تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 280 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض با امضای قرارداد 2ساله "قاضی" رسما به پرسپولیس پیوست

مرجع خبری پرسپولیس: مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال ذوب‌آهن با عقد قرارداد 2 ساله رسما به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست. پس از صحبت‌های نهایی بین محمد قاضی مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان و مسئولان باشگاه پرسپولیس بالاخره این بازیکن با عقد قراردادی 2 ساله به جمع قرمزپوشان پیوست. قاضی دقایقی دیگر با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را به ثبت خواهد رساند. این اولین صید رویانیان در سال است. بازيكن سابق ذوب آهن گفت: پرسپولیس با برنامه‌ریزی‌هایی که داشت با دنیزلی مشورت کرد و سپس خواهان جذب من شد. محمد قاضی در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود شما بدون اطلاع دنیزلی با این تیم قرارداد داخلی بستید، با این اوصاف وضعیت شما برای فصل بعد چه می‌شود، اظهار کرد: اصلا چنین چیزی صحت ندارد و اگر دنیزلی من را نمی‌خواست هرگز به این تیم نمی‌رفتم. قاضی با بیان اینکه تا دقایقی دیگر با حضور در هیئت فوتبال تهران، قراردادم رسمی می‌شود، تصریح کرد: دنیزلی روی من نظر مثبتی دارد و امیدوارم با این تیم بتوانم فصل خوبی را بگذرانیم.
    Last edited by Alinho; 30-05-2012 at 22:56.

2. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

قاضي رسما به پرسپوليس پيوست

مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال ذوب‌آهن با عقد قرارداد 2 ساله رسما به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.

پس از صحبت‌هاي نهايي بين محمد قاضي مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان و مسئولان باشگاه پرسپوليس بالاخره اين بازيکن با عقد قراردادي 2 ساله به جمع قرمزپوشان پيوست. قاضي دقايق ديگر با حضور در هيئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را به ثبت خواهد رساند.

اين اولين صيد رويانيان است.

-
    خب انگار سردار دست به کار شده
    احتمالا از حضور انصاری فرد نا امید شدن که قاضی رو گرفتن.چون با داشتن ایمون زاید و قاضی فکر نکنم دیگه مهاجمی با این خصوصیات نیاز داشته باشیم

4. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

هدف ما قهرمانی پرسپولیس است / قاضی: مطمئن باشید با برنامه آمده ام
    بازیکن جدید تیم فوتبال پرسپولیس گفت: احساس خوبی دارم و قلبا دوست داشتم در تیم پرسپولیس بازی کنم.امیدوارم بتوانم با استفاده از تجارب کادر فنی، بازیکنان ارزشمند این تیم و حمایت هواداران، پرسپولیس را به قهرمانی برسانیم.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محمد قاضی مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال ذوب آهن پس از ثبت قرارداد دو ساله خود با قرمزپوشان پایتخت، گفت: قول می دهم برای موفقیت سرخپوشان با تلاشی مضاعف بتوانم در خدمت باشگاه بزرگ پرسپولیس و هواداران پر شور آن باشم.
    وی افزود: پیش از این نیز ثابت کرده ام برای پیراهن تیمم ارزش زیادی قائلم و چون به عملکرد خودم اعتقاد دارم، امیدوارم فصل خوبی را در پرسپولیس پشت سر بگذارم و مطمئن باشید با برنامه آمده ام.
    قاضی در خصوص حضور ایمون زاید در پست خود تصریح کرد: برای من فرقی نمی کند با چه بازیکنی هم پست باشم اما ممکن است کادر فنی از سیستمی استفاده کند که با ایمون گلزنی کنیم.
    مهاجم جدید پرسپولیس در پایان گفت: بازیکن باید همیشه آماده بازی باشد و با عملکرد خوب خود، مربی را متقاعد کند که در ترکیب اصلی قرار گیرد.من آمده ام به پرسپولیس خدمت کنم و سطح فوتبالم را ارتقا بخشم. موفقیت و قهرمانی تیم پرسپولیس برایم مهم تر از گلزنی است.
    fc-perspolis.com

6. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض عکس قاضی و سردار!

8. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

رویانیان: با آودوکیچ برای تمدید قرارداد به توافق رسیده‌ایم و در این رابطه مشکلی احساس نمی‌کنیم/
    Last edited by Alinho; 31-05-2012 at 19:20.

10. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوباره همون داستان سالهای گذشته کلی اسم ردیف می کنن با یکی دوتا قرار داد می بندن و از اون طرف استقلال و بقیه تیمها بازیکن درو می کنن به نظر من الآن وضعیت استقلال فعلاً که تو نقل و انتقال بهتره دست هم گذاشتن رو خلعتبری

12. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

حداقل دست روی بازیکنی که گذاشتن خریدنش
    البته مصاحبه رویانیان امیدوار کننده هست.چون اینجوری که از مصاحبه برداشت میشه تمرکزشون رو گذاشتن روی خط دفاع.چون واقعا مشکل اصلی ما همونجاست
    همین الان هم اگر خط دفاع خوبی داشته باشیم خط هافبک بغیر از هافبک دفاعی با گرفتن بازیکن به تراکم بازیکن بر میخوریم
    کریمی و نوری در پست هافبک تهاجمی و
    نوروزی-رضایی -زاید-قاضی بعلاوه عسگر و فشنگچی توی پست مهاجم.
    شاید گرفتن یک هافبک بازیساز دیگه و یک بازیکنی که توانایی بازی در سمت چپ خط حمله رو داشته باشه میتونه برای روزهایی که به مشکل برمیخوریم کار ساز بشه
    ولی باید یه فکر اساسی رو خط دفاع و هافبک داشته باشیم
    Last edited by aluminum; 31-05-2012 at 21:50.

14. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

اظهار نظر رویانیان هم عجیب بود که گفت با آودوکیچ به توافق رسیدیم !
    چون همین امروز سرپرست مس از توافق برای امضای قرارداد یه ساله باهاش صحبت کرد و اصلاً خبر "آودوکیچ به مس کرمان پیوست" رفت رو خبرگزاری‌ها ...

فعلاً که آسمیر رفته بوسنی ...
    تا برنگرده و قراردادش تو هیأت فوتبال ثبت نشه، چیزی نمیشه گفت با قطعیت ...

یه خبرهایی از قطعی شدن قرارداد بنگر هم بود، نمی‌دونم چرا چیزی گفته نمیشه در موردش ...
    امیدوارم فردا قراردادش ثبت بشه تا از دستمون نپره ... (هر چند اصلاً از اخلاقش خوشم نمیاد و فکر می‌کنم سید جلال دفاع بهتری بود)

ظاهراً شجاع خلیل‌زاده هم از دست رویانیان پرید و به احتمال قوی یکی از دو تیم مس یا سپاهان می‌گیرنش ...

امیدوارم اینکه سردار گفته دو هفته پیش تیممون بسته شده، مثل اون قضیه‌ی فوق کهکشانی شوخی نبوده باشه ... چون همه چیز به شوخی بگذره، باز فصل بد بهونه دارن که تیم بد بسته شد و ... !

خوبه که بی‌سر و صدا کارای نقل و انتقالات رو انجام میدن و با اسما بی‌خودی بازی نمی‌کنن ...
    تو هفته‌ای که میاد ایشالا چند تا خرید خوب خواهیم داشت ...

به خصوص منتظر خریدای خارجی رویانیان و دنیزلی هستم ...
    آودوکیچ و زاید که خیلی خوب بودن ...

16. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوباره همون داستان سالهای گذشته کلی اسم ردیف می کنن با یکی دوتا قرار داد می بندن و از اون طرف استقلال و بقیه تیمها بازیکن درو می کنن به نظر من الآن وضعیت استقلال فعلاً که تو نقل و انتقال بهتره دست هم گذاشتن رو خلعتبری
    ولی من فکر میکنم استقلال خیلی باید احتیاط بیشتری در نقل و انتقالات داشته باشه
    استقلال بر عکس پرسپولیس که 70 درصد تیمش رو انداخته بیرون حدود 70 یا 80 درصد تیمش رو در اختیار داره و احتمالا حفظ میکنه
    اما اگر در کنار این بازیکنا که بیشترشون ستاره و ثابت هستن بخواد باز هم ستاره بخره و نتونه بین نیمکت نشیناش و بازیکنای اصلیش یه تعادل منطقی برقرار کنه حاشیه ها در میانه فصل گریبان این تیم رو میگیره
    مثلا میلاد و آرش رو حفظ کنه و انصاریفرد رو هم بخره انصاریفرد که روی نیمکت نشستن براش تقریبا حرامه
    من فکر نمیکنم استقلال هر چقدر هم خرید کنه بتونه قویتر از فصل پیش آغاز کنه

مهم اینه که پرسپولیس با این تخلیه اجباری یه تیم کاملا جدیده اما استقلال داره با خریدهایی مثل بائو به چند سال قبلش برمیگرده

18. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

چند سالشه این قاضی ؟؟ یعنی با زاید مکمل خوبی میشه ؟؟ کاش خلعت بیاد..

دفاع که بله باید یکی دو تا از بهترین ها رو بگیرن، یعنی امیدوارم!

فقط موندم بازیساز چه کسی و میتونن پیدا کنن !؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •