سلام.
چطوری میتونم اینترنت رو همراه با V/P/N یا ------ به تلویزیون برسونم؟ (میخوام از قابلیت Skype در تلویزیون استفاده کنم!)
آیا مودم روتری هست که بشه توی تنظیماتش ، V/P/N یا ------ رو Set کرد؟
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
سلام.
چطوری میتونم اینترنت رو همراه با V/P/N یا ------ به تلویزیون برسونم؟ (میخوام از قابلیت Skype در تلویزیون استفاده کنم!)
آیا مودم روتری هست که بشه توی تنظیماتش ، V/P/N یا ------ رو Set کرد؟
سلام.
تلویزیون نمیدونم چطوریه اما مودم های LinkSys میشه روشون چیز پی ان ست کرد.
فکر می کنم مشکل از ویندوز باشه که به شدت ویروسیه !
ویندوز رو عوض می کنم ببینم چی میشه !
ممنون از لطفتون![]()
Last edited by Netw0rks; 11-09-2011 at 13:32.
سلام دوستان من ویندوزXP دارم
و ADSL از شرکت آسیا تک گرفتم ولی وقتی میخواستم وصلش کنم فهمیدم که Connection به صورت local Area Connection ندارم از یکی پرسیدم گفت باید با سی دی Motherboard نصبش کنم ولی نشد اکه میشه کمک کنید ممنون
و ADSL از شرکت آسیا تک گرفتم ولی وقتی میخواستم وصلش کنم فهمیدم که Connection به صورت local Area Connection ندارم از یکی پرسیدم گفت باید با سی دی Motherboard نصبش کنم ولی نشد اکه میشه کمک کنید ممنون
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
سلام.
بله باید درایورش رو نصب کنی. سی دی رو بزار و ببین Network Adapter کجاست تو سی دی و نصبش کن.
کار سختی نیس.
CD مادر بورد رو ؟
سلام.
ممنون.
کدوم مدلاش چنین قابلیتی دارن؟ چون من مدل WAG54G2 رو دارم ولی چنین قابلیتی نداره.
آره. .
سلام
راهی هست که بشه از چند تا IP همزمان پینگ گرفت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)