تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 475 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

ممنونم
    ای وای
    تبلت 9 اینچ به بالا
    سیستم عامل قوی
    والا میترسم بگم ios بعد میگرم میدم دست این فامیلم تو نرم افزاراش اذیت میشه بعد دلخور میشه اپل خریدنمونم کوفتمون میشه دیگه

سیستم حالا ios یا اندروید.اندروید هم که آدم فکر میکنه نرم افزارارو از این ور اون ور دزدیده
    من تا حالا اصلا محصولات اپل استفاده نکردم تموم شد رفت سرچ هم کردم واسه نرم افزاراش تو فضای فارسی .چیز جالبی ندیدم. پس نیاز به آگاهی دارم در این زمینه
    عزیز کسی شما رو زورتون نکرده آیپد بگیرید چون آیپد انحصاریه و برای کسانی ساخته شده که حوصله کار کردن باهاش رو داشته باشن و زیر و بم این سیستم عاملشو در بیارن !

من پیشنهاد میکنم asus padfone 2 infinity رو بگیرید 3 تومن با لوازم جانبیش تموم میشه . که همه امکانات هم داره ! خیلی هم کار با تبلت اندرویدی راحت هست .

یک مدل دیگه هم پیشنهاد میکنم هواوی مدیاپد 10 ! چون واقعا نسبت به امکاناتش خیلی قیمت پایینی داره ! البته padfone 2 قیمتش به خاطر این گرونه که یک گوشی هم همراه تبلت داره با همون مشخصات تبلت !

موفق باشید.

2. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

متوجه نشدم منظورتون اینه که زود خراب میشه یا مثلا بدرد کارای سنگین مثل گیم نمیخوره؟
    من فقط کارم وب گردی و دیکشنری و نهایتن فیلم نگاه کردن هست و اصلا اهل بازی و کارای دیگه نیستم.
    با تشکر
    دوست عزیز اصلا به درد کارای سنگین نمیخوره چون خیلی ضعیفه ! و اصلا 500 -600 نمیارزه !

خوب عزیز مگه فیلم نگاه کردن gpu قوی نمیخواد !؟ مگه وبگردی رم قویتر نمیخواد یا cpu قویتر ؟ دوست عزیز شما کیفیت ساخت بهتر مد نظرتون نیس ! شما عملکرد باتری بهتر نمیخواید ؟ صفحه نمایش شفافتر رو دوست ندارید ؟ یعنی میخواید به خاطر بزرگ بودن صفحه این موارد رو بیخیال شید ؟

عزیز من حرفامو تو پست قبلی زدم ایشالا بهترین تصمیم رو بگیرید , اگه این تبلت رو بگیرید پشیون میشید که براش 600 خرج کردید ! من حرفامو زدم , موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوست عزیز من اصلا مشکلی ندارم با نرم افزار های ios !! چون میدونم از کجا و چطور ازشون استفاده کنم . کافیه بخواید همین .

5. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض رم برای تبلت

سلام دوستان
    2 تا سوال داشتم
    1 - قیمت رم 16 گیگ کلاسه 10 و کلاسه 4 چنده؟
    2 - من چندروزه دارم دنبال رم 16 گیگ کلاس 10 میگردم هرجا رفتم کلاس 4 رو داره
    به نظرتون همون 4 رو بگیرم؟
    من بیشترین کارم دیدن فیلمه و قراره خیلی تو رم فیلم کپی و بعد از دیدم پاک کنم
    حالا به نظرتون کلاس 4 بگیرم یا بیشتر بگردم تا کلاسه 10 گیرم بیاد؟

ممنون
    فقط به هر دو سوال جواب بدین چون فردا احتمالا برم بگیرم به دلیل نیاز شدید موندم کدومو بگیرم (که کدوم بهتره که بگیرم)
    بازم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alislow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    الله اعلم

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه تبلتی میخوام که باهاش بشه راحت کتاب خوند.
    به نظرم وین تاچ گزینه مناسبیه اما به نظرم اگه صفحه بزرگتر بگیرم برای کتاب خوندن بهتره. نظر شما چیه؟ واقعا تاثیری هست بین 7 اینچ و مثلا 9 اینچ؟
    از طرفی قیمت تبلت های 9 و 10 اینچ یه کم بالاست.
    مدلی با صفحه 10 اینچ هست که زیر 500 باشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه تبلتی میخوام که باهاش بشه راحت کتاب خوند.
    به نظرم وین تاچ گزینه مناسبیه اما به نظرم اگه صفحه بزرگتر بگیرم برای کتاب خوندن بهتره. نظر شما چیه؟ واقعا تاثیری هست بین 7 اینچ و مثلا 9 اینچ؟
    از طرفی قیمت تبلت های 9 و 10 اینچ یه کم بالاست.
    مدلی با صفحه 10 اینچ هست که زیر 500 باشه؟

نه عزیز زیر 500 نداریم 10 اینچ !!!!!

7 اینچ خیلی کوچکتر از 9 اینچه !

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عزیز کسی شما رو زورتون نکرده آیپد بگیرید چون آیپد انحصاریه و برای کسانی ساخته شده که حوصله کار کردن باهاش رو داشته باشن و زیر و بم این سیستم عاملشو در بیارن !

من پیشنهاد میکنم asus padfone 2 infinity رو بگیرید 3 تومن با لوازم جانبیش تموم میشه . که همه امکانات هم داره ! خیلی هم کار با تبلت اندرویدی راحت هست .

یک مدل دیگه هم پیشنهاد میکنم هواوی مدیاپد 10 ! چون واقعا نسبت به امکاناتش خیلی قیمت پایینی داره ! البته padfone 2 قیمتش به خاطر این گرونه که یک گوشی هم همراه تبلت داره با همون مشخصات تبلت !

موفق باشید.
    نه مثله اینکه پد فونا مشکل دارن . زیاد درمورد خرابیش شنیدم اما پد فون دو رو نمیدونم
    میمونه هواوی 10 . مشکلاتی که زش گزارش نشده؟ خرابی و نمیدونم سوختن و کرش و ااینچیزا

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

نه مثله اینکه پد فونا مشکل دارن . زیاد درمورد خرابیش شنیدم اما پد فون دو رو نمیدونم
    میمونه هواوی 10 . مشکلاتی که زش گزارش نشده؟ خرابی و نمیدونم سوختن و کرش و ااینچیزا

عزیز اگه مشکلش نرم افزاری باشه از سیستم عامل اندرویده !!!

هواوی 10 یه نظر من یک تبلت خارق العادست تو تبلت های اندرویدی ! نه اصلا مشکل نداره !!

11. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مدیاپد هواوی با اپدیت جدید خیلی عالیتر از قبل شده
    حتی قابلیت تماس هم بهش اضافه شده
    و تمام بازیها با هر دیتایی روش اجرا میشه

با توجه به قیمت و امکانات و کیفیتش واقعا یه چیز خالق العاده هست

13. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

متاسفانه بخش ios تو این سایت غیر فعال شده خیلی وقته !!! به همین خاطر من مرجع های فارسی برای ios رو اینجا قرار میدم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجمن فعال برای apple products

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم یک سایت آموزشی دیگه , دانلود application های ios

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حال حاضر به نظر من این سایت خارجی بیشترین application ios رو داره .
    Last edited by sajjad_doost; 30-05-2013 at 22:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •