تو عمومی ها میتونم تقریبا خودم رو به میانگین 70 -80 برسونم (زبان و معارفم قوی تره) تو اختصاصی ها هم فیزیک و شیمی و ریاضیم بالای 50 هست فیزیک و شیمیم معمولا به 80 میرسه
ولی تا الان یک کلمه هم زیست نخوندم ، اگر طبق روالی که گفتی شروع کنم و با توجه به اینکه سهمیه منطقه 3 دارم فکر میکنی امکان قبولی در تهران هست؟یعنی اصلا در این حد قابل دسترس هست که بشه با این شرایط براش جنگید؟

که خیلی سطحی از کنار فیزیک رد شده بود حتی فرمولاشم با نماد نبود .با 8000 گاج شروع کن یکی دو فصلی رو بخون بعد که راه افتادی خیلی سبز.واسه زیست سوم که سبز درسنامه نداره هم همون گاجو بخون.اول دو فصل اول دومو بخون (چون این دوتا فصلو نفهمی اصلا زیستو نمی فمی .بعدشم ترکیبی بخون.تو سایت نشر دریافت داره فصلایی که ترکیبینو .)واسه ژنتیکم تخته سیاهو بخون.ژنتیک جمعیت:زیست پیش 1 تخته سیاه (سبز یه جوریه) .زمینم چند تا فصل پرسوالشو بخون که در حد 15 اینا بزنی .خلاصه که 0 نزنش.ولی اگه ریاضی ثبت نام کردی و برنامه ویژه ای واسه دکتر شدنت نداری همون ریاضیو بده .ادم یه موقعس یه راهیو انتخاب کرده بعد یه مدتی شک می کنه به هدفش برسه یا نه مثه بچه کنکوریایی که دی بهمن می گن از الان بخونیم می رسیم؟!فقطم دلشون می خواد یکی بگه اره می رسی می شه .ولی این که هنوز انتخاب نکرده باشی قضیه یکم دیفرنته.جای فکر داره .به هر حال......... .یه نفربا رتبه 2500 پزشکی اورده پسرم بوده

.gif)