تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 243 از 269 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

یه چیزی : بازی ازبکستان رو یه نگاه بندازید.. مخصوصا به دروازه بان قطر روی گلهایی که خورده.
    و همین طور دروازه بان ازبکستان روی گل اول هم دقت کنید...

هیلی مشکوک میزنن.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقا سلام...
    عرضم به حضورتون بعضی چیزها رو آدم میخونه نمیدونه چی بگه والا...
    نمیدونم بعضیها تفسیرهای قدیمشون رو میخان ماسمالی کنند؟
    برادر یه بخشی از فوتبال شانسه! اصلن نصفش همین گردی توپه...اینهمه تیم درجه یک توی دنیا شانس میارن...به ما که رسید اخ شد؟
    همون حماسه ملبورن و اینا...کم کوبیدنمون...کم زیر فشار بودیم...تازه نبردیم! قبلش ژاپن نزدمون...قطر دو تا بهمون نزد...عربستان تو تهران اونطور نکرد...اون پلی آف حماسه بود این صدر نشینی نه؟
    نمیدونم انگار بعضیها از فضا اومدن! والا مردمی که ما دیدیم همه داشتند از کشاورز تا ولیعصر بندری میزدن...نمیدونم مزه چیش کم بود. حالا خیلی دوست دارید کامتون تلخ بمونه که هیچی ولی خواهشن رای کلی بجای همه مردم ندین.
    گلمون شانسی بود، سیوهای احمدی شانسی بود، دفاع قوی شانسی بود، بازیکنان عزیز ایرانی شاغل در اروپا و ایرانی تبارمون از برزیلیها پیرپاتالی که شرق و غرب آسیا میخردن و میخرن و به اسم یک ملیت میفرستن تو تیم ملی کمترن...از ترکها و آفریقای تبارهای ژرمنها عجیبترن؟
    ای بابا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

امیدوارم مدیران بجای خوابیدن در باد این برد و پنهان کردن ضعفها پشت این موفقیت نگاه جدی تری به مشکلات داشته باشن....و قدر این فرصت رو بدونن برای رشد فوتبال. (هرچند از مدیریت فعلی بعیده)

زمانی کره رو با بازی برابر و تهاجمی میبردیم(جام ملتهای 96 و 2004)...الان وضعیت فوتبالمون ایجاب میکنه با دفاع محض جلوشون ظاهر بشیم!

صعود به جام جهانی هم میتونه یک نقطه شروع باشه برای پیشرفت و هم مسکنی گذرا برای دردهای فوتبال!

مرسی کیروش امیدوارم بتونن برای سالها نگهشدارن میتونه فوتبالمونو متحول کنه بخدا
    یک مربی قادر نیست فوتبال کشور رو متحول کنه! هنر مربی استفاده بهینه از ظرفیتهای موجوده...کاری که کیروش در اون نسبتا موفق بود طی این سه بازی (حداقل نسبت به دور رفت): ایجاد تغییرات مثبت در ساختار دفاعی که مشکلمون رو روی سانترها حل کرد و....

البته حضور کیروش در برزیل میتونه برای ما یک امتیاز باشه ...در صورتیکه نگاه جدی تری به استفاده از جوانان داشته باشیم.
    Last edited by Rastin.; 18-06-2013 at 23:39.

4. 10 کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

باور کنید از ساعت 10 شب تا الآن دارم پست های دوستان رو میخونم. واقعاً خسته نشدم.

امروز بد جوری شکنجه شدم. درست بعد از اتمام بازی که میخواستم بزنم بیرون و خوشحالی کنم کاری برام پیش اومد که تا ساعت 10 مشغولش شدم.
    امیدوارم که دوستان به جام تکلیفشونو ادا کرده باشن

6. 3 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

متاسفانه زمانش مناسب نیست ... نصفه شب ...
    توی ویکی که نوشته بازیها ساعت یک،چهار و پنج بعد از ظهر به وقت برزیل انجام میشن،اگه همین ساعت ها بمونه زیاد هم بد نیست.........
    میشه ساعت 23:30،20:30 و 00:30 شب به وقت ایران...............

8. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ساعد تيموريان شکست

آندرانيک تيموريان در بازي با کره جنوبي با شکستگي ساعد دستش مواجه شد.

آندرانيک تيموريان که در بازي ايران برابر کره جنوبي 90 دقيقه در زمين حضور داشت، با شکستگي ساعد دستش مواجه شده است.

به گزارش ايسنا ، تيموريان در نيمه نخست بازي در برخوردي دچار مصدوميت شد و براي لحظاتي از زمين بازي بيرون رفت که به نظر مي‌رسد اين شکستگي در همان صحنه اتفاق افتاده باشد.

هنوز مشخص نيست که شدت آسيب ديدگي تيموريان چقدر است.

ورزش 3

10. 9 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

جای شما خالی رفتیم تو رشت حسابی شلوغ کردیم ... چقدر جمعیت بود خدا . تا به الان ندیده بودم انقدر جمعیت جمع بشه . اما متاسفانه اخرش رو تا حدودی واسمون زهرمار کردند دوستان نیروی انتظامی .. کاش اخر شادی امشبون اینجوری تموم نمیشد که ملت کتک بخورند و ....

تبریک میگم بازم بهمتون .
    لطفا پستم پاک نشه که بدجور قاطی میکنم

12. 7 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بی ادب، ادب شد.

فوتبال -پیروزی یک بر صفر ایران مقابل کره جنوبی، مشت محکمی بود که کی روش به دهان یاوه گوی چوی کوبید تا این سرمربی بی ادب، ادب شود!
    به گزارش رادنیوز، پیروزی یک بر صفر تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل کره جنوبی، یک پیام روشن برای چوی یاوه گو داشت تا از این پس اگر قرار شد نام ایران را به زبان بیاورد، مودب باشد.
    کارلوس کی روش که گفته بود چوی را بابت اهانت هایش به فوتبال ایران ادب می کند، این کار را امروز انجام داد.
    پیروزی کی روش مقابل چوی، مشت محکمی بود که سرمربی تیم ملی ایران به دهان سرمربی تیم ملی کره جنوبی کوبید.
    چوی باید ادب می شد و بی نهایت از کی روش ممنونیم که زحمت این کار را کشید.

14. 11 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اولا با کمی تاخیر تبریک میگم هر چند داشتم پستهای دوستان رو میخوندم (کم و بیش)
    من همون تیکه اخر بازی رو ندیدم دوستان میگن زمانی که بازی تموم شده کیروش با عصبانیت اشاره مربی کره میکره اگه عزیزی عکسی ازش داره لطف کنه ممنون میشم
    من چون هماهنگ با بازی کاری رو انجام میدادم کامل بازی رو ندیدم ولی باید بگم با برنامه بردیم من و فکر کنم تمام اهالی فوتبال قبول دارن که فوتبال کره از ایران جلوتر هست اما در جواب عزیزی که گفتن نباید جلو کره با دفاع مطلق بازی میکردیم باید بگم که کلا شرایط اینگونه بازیها اغلب و به طور کل در جهان همینطوریه و تیم میزبان فشار زیادی رو میاره و تیم میهمان مجبوره رو تک تک ثانیه هاش برنامه و تمرکز داشته باشه این موارد رو تو دیدارهای باشگاهی زیاد دیدیم

16. 4 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

گوچی

18. 11 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •