشگاه شریف و تهران و صنعتی اصفهان از بقیه بالاترن.
تو زمینه تولید علم؛ در سه دهه گذشته صنعتی اصفهان رتبه چهارم رو داشته. در سال 2013 بین دانشگاه های صنعتی ایران رتبه چهارم رو داره.( تو بعضی رشته ها؛ مثل مکانیک و عمران بالاتره)
ولی با این حال، واسه مشهدیا؛ فردوسی؛ واسه شیرازیا ، شیراز ؛ واسه کرمانی باهنر و واسه همدانیها؛ بو علی بهتره( یعنی اولویت با دانشگاه شهر خودشونه.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)