بازیکنایی که تنظیمات آستین اونا رو بلند یا کوتاه ست شده باشه تا آخر بازی و در هر شرایط آب و هوایی روی همون تنظیمات میمونه و تغییری نمیکنه.
تا حالا ندیدم بازیکنی تنظیمات پوشش اون رو آستین کوتاه باشه ولی بعد آستین بلند بپوشه !
بازیکنایی که تنظیمات آستین اونا رو بلند یا کوتاه ست شده باشه تا آخر بازی و در هر شرایط آب و هوایی روی همون تنظیمات میمونه و تغییری نمیکنه.
تا حالا ندیدم بازیکنی تنظیمات پوشش اون رو آستین کوتاه باشه ولی بعد آستین بلند بپوشه !
Last edited by B3HZ@D; 29-10-2012 at 22:48.
منم با همین مشکل دارم. حتی یه بار خودم استین پیتر چک رو کوتاه گذاشتم و save کردم، دوباره بلندش کردم و save کردم، بازم همین مشکل بود.
برا شما تا حالا این مشکل پیش نیومده؟
راستی، خیلی از بازیکنایی که لباسشون استین کوتاه ست شده ، تو هوای سرد استین بلند و زیر لباس میپوشن. نمونش رامیرس.
Last edited by mj94; 29-10-2012 at 23:00.
ورژه نهم پچ Moddingway منتشر شده .
FIFA 13 ModdingWay Mod V 0.9
ویژگی های این پچ :
Updated Revolution Mod.
Licensed kits : Brescia, Grosseto, Venezuela, Bolivia, Estoril, Crotone.
New Adboards. Liga BBVA and others.
New Faces Added ( check on players.lua file )
Boots Player Selector updated with tight kits option.
New Ball : Adidas Tango 12 OMB and Europa League Ball.
دانلود با حجم 110 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یکی جواب من رو میده ؟ کرش آخر فصل راه حلی براش نیومده ؟
کسایی که مشکل کرش نداشتن لیگ قهرمان برای فصل اول رو فعال کردن یا نه ؟
این مشکل فقط در نسخه های اورجینال برطرف شده و پچ اصلاحی EA رو فقط در نسخه اورجینال یا بوسیله اورجین میتونین دانلود کنین.
البته این مشکل شامل حال همه کاربرها نمیشه و بودن کسانی که نسخه کرک شده رو بدون مشکل تا فصل پنجم کریر مود دنبال کردن.
یه نکته جالب
براب بازی آنلاین لازم نیست بازیو از خود اوریجین دانلود کرد
حتی لازم نیست بزاری یکم دانلود بشه بعد بری بازیو کپی کنی !
قثط داخل اوریجین لاگین کنین و بهدش به همون حال رهاش کنین
برین اونجایی که بازیتون نصبه و روی فایل اجرایی کلیک کنین و برین تو بازی
بعدم کانکت میشه به سرور
حتی اگه کرک هم کپی کرده باشین جواب میده
من الان از همین روش دارم استفاده میکنم
اگه مربی تیم ملی بشیم و بتونیم تیم رو به جام جهانی ببریم اونوقت بازیهای جام جهانی رو هم می تونیم انجام بدیم؟
چقدر باحال . تا حالا اینجوریشون ندیده بودم . تقلب cpu دیگه کاملا واسم اشکار شد . توی کریر اولین بازی های دوستانه ام رو داشتم با Barca B میرفتم که بازی دومم با کلستر یونایتد بود . از همون اول بازی دروازه رو به توپ بسته بودن . چه شوتهایی . چه هدهایی . چه دریبلی . اصلا کفم بریده بود . هیچی دیگه از اخر بازی رو 3-1 باختم .
نکته اینجاست که توی بازی دیدم یکی از بازیکنهاشون از وسط زمین یک الاستیکو چاپ (یا چیزی شبیه همون) زد و همه رو جا گذاشت و گلش رو زد . دهنم وا موند . اخه تا حالا ندیده بودم cpu از این دریبلها بزنه . کنجکاو شدم ببینم کی از این تیم بود که همچین گلی رو زد . در ضمن خواستم ببینم این تیمی که منو 3-1 زد قدرتش چقدره . اخه توی کریر دیگم با تیم بدتر از بارسا ب راحت تر میبردم .
از کریر که رفتم بیرون و اون تیمه رو اوردم با تعجب دیدم که یه تیم 2 ستاره است . ما رو میگی. گفتم برم اون بازیکنش رو هم که بهم گل زد رو ببینم . هافبکشون بود . نکته جالبش اینجاست که طرف 3 ستاره بود skill move هاش . بعد توی بازی الاستیکو زده بود . دریبلینگش هم که 60 تا بیشتر نبود . دوباره منو میگی
اخه چرا cpu یه بار خفن میبازه و یه اعتماد به نفس مجازی به ادم میده و بعدش توی بازی بعدی میکوبونت و میشینه هر هر به ما میخنده . EA خیلی از این کار خوشش میاد ؟
من پارسال حواسم نبود زمانی که داشتم نسخه ارجینال رو دانلود میکردم میخواستم با فیفا کرکی برم توی بازی و بازی کنم . بعد از بازی که هیچی . وقتی سیستم رو خاموش کردم و صبح که اومدم رزیوم کنم کلا همه دانلود ها رو پاک کرده بود . نمیدونم ولی اون زمان که اریجین تازه اومده بود میگفتن نرم افزار جاسوسیه EA هم هست .
بله، نصفش تو فصل دومه، نصفش تو فصل سوم.
تو کریر یه چیزی که کاملا برام ثابت شده اینه که همش نباید با یک سیستم بازی کرد
بعد از چند بازی باید سیستم بازی رو تغییر داد وگرنه سی پی یو دست ادمو میخونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)