من سرعت دانلودم 60 به پایینه اگه بگم استریم دانلود یا پهنای باندمو به 4 مگ افزایش بدن تغییری درسرعت دانلود ایجاد نمیشه؟یعنی سرعت دانلودم بیشتر میشه؟الان عادی پهنای باندم یا استریم دانلودم رو چنده الان؟
من سرعت دانلودم 60 به پایینه اگه بگم استریم دانلود یا پهنای باندمو به 4 مگ افزایش بدن تغییری درسرعت دانلود ایجاد نمیشه؟یعنی سرعت دانلودم بیشتر میشه؟الان عادی پهنای باندم یا استریم دانلودم رو چنده الان؟
بچه ها ما خوزستانیا خیلی کوتاه میایم.
هر اپراتور یه کد داره که قبل از اینکه جواب بدن گفته میشه.
تمامی تماسها هم رکورد میشه.من خودم شکایت کردم و اپراتور مربوطه رو از طریق کدش و تاریخ تماسم سرویس کردم.
والله منم تا حالا اینجوریشو ندیده بودم فکر کنم چون شیفت شب بود خسته بود زده بود به سیم آخر البته این آقا بود , خانوما خوش برخوردتر هستن ولی خوب سطح اطلاعاتشون هم پایینتره
دان استریمو باید از مودم ببینی
بعد هم اینجور نیست که هر پهنای باندی خاستی برات ببندن بیشترین پهنای باند 4 مگ هست که فقط برای اونایی که اشتراک 2 مگ دارن میبندن البته فط اسمش 4 مگ هست ولی سرعتش حدود 270 بیشتر نمیشه
آره اتفاقا کدشو برداشتم میخاستم همین کارو کنم ولی بعد گفتم ولش کن ارزش نداره![]()
اگه گذاشتش رو یک مگ پس چه جوری دوباره برگشت رو 2 مگ؟
حالا اگه کد اپراتور رو بدونیم و به مخابرات یا جای دیگه بدیم با اون اپراتور برخورد لازم میشه یا نه؟
شایان،علی و بقیه:
آره.هم پیگیری میشه و هم باهاش برخورد میشه.مخصوصاً اگه تاریخ تماستون و کد اپراتور رو یادتون باشه.
=-=-=--==-=-=-=-=-=-=
بچه ها من مدام دان استریم و آپ استریمم تغییر میکنه.یعنی اصلاً ثابت نیست.
خوب یک ساعت بعد دوباره زنگ زدم یه پشتیبان دیگه گوشی برداشت خیلی تمیز و ظریف درستش کردم![]()
معمولا چقدره و اینکه چندتا جابجا میشه
معمولا حدود 10 تا به خاطر نویز خط هر بار که لینک میگیرید امکان بالا پایین شدن داره
دوستان شبکه پینگ گرفته . واسه شما هم اینجور ـه ؟؟؟
شبکه چی شده؟الان که من تایم اوت دارم.کسی هست نداشته باشه؟اگر کسی هست که نداره بگه روی چند مگ براش بستن.برای من 4 مگ بستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)