تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 3017 اولاول ... 1431932332392402412422432442452462472532933437431243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من سرعت دانلودم 60 به پایینه اگه بگم استریم دانلود یا پهنای باندمو به 4 مگ افزایش بدن تغییری درسرعت دانلود ایجاد نمیشه؟یعنی سرعت دانلودم بیشتر میشه؟الان عادی پهنای باندم یا استریم دانلودم رو چنده الان؟

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

یعنی اوضاعی داریم با این پشتیبانی
    امروز صبح حدود ساعت 7 زنگ زدم پشتیبانی گفتم پهنای باندو بزارید روی 4 مگ بعد یارو بعد از کلی جر و بحث قبول کرد
    بعد منم حدود یک ساعت با اینترنت کلنجار رفتم دیدم دقیقا مثل همون 2600 میمونه و سرعت دانلود فرقی نداره فقط نویز خط وحشتناک شده
    خلاصه حدود ساعت 8 دوباره زنگ زدم دیدم همون یارو قبلیه گفتم پهنای باندو بزارید رو همون 2600 بعد طرف شاکی شد گفت شما میخای برای ما تعیین تکلایف کنی بعد هم کلی حرف مفت زد منم که دیدم داره خیلی تند میره هرچی لایقش بود بارش کردم بعدهم دعوا بالا گرفت که یارو گفت من پهنای باندت رو میزارم رو 1 مگ قفلش هم میکنم که کسی نتونه تغییرش بده منم گفتم باشه فقط یه طوری قفلش کن که عمرا کسی نتونه بازش کنه بعد هم قطع کردم
    خلاصه حدود یک ساعت سرعتم شده بود 120 که خیلی سخت گذشت اینم تست الان ازقبل هم بهتر شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من نمیدونم این ادمای بی اعصاب رو از کجا پیدا میکنن میزارن پشت تلفن طرف اپسیلونی شعور نداشت
    بچه ها ما خوزستانیا خیلی کوتاه میایم.
    هر اپراتور یه کد داره که قبل از اینکه جواب بدن گفته میشه.
    تمامی تماسها هم رکورد میشه.من خودم شکایت کردم و اپراتور مربوطه رو از طریق کدش و تاریخ تماسم سرویس کردم.

3. 3 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من که هر وقت زنگ زدم جدای از اینکه اکثرا از نظر فنی شعور ندارن ولی آدمای محترمی بودن
    مثل دیروز که یه دختری بود خیلی عصبانی بودم، چون کل روز خطم قطع بود ولی معذزت خواهی کرد و گفت شمارتون رو یادداشت کردم و میدم خطتون رو درست کنن، واقعا هم درست شد دیشب حدود 3.5 گیگ گرفت
    فقط یه چیزی توی کنترل پنل کاربری تاریخ شروع و پایان رو نوشته 16م من 16م ثبت نام کردم و از 24م وصل شد همینطوری حساب میکنن یا بگم درستش کنن؟
    والله منم تا حالا اینجوریشو ندیده بودم فکر کنم چون شیفت شب بود خسته بود زده بود به سیم آخر البته این آقا بود , خانوما خوش برخوردتر هستن ولی خوب سطح اطلاعاتشون هم پایینتره

من سرعت دانلودم 60 به پایینه اگه بگم استریم دانلود یا پهنای باندمو به 4 مگ افزایش بدن تغییری درسرعت دانلود ایجاد نمیشه؟یعنی سرعت دانلودم بیشتر میشه؟الان عادی پهنای باندم یا استریم دانلودم رو چنده الان؟
    دان استریمو باید از مودم ببینی
    بعد هم اینجور نیست که هر پهنای باندی خاستی برات ببندن بیشترین پهنای باند 4 مگ هست که فقط برای اونایی که اشتراک 2 مگ دارن میبندن البته فط اسمش 4 مگ هست ولی سرعتش حدود 270 بیشتر نمیشه

بچه ها ما خوزستانیا خیلی کوتاه میایم.
    هر اپراتور یه کد داره که قبل از اینکه جواب بدن گفته میشه.
    تمامی تماسها هم رکورد میشه.من خودم شکایت کردم و اپراتور مربوطه رو از طریق کدش و تاریخ تماسم سرویس کردم.
    آره اتفاقا کدشو برداشتم میخاستم همین کارو کنم ولی بعد گفتم ولش کن ارزش نداره

5. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یعنی اوضاعی داریم با این پشتیبانی
    امروز صبح حدود ساعت 7 زنگ زدم پشتیبانی گفتم پهنای باندو بزارید روی 4 مگ بعد یارو بعد از کلی جر و بحث قبول کرد
    بعد منم حدود یک ساعت با اینترنت کلنجار رفتم دیدم دقیقا مثل همون 2600 میمونه و سرعت دانلود فرقی نداره فقط نویز خط وحشتناک شده
    خلاصه حدود ساعت 8 دوباره زنگ زدم دیدم همون یارو قبلیه گفتم پهنای باندو بزارید رو همون 2600 بعد طرف شاکی شد گفت شما میخای برای ما تعیین تکلایف کنی بعد هم کلی حرف مفت زد منم که دیدم داره خیلی تند میره هرچی لایقش بود بارش کردم بعدهم دعوا بالا گرفت که یارو گفت من پهنای باندت رو میزارم رو 1 مگ قفلش هم میکنم که کسی نتونه تغییرش بده منم گفتم باشه فقط یه طوری قفلش کن که عمرا کسی نتونه بازش کنه بعد هم قطع کردم
    خلاصه حدود یک ساعت سرعتم شده بود 120 که خیلی سخت گذشت اینم تست الان ازقبل هم بهتر شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من نمیدونم این ادمای بی اعصاب رو از کجا پیدا میکنن میزارن پشت تلفن طرف اپسیلونی شعور نداشت
    اگه گذاشتش رو یک مگ پس چه جوری دوباره برگشت رو 2 مگ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

حالا اگه کد اپراتور رو بدونیم و به مخابرات یا جای دیگه بدیم با اون اپراتور برخورد لازم میشه یا نه؟

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

شایان،علی و بقیه:

آره.هم پیگیری میشه و هم باهاش برخورد میشه.مخصوصاً اگه تاریخ تماستون و کد اپراتور رو یادتون باشه.

=-=-=--==-=-=-=-=-=-=

بچه ها من مدام دان استریم و آپ استریمم تغییر میکنه.یعنی اصلاً ثابت نیست.

9. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه گذاشتش رو یک مگ پس چه جوری دوباره برگشت رو 2 مگ؟
    خوب یک ساعت بعد دوباره زنگ زدم یه پشتیبان دیگه گوشی برداشت خیلی تمیز و ظریف درستش کردم

11. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شایان،علی و بقیه:

آره.هم پیگیری میشه و هم باهاش برخورد میشه.مخصوصاً اگه تاریخ تماستون و کد اپراتور رو یادتون باشه.

=-=-=--==-=-=-=-=-=-=

بچه ها من مدام دان استریم و آپ استریمم تغییر میکنه.یعنی اصلاً ثابت نیست.
    معمولا چقدره و اینکه چندتا جابجا میشه
    معمولا حدود 10 تا به خاطر نویز خط هر بار که لینک میگیرید امکان بالا پایین شدن داره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

دوستان شبکه پینگ گرفته . واسه شما هم اینجور ـه ؟؟؟

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

شبکه چی شده؟الان که من تایم اوت دارم.کسی هست نداشته باشه؟اگر کسی هست که نداره بگه روی چند مگ براش بستن.برای من 4 مگ بستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •