تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 339 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

اما ما خارج از خونه 3 تا بهشون زدیم چند تا هم نزدیم
    آره ... میتونیستیم 4تا بزنیم! یه موقعیت 100% گل بود شانس باهامون یار نبود!

2. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چیزی که خیلی رو اعصاب من بود کندی عجیب دو تا دفاع وسطامون بود مخصوصا پژمان!!!! حدود 3 بار این اتفاق افتاد که زود از حمله به دفاع برنگشتن که یکیش گل شد......خیلی حرص خوردم از دست این پژماندر یه صحنه قشنگ داشت نرم میدوید بازیکن الاتفاق استارت زده بود ده متر ازش جلوتر بود حالا شانس اوردیم توپشو زدن...وقتی توپشو گرفتیم تازه اقا پژمان یادش اومد باید استارت بزنه
    حنیف انگیزه قبلو نداشت نمیدونم چرا..ولی باز عملکردش از پژمان بهتر بود.نیمه دوم بیشتر عمق دفاعمونو هدف قرار دادند......

مجتبی با مصدومیت بازی کرد.فکر میکنم بازی کرد تا مینیسکش پاره بشه تا عمل جراحی کنه.امیدوارم دکتر تیم همچین کاری نکرده باشه.....دوری 3 ماهه مجتبی اصلا خبر خوبی نیست.15-16 روز دیگه با الریان در قطر بازی داریم 4روز بعدش با راه اهن....25 هم فینال جام حذفی در شیراز با شاهین حمید درخشان ......فشردگی بازیها ادامه داره و ما تنها تیمی هستیم که در 4 جبهه میجنگیم(حذفی.لیگ.اسیا.تیم ملی)تراکتور فقط لیگو داره و سپاهان لیگو اسیا....
    مصدوما برسن حداقل 6 تا ملی پوش داریم که 5تاشون فیکسن
    نمیدونم تکلیف بازیکن ازادی که میتونستیم بگیریم چی شد؟الان به یکی مثل ایمان نیاز داریم

هافبکا و مهاجمامون عالی و با انگیزه بودن.حمودی دیگه راه افتاده خیلی با خسرو هماهنگ شده.سمت چپ الاتفاق فوق العاده قویه اما سمت راسته ما سمت چپشونو فلج کرد
    الاتفاق تا اینجای لیگشون فقط 13 گل خورده که فقط 3 تاشو بیرون از خونه خورده.10تاشو توی بازیهای خونگیش خورده.اما ما خارج از خونه 3 تا بهشون زدیم چند تا هم نزدیم

هیچی بیشتر از تحقیر کردن این عربا نمیچسبه

واقعا دست پرسپولیسیایی که چه اینجا و چه در استادیوم حمایت کردن درد نکنه این کارشون یه بار دیگه تاریخو تکرار کرد اما اینبار برعکس.اون موقع پرسپولیس از الیمای قزاقزستان باخته بود و باید در ازادی با اختلاف چند گل پیروز میشد اون بازی استقلالیا اومدن ورزشگاه و پرسپولیسو تشویق کردن پرسپولیسم اون بازیو با اختلاف چند گل برد.در همون رقابتها همین مساله برای استقلال پیش اومد و 3-0 از نوبهار باخته بودیم.بازی برگشت باز هم در ازادی بود اینبار پرسپولیسیا اومدنو همراه با استقلالیا تشویق کردنو اون بازیو 4-0 بردیم
    حالا اول پرسپولیسیا اومدن ما هم بازی با الهلال میایم جبران کنیم
    متحد شدن ابی و قرمز تو دهنیه محکمی به این اعراب ملخ خور بود

عربستان از امریکا هواپیما اف16 گرفته و اونا هم مثل اینکه اف 16رو به رخ ایران کشیده بودن.این شماره 16شونم گل زد اونو نشون داد.............

امیدوارم در ادامه این عربهارا بشونیم سرجاشون تا س ی ا س ت رو داخل فوتبال نکنن.

امیدارم هم سپاهان هم پرسپولیس هم استقلال بتئنن با حضور قدرتمند این تیمای عری رو نابود کنن.

در رده اسیا این 3 تیم برای من یکی هستن و دوست دارم هرکدوم تونستن حسای بترکونن .

