تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 243 از 461 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه چیز بستگی داره به میزان تسلط شما روی ریاضی . اگه بتونین توی ریاضی درصد بالای 50 کسب کنین و با توجه به اینکه همه دانش آموزهای خوب میتونن توی فیزیک و زیست و شیمی درصد خوب کسب کنن ؛ قطعا شما میتونین پزشکی قبول بشین .
    من خودم ریاضیم در حد 50درصد کنکور نیست ولی فیزیک و شیمیم خیلی خوبن و توی زیست هم مشکل خاصی
    تو عمومی ها میتونم تقریبا خودم رو به میانگین 70 -80 برسونم (زبان و معارفم قوی تره) تو اختصاصی ها هم فیزیک و شیمی و ریاضیم بالای 50 هست فیزیک و شیمیم معمولا به 80 میرسه
    ولی تا الان یک کلمه هم زیست نخوندم ، اگر طبق روالی که گفتی شروع کنم و با توجه به اینکه سهمیه منطقه 3 دارم فکر میکنی امکان قبولی در تهران هست؟یعنی اصلا در این حد قابل دسترس هست که بشه با این شرایط براش جنگید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

تو عمومی ها میتونم تقریبا خودم رو به میانگین 70 -80 برسونم (زبان و معارفم قوی تره) تو اختصاصی ها هم فیزیک و شیمی و ریاضیم بالای 50 هست فیزیک و شیمیم معمولا به 80 میرسه
    ولی تا الان یک کلمه هم زیست نخوندم ، اگر طبق روالی که گفتی شروع کنم و با توجه به اینکه سهمیه منطقه 3 دارم فکر میکنی امکان قبولی در تهران هست؟یعنی اصلا در این حد قابل دسترس هست که بشه با این شرایط براش جنگید؟
    .کنکور تجربی رتبه اوردن یکم سخت تر از ریاضیه ولی فقط یکم!این که شیمیت خوبه خیلی عالیه.ببین تو با زیست و شیمی بالا 80 و ریاضی فیزیک 50 عمومیاتم که خوبه می تونی زیر 800 اینا بشی تقریبا.زیادم به تهران بودنش گیر نده .پزشکی تهران اوردن واقعا سخته مثه ریاضی نیست که 100 تا مهندسی داشته باشه .اینجا همه هجوم می یارن به پز و دندون و اینا بعد دیگه دیگه!! شیمی ریاضیت 80 باشه شیمی تجربیت شک نکن بالا 92 می شه .اخه خودتم حتما متوجه شدی که شیمی تجربیا بیشتر تحلیلیه ولی رریاضیا بیشتر محاسباتی داره که وقت گیرتره و حال گیرتر.ریاضی بچه های ریاضیو 50 بزنی تجربی رو بالا85 می زنی چون کمی تا قسمتی ماسته .!ولی ولی (اینجاش مهمه ها خوب دقت کن) زیست خیلی مهمه خیلی بیش از خیلی.روزی 5-6 ساعت باید بخونیش و خیلی مفید اگه یکم اولش سخته برات یه جوریه نگران نباش خیلی زود برات قشنگ می شه .من همیشه می گفتم چی می گن این بچه تجربیا زیست شیرینه و ......ولی الان خودمم بش رسیدم که خیلی درس با نمکیه ! اونقد عمق نداره که نتونی تو این 5 ماه مونده بخونیش .مثه علوم راهنمایی که خیلی سطحی از کنار فیزیک رد شده بود حتی فرمولاشم با نماد نبود .با 8000 گاج شروع کن یکی دو فصلی رو بخون بعد که راه افتادی خیلی سبز.واسه زیست سوم که سبز درسنامه نداره هم همون گاجو بخون.اول دو فصل اول دومو بخون (چون این دوتا فصلو نفهمی اصلا زیستو نمی فمی .بعدشم ترکیبی بخون.تو سایت نشر دریافت داره فصلایی که ترکیبینو .)واسه ژنتیکم تخته سیاهو بخون.ژنتیک جمعیت:زیست پیش 1 تخته سیاه (سبز یه جوریه) .زمینم چند تا فصل پرسوالشو بخون که در حد 15 اینا بزنی .خلاصه که 0 نزنش.ولی اگه ریاضی ثبت نام کردی و برنامه ویژه ای واسه دکتر شدنت نداری همون ریاضیو بده .ادم یه موقعس یه راهیو انتخاب کرده بعد یه مدتی شک می کنه به هدفش برسه یا نه مثه بچه کنکوریایی که دی بهمن می گن از الان بخونیم می رسیم؟!فقطم دلشون می خواد یکی بگه اره می رسی می شه .ولی این که هنوز انتخاب نکرده باشی قضیه یکم دیفرنته.جای فکر داره .به هر حال......... .یه نفربا رتبه 2500 پزشکی اورده پسرم بوده دخترا تا 2000 می تونن پزشکی بیارن ولی باید قید دانشگاه خوبو بزنن.قبلا جوابتو دادم او.مدم ثبت کنم برق رفت .غم بزرگی بود......: بسیار سخن راندیم باشد که مقبول افتد. یه سوالم داشتم دوستان انخاب رشته دانشگاه ازادو می شه اصلاحش کرد؟

3. 4 کاربر از mahla jan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

سر آزمون و امتحان ها فرمول ها رو فراموش ميکنم اگه اين فراموشی نباشه درصدهام رشد چشمگيری ميکنه
    چکار کنم؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان من کنکور91 ثبت نام نکردم.آخرین مهلت ثبت نام از چندم تا چندم بهمنه؟
    سلام. من هم همین سوال رو دارم؟

6. این کاربر از Alireza.Malek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوست من سال گذشته 28 بهمن تا 4 اسفند مهلتش بود....
    برای امسالی خبری هنوز اعلام نشده است ....

موفق باشید
    Last edited by alavi71; 28-01-2012 at 13:09.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام دوست من سال گذشته 28 بهمن تا 4 بهمن مهلتش بود....
    برای امسالی خبری هنوز اعلام نشده است ....

موفق باشید
    4 اسفند دیگه ؟

داره خودمونی میشه h0p3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سر آزمون و امتحان ها فرمول ها رو فراموش ميکنم اگه اين فراموشی نباشه درصدهام رشد چشمگيری ميکنه
    چکار کنم؟!
    اول از همه سعی کن فرمول ها رو مفهومی یاد بگیری.بعضی از فرمول ها رو هم اگه از رو اثبات یاد بگیری بد نیست.
    بعد اینکه میتونی بنویسیشون رو کاغذ،بزنی رو در و دیوار تا هر وقت به در و دیوار نگاه میکنی ببینیشون و تو ذهنت بمونه

10. این کاربر از h0p3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hosein29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

30بهمن تا 3 اسفند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بله تا 4 اسفند.ویرایش شد ....

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

دوستان من متولد 72 هستم و داشجوی غیرانتفاعی میخواستم بدونم وضعیت نظام وظیفه رو چی باید بزنم؟ فک کنم 6 زدم
    (دارم دوباره کنکور میدم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •