فرقی نمیکنه دیگه
قیمت ها رو همین رنج ثابت موند دیگه منتظر ارزون شدن خودرو نباشید
خرید کنید
فرقی نمیکنه دیگه
قیمت ها رو همین رنج ثابت موند دیگه منتظر ارزون شدن خودرو نباشید
خرید کنید
سلام دوستان ماشینمو تازه تحویل گرفتم میخوام بفروشم به نظرتون بنگاه ها چند برش میدارن واگر خواستم خودم به کسی بدم چه قیمتی بگم.
پراید131exابی تیره متالیک +یک سال بیمه بدنه.
فک نکنید چون پراید رفته بالا میخام بفروشم من دلال نیستم و بدجور پول نیازم خودمم دلم نیست بفروشم.پیشاپیش ممنون از پاسختون
یاعلی
206 مدل 82 قیمت داده 13 میلیون رنگ یشمی فنی بد نیست رنگ نداره ولی پر از خطه لطفا بگید چند میرزه ؟ و اینکه دوستم میگه چون فرانسویه قطعته گرونه
پراید 131 EX صفرکیلومتر قیمت حدود 18500000 تومان
قیمتش همینه دوست من
مناسبه
بچه ها
لطفا راهنمایی کنید
خریدمش ، چون بدجوری برای دانشگاه نیاز داشتمش
بدک نیست
پرایده دیگه![]()
بله با توجه به اخبار ، تصمیمات دولت و مجلس احتمالا قیمتها پایین تر هم میاد. به شخصه توصیه می کنم دوستان تا بعد از عید دست نگه دارن. فوقش قیمتا ثابت می مونه
سلام مجدد خدمت دوستان.ببخشید دوباره مزاحم میشم.شبی یه بنگاه دار اومد ماشینو گفت16600برمیدارم خرج سندم200تومنه پای خودم چون بیمه بدنه هست.چه کنم پولشم نقد گفت فردا صبح میریزم به حساب با توجه به بازار بگید چه کنم من این اولین ماشینم که خریدم که بخت با ما یار نبود تو قسط های خودشم موندم وضعم خراب.لطف کنن دوستایی که وارد هستن منو راهنامیی کنن بدم بره یانه.من فقط تا دوهفته دیگه میتونم صبر کنم چون تا دوهفته دیگه این پولو نیاز دارم.ببخشید طولانی شد.(اینم مشخصات:131ex-ابی تیره متالیک-یک سال بیمه بدنه-3روز پیشم تحویل گرفتم.)دوستان من فقط تا صبح وقت دارم جواب بدم به این اقا.کمک کنید.
یاعلی
ماشین شما صفر هستش. قیمت خود کارخونه 17350000 هستش. قیمت بازار امروز حدود 18 تومن بوده. بنابر این داره از شما ارزون می خره. حتی از قیمت کارخونه هم ارزون تر. ولی خوب سعی کنید همین روزا بفروشید (حد اقل با قیمت کارخانه) چون احتمال پایین اومدن قیمت زیاد هست. گرچه رکود در بازار فروش هستش و مشتری برای ماشین سخت پیدا می شه.
محض اطلاع تا چند روز پیش پراید 131 ex رو تا 20 تومن هم می شد پیدا کرد. اما امروز بالاترین قیمت 18500000 بود. کمترین قیمت هم 18 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)