تو ایران واسه خودمون شاخ بشن بهتره تا اینکه این عرب ها بیان شاخ بشن.

4. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

نمی خواستم این مطلب رو بگم شاید اولین نفری که از دوستان پرسپولیسی تو تاپیک خودشون تشکر کرد من بودم ولی الان تو تاپک دوستان بعضی از حرف ها و مقاله هایی نوشته شده که انگار استقلال محتاج حمایت سرخ ها بوده و اینایی هم که اومدن استادیوم پرسپولیسی نبودن و لباس قرمز پوشیدن در مورد یه مقاله ای هم که تو تاپیک هست من فقط سکوت میکنم....

6. 3 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نمی خواستم این مطلب رو بگم شاید اولین نفری که از دوستان پرسپولیسی تو تاپیک خودشون تشکر کرد من بودم ولی الان تو تاپک دوستان بعضی از حرف ها و مقاله هایی نوشته شده که انگار استقلال محتاج حمایت سرخ ها بوده و اینایی هم که اومدن استادیوم پرسپولیسی نبودن و لباس قرمز پوشیدن در مورد یه مقاله ای هم که تو تاپیک هست من فقط سکوت میکنم....
    بین پرسپولیسی ها درباره حمایت از استقلال و اومدن پروین اختلاف نظر وجود داره ، شما به نیمه پر لیوان نگاه کن که افراد با شخصیت و صاحب نظر پرسپولیسی این اتفاقات رو به فال نیک گرفتن.

8. 4 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مهدی امیرآبادی در گفت‌وگو با فارس:
    13 سال بازی کردم اما روی جلد روزنامه‌ها نبودم/ما تبرئه شدیم، با وجدانتان چه می‌کنید؟
    خبرگزاری فارس: بازیکن استقلال گفت: ۱۳ سال در لیگ بازی کردم و عکسم روی جلد روزنامه‌ها نرفت اما به یکباره برخی از دوستان به ما اتهام زدند و عکس‌مان را روی جلد بردند.

مهدی امیرآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص شایعاتی که در این چند روز پیرامون او بابت استفاده از مکمل و مواد نیروزا مطرح شده عنوان کرد: امروز نزد دکتر هاشمیان رفتیم و او همه چیز را به ما توضیح داد. خدا را شکر ما دوپینگ نکردیم اما بعضی از دوستان به ما لقب دوپینگی دادند.
    وی افزود: در این یک هفته آنقدر سختی کشیدم که در عمرم چنین روزهایی را ندیدم. ۱۳ سال در لیگ بازی کردم ولی عکسم روی جلد روزنامه‌ها نرفت اما به یکباره برخی از دوستان به ما اتهام زدند و عکس ما را روی جلد بردند. چطور به خاطر مسائل فنی یک بار این کار را انجام ندادند اما تا شایعه‌ای بوجود آمد، فوری ما را معروف کردند؟
    امیرآبادی در پاسخ به این سؤال که چرا از برخی رسانه‌ها شکایت کرده اظهار داشت:‌ وقتی چیزی به من ابلاغ نشده چرا باید آبروی یک بازیکن را ببرند؟ اگر آمپول می‌زدم و یا دزدی و قاچاق می‌کردم هم باید با اجازه دستگاه‌های قضایی اسمم را می‌بردند و عکسم را روی جلد می‌زدند اما این چه وجدان کاری است که آقایان فوری شایعه را تبدیل به واقعیت کردند؟ این چگونه وجدان کاری است که بدون اطمینان این کار را انجام دادند؟ حالا که من تبرئه شدم این افراد چگونه با وجدانشان کنار می‌آیند؟
    مدافع استقلال در ادامه گفت‌وگو با فارس، تصریح کرد: استفاده از برخی مکمل‌ها مثل جک تریدی تا سال ۲۰۱۰ مجاز بود اما هاشمیان گفت شما هر مکملی که بخرید و استفاده کنید ممکن است خطرناک باشد.
    امیرآبادی خاطرنشان کرد: دو هفته سخت را در زندگی‌ام پشت سر گذاشتم. ۳ روز دیگر تولدم است اما شاید باور نکنید تازه خوشحالی برد مقابل الاتفاق را چشیدم و خیالم راحت شده است.
    وی در خصوص اینکه آیا پزشکان استقلال در استفاده این مکمل‌ها مقصر بودند یا خیر، گفت: اصلا این گونه نیست و آنها مقصر نبودند. من از بازیکنان می‌خواهم که اگر قصد دارند از پودری استفاده کنند حتما به توصیه پزشکان و رئیس ستاد دوپینگ توجه داشته باشند.
    وی در خصوص اینکه سرانجام نظر هاشمیان چه بود، گفت: وقتی نزد او بودیم تعهدنامه ای امضا کردیم که از این پس استفاده از مکمل ها را با مشورت پزشکان و مسئولان انجام دهیم.

