سلام،بچه ها من میخوام یه هدفون in ear خوب بهم معرفی کنین،بیشتر راک و متال گوش میدم
قیمتش تا زیر 100 تومن باشه
ممنون میشم زودتر راهنماییم کنین![]()
سلام،بچه ها من میخوام یه هدفون in ear خوب بهم معرفی کنین،بیشتر راک و متال گوش میدم
قیمتش تا زیر 100 تومن باشه
ممنون میشم زودتر راهنماییم کنین![]()
سلام کسی میدونه الان قیمت Klipsch Image S4 چنده و کجا تو تهران میشه پیداش کرد؟
اگه آدرس دقیق دارید بدید که دیگه عالیه...
برند خاصی مد نظرتون هست ؟ جه صدایی میخوایید ؟
بله Grado هدفون دست ساز برند آمریکایی هست که من به شخصه از تجربه صداش لذت بردم .یکی از دوستان همراه خودش آورده بود تو استدیو تست کردم مدل SR80.شما میتونی از آمازون به راحتی اقدام کنی .برای سبک هایی که فرمودید هم من به شخصه فکر میکنم مناسبترین گزینه رو انتخاب کردید
من براتون از آواسان و امرتان پرسیدم موجود نداشتن یا باید خودتون از مغازه ها پیدا کنید یا منتظر باشید قولشو تا 1 ماه دیگه دادن .
موفق باشید
ببینید این برندی که معرفی کردید من صداش رو نشنیدم ولی از Review ها میشه متوجه شد که ارزشش رو داره و با اون قیمتی که شما فرمودید در انتخابش شک نکن .از دوستان اگر کسی صداشو شنیده ازشون بپرسید یقینا نمیشه بدون تست نظر داد
من اگه بخوام بهتون پیشنهاد بدم با مورد استفاده ای که شما دارید و صدای فلت براتون مهمه میگم مدل K316 برند AKg برای شما مناسبه .شما اگه میتونی با هدفون های On ear کار کنه من فکر میکنم گزینه بهتری برای شما هست یا Sennheiser CX680 نیز میتونه به کارتون بیاد البته من صداشو نشنیدم !
موفق باشید
Last edited by morteza_moosighi; 18-04-2013 at 12:39.
ببینید دوست عزیز یقینا Akg برند رده بالایی در صنعت صداست ولی من فکر میکنم با کمی افزایش بودجه میتونید مدل مناسبتری تهیه کنید
Sennheiser RS120 گزینه ای هست که هیچگاه از خریدش پشیمون نخواهید شد در غیر این صورت همون مدلی هم که معرفی کردید بسایر خوب و با کیفیته .ولی اگه میخوایید هزینه کنید و از کیفیتش لذت ببرید سوال من اینه چرا بی سیم !
دوست عزیز هیچگاه به ودل های کپی حتی فکر هم نکنید اگر میخوایید بدونید که IE8 ازرش هزینه ای رو که میکنید داره جواب مثبته ! ولی مورد استفاده شما مهمتره و صدایی که شمارو ارضا میکنه
CX 300 II و S4 هر دو یک قیمت و یک جنس صدا دارند .ولی پیشنهاد میکنم صدای هر 2 رو بشنوید بعد انتخاب کنید ! شفافیت و بیس CX یکم بالاتره و البته راحتی استفادش ! حدود 200 تومان .ولی S4 مثل اینکه فعلا موجود نیست .یقینا CX300 یا S4 صدای حرفه ای تر شفاف تر با بیس طبیعی رو تقدیمتون خواهد کرد که از خریدش پیشمون نخواهید شد
نمیتونم گزینه مناسبی برای شما معرفی کنم در این کاربردی که میخوایید با این رنج قیمت .
ولی یه نگاهی به Sennheiser CX380 هم بندازید
Last edited by morteza_moosighi; 18-04-2013 at 12:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)