کسی جوابی واسه مشکل ما نداره ؟؟؟![]()
کسی جوابی واسه مشکل ما نداره ؟؟؟![]()
به احتمال زیاد فایلت بد دانلود شده یا اینکه بد Extract شده.
دوباره اکسترکت کن و حواست هم باشه که موقع اکسترکت کردن بعضی وقتا ممکنه آنتی ویروس یه فایلی چیزی رو ویروس تشخیص بده و پاک کنه که بعد در موقع نصب با مشکل روبه رو میشی.
وسط زمین یهو داری میری بازیکن حریف توپت رو میگیره تو انگار توی رینگ بوکس یا کشتی کج ضربه خوردی تا چند ثانیه همینطوری تلو تلو می خوری![]()
چه جوری میشه یک دو کرد؟ من هر کاری میکنم نمیشه؟
مرحله اول تمرین حمله را چه جوری باید رد کرد من پاس تو عنق میدم وگل هم می زنم ولی با ز مردود میشم!!
سلام دوستان
چه طوری میشه توپ رو وقتی مسی داره میره ازش بگیرم ، اصلا نمیشه ، انگاری توپ به پاش چسبیده ، چپ و راست میکنه راحت دریبل میزنه ، راه چاره نداره ؟
تنها راه حلی که داره اینه که دسته بازی رو ول کنی و بذاری تا آخرش بره و توپ رو گُل کنه
شوخی نمیکنم.
بعضی مواقع اینقدر میرن رو اعصاب که دسته رو ول میکنم (پرت میکنم)
خداییش نسخه 2010 خیلی بهتر بود. 2011 یه مقداری خراب شد و 2012 خیلی خیلی داغون شد.
ولی چاره ای نیست....
ما PES بازیم و نمیتونیم از PES بگذریم![]()
Last edited by kurosh08; 04-12-2011 at 21:07.
اصلآ حالش به اینه که نمیشه توپو ازش گرفت ! : دی
آخه تو واقعیت هم همینطوره ... ولی با گرفتن RT و مربع و ضربدر همزمان میتونی با دو نفر اسکورتش کنی![]()
ايول چي گفتي من وقتي دونفره با دوستام بازي ميكنم بارسا رو برميدارم و با مسي بدون استفاده از دريبلايي كه با شوك ميزنن و با همون گرفتن جهت به راحتي اونا رو دريبل ميزنم و اونام عصباني ميشن(البته نشون نميدن ولي من احساس ميكنم اينو) البته با بازيكناي ديگه هم ميتونم اين كارو بكنم ولي با مسي يه چيز ديگست فك نكنم راهي برا گرفتن مسي باشه خب واقعيشم از اين كارا ميكنه
![]()
چرا یه راهی هست! اول بسم الله بازی بزنی مسی رو داغونش کنی و نقطه ضعف مسی هم اینه که زود مسدوم میشه![]()
نه به اين راحتيم مسي داغون نميشه اصلا حالا بيان داغونش كنن بازيكنا خودشون اخراج ميشن و يه مشكل ديگه پيدا ميكنن كه 10 نفره ميشن و اونوقت حالا من كه خودم توپ رو ميدم به سانچز و بازم دريبلشون ميزنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)