البته دهها مارک پکیج در بازار ایران حضور داشته اند و دارند . ولی در مشاوره و توصیه خرید ،ما دستگاههایی را توصیه میکنیم که خدمات فروش قوی و معتبری داشته باشند .
ضمن اینکه خیلی اهمیت دارد که دستگاهی که شما انتخاب مبکنید در تیراژ بالا در منطقه تان حضور داشته باشد .
چون هرقدر تعداد بالاتر باشد تامین آینده خدمات روشنتر است و قطعات یدکی فراوانتر است .
چهار مدلی را که شما نام بردی جزو پرفروش ترین و خوشنام ترین های بازار ایران هستند که البته از نظر داخلی و فنی من بوتان ، ایساتیس و آریستون را تایید میکنم .
فرولی هم دستگاه خوبیه .. شرکتش هم به خدمات بهتر و تامین رضایت مشتری تلاش داره ولی من توصیه اولم همان مارکهایی است که نام بردم .
(هیچ تضمینی نیست که این مارک 5 سال دیگه هم در بازار اینچنین حضور داشته باشه )
اتفاقا دودکش های کوآسیکال فقط باید بصورت افقی از دیوار خارج بشهآیا دودکشهای کواکسیال ( دوجداره لازمه تا پشت بام بصورت یک تکه کشیده شود و یا اینکه کا که طبقه چهارم هستم و قاعدتا مسافت دودکش کم است آیا اصلا عملا فقط زدن آن به خروجی دودکش آشپزخانه عملکرد مکش هوای تازه را انجام میدهد ؟
و خروج عمودی آن توصیه نمیشه . هرچند برای طبقه آخر میشه انجام داد و البته با دودکش های خاصی میشه عمودی هم بصورت استاندارد انجام داد !
هم کرمی و هم فرولی جزو رادیاتورهای خوب بازار هستند هرچند کرمی خوشنام و صاحب نام تر است .دیدم توی سایت فرولی فقط یک مدل داره که جلوش تورفتگی برآمدگی داره اما از طرفی برندی مثل کرمی هم مسطح کامل داره و هم رنگهای مختلف آیا این مدلها ( رنگی و مسطح ) در بازا هست و آیا در نهایت مقدار هزینه تمام شده برای گرم کردن این واحد با مقدار کیلیو کالری مشخص با پنلی بیشتر میشه و یا پره ای ؟ چون شوفاژکار کرج برام حساب کرد پنلی فرولی ( 3*1متری ، 2*80 سانیت و 1 60 یانتی برای اتاق کوچک ارزانتر از معدل حرارتی پره ای تمام شد )
ارزش حرارتیش هم بالاتره !
البته مارکهای خوب دیگری هم هستند .
هرچند دقتی که لازمه برای خرید پکیج انجام بدید برای رادیاتور نیازنیست .
چون نیازی به خدمات و فرسایش نداره .
من با دانا ترین افرادی که در بهترین آزمایشگاههای داخلی در این باره ها فعالیت دارند ارتباط دارم و همین سوال رو ازشون پرسیدم .ولی همواره در این باره نظر قطعی نمیدهند و میزان تاثیر عملی و قطعی این سختی گیرها عملا مشخص نیست .در خصوص سختی گیر ایا مدل مقناطیسی وقاعا عملکرد داره و ایا برند خاصی توصیه میشه و آیا دارای عمر و یا نگهداری خاصی هست ( چون مدلهای شیمیایی به نظر میرسه برای پوست زیاد مناسب نیست و از طرفی هزینه فیلترش هم هست که باید هر چند وقت ؟ عوض بشه ! )
شیر ساده توصیه میشه .در خصوص شیر رادیاتور پیشنهاد میکیند ترموستاتی بگیریم و یا عادی ( البته که ترموستاتی در توئری ایده آل تر و بهتره اما این دوستمون میگفت زود جرم میگیرن و عملا کارائیشون رو از دست میدن ) چه برند و چه مارکی برای شیر چه ساده و چه ترموستاتی توصیه میشه ؟
گرما شیر خوبیه .سانیکا هم اگه پیدا کنید خیلی خوبه .
محل نصب رادیاتور ها ( دوتایی که در هال خانه سمت پنجره ها هستند در زاویه 90 درجه با پنجره هست ( زیر پنجره نیست و در دیوار کنار پنجره است ایا درست است که جهات را تغییر بدهم و آنها را زیر پنجره بیاورم ؟ از طرفی پنرجه ها باید پرده بخورد و رادیاتور پشت پرده می رود
با توجه به حضور پرده ، قطعا بهترین جا همینجاییست کعه براتون گذاشتن .
مارک غیر معروف همین مشکلات رو داره .من یک تجربه ای هم دارم در خانه مادری یک دستگاه که حدود 115 متر بتنی بدون پنجره دوجداره است پکیج الکسیا ( از نر طاهری دقیقا شبیه مدل 24ff جدید ایران رادایتور رادیاتور هست و البته برند پکیج ایران رادیاتوره که 5 یا 6 سال هست نصبه ) توی دو سال اخیر خیلی مشکلات برای ما درست کرده و هر کسی هم اومده گفته بهتره عوض کنید ( این چه مدل خدمات پس از فروشی هست ؟ ) مشکلش هم این بوده که بدون شوفاژ اب رو گرم نمیکرده و بعد از برداشتن و نصب مجددش هم انگار دود رو نمیتونه مکش داشته باشه و پس میزنه و باعث مشکل شده
نظر شما چی هست عوض کنیم و یا راهکاری برای بررسی دقیتر مشکل هست ؟
ایا عوض کنیم با رادایتور های قدیمی فولادی پره عریض ( از بقل ) مشکلی ندارند ؟ چون گویا تعمیرکار گفته بوده اگر بخواهید عوض کنید باید رادیاتو رها رو هم عوض کنید !
بعد از 5-6 سال وقتی به مشکل میخوره باید عوضش کرد و در ایران با این سطح درآمدها ،
خیلی رواج نداره که بعد از 5سال یک دستگاه چند میلیونی عوض کنی .
این موردی که شما میگی در مارک های معروف براحتی قابل برطرف شدن است ولی اینکه قطعه مورد نظر برای مارک شما وجود داشته باشد را باید از نمایندگی اش بپرسید .
بطور کل از آنجا که احتمال دارد سایر قطعات به فرسوده شده باشند تعویض توصیه میشود
با رادیاتورهای پره فولادی هم مشکلی نداره . احتمالا به خاظر فرسودگی داخلی گفتند تعویض شه که اگر بشه بهتره
ولی اگر نمیخواید خیلی هزینه کنید میتونید عوض نکنید . فقط صافی برنجی برای مسیر برگشت بزارید .