مدافع استقلال در خصوص دیدار مقابل الاتفاق گفت: آنها تیمی بودند که خوب بازی می‌کردند و تیم دوم عربستان محسوب می‌شوند. خیلی‌ها فکر نمی‌کردند ما برنده شویم و خودم یک هفته کم خوابی داشتم اما به مظلومی قول دادم تا آنجا که می‌توانم تلاشم را انجام دهم.
    امیرآبادی در پایان به فارس گفت: از تمام رسانه‌ها می‌خواهم تا از چیزی مطمئن نشدند آن را انعکاس ندهند چون ریختن آبروی یک انسان ساده است ولی بدست آوردن آبرو خیلی سخت است.

در گفت‌وگو با فارس
    فکری: استقلال می‌تواند هر دو جام را بگیرد/ کسی نمی‌تواند جای قریب تصمیم بگیرد
    خبرگزاری فارس: مربی پیشین تیم فوتبال استقلال تاکید کرد که این تیم پتانسیل قهرمانی در لیگ برتر و جام حذفی را دارد.

محمود فکری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرنگار خبرگزاری فارس، در خصوص برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال اظهار داشت: اگر قریب گزینه وزارت ورزش باشد فکر می‌کنم انتخاب او بی نقص بوده و اگر از چنین مدیری حمایت کنند با توجه به اینکه به فوتبال آشنایی دارد می‌تواند در کارش موفق شود. او چندین سال در فوتبال مدیریت کرده و شخصیت قوی هم دارد. قریب نفوذ ناپذیر است و توصیه پذیری در کارش نیست.
    بازیکن پیشین تیم استقلال با بیان اینکه یکی از مشکلات ما در مدیریت فوتبال توصیه پذیری برخی افراد است، گفت: وزارت ورزش در دوره‌های قبل هم نفر مورد نظرش را انتخاب می‌کرد اما اینها این نفر را انتخاب می‌کردند تا خودشان تصمیم بگیرند باشند ولی اگر قریب رئیس فدراسیون فوتبال شود کسی نمی‌تواند جای او تصمیم بگیرد. مطمئنا وزارت ورزش به این دلیل قریب را انتخاب کرده که دیگر خودشان در کارها دخالت نکنند.
    فکری ادامه داد: اگر قریب تحت فشار باشد و بخواهند به او چیزی را توصیه و یا تحمیل کنند مطمئن باشید با توجه به شناختی که از این فرد دارم مدیریت را رها می‌کند. وقتی قرار است یک مدیر خوب بیاید نباید او را خراب کنیم. اگر قرار است وزارت ورزش یک کار خوب انجام دهد بهتر است بگذاریم تا آن کار انجام شود. مطمئن باشید قریب زیر حرف زور نمی‌رود حتی اگر این فرد رئیس جمهور باشد.
    وی با اشاره به مدیریت کفاشیان گفت: کفاشیان مدیری بله قربان گو است. او چه تجربه‌ای در این 4 سال کسب کرده که بخواهیم 4 سال دیگر به او فرصت دهیم. از تجربه کسی که توصیه پذیر است باید استفاده کنیم.
    مربی پیشین استقلال در ادامه گفت و گو با فارس در خصوص شرایط این تیم گفت: با توجه به پیروزی استقلال مقابل الاتفاق این تیم به لحاظ روحی و روانی تعادل بهتری پیدا کرده و فشار روحی از استقلال گرفته شده است. به نظر من این تیم اگر بتواند حاشیه‌های داخلی‌اش را برطرف کند می‌تواند حداقل 2 جام بگیرد و برای فصل بعد هم مدعی قهرمانی در آسیا باشد.
    فکری ادامه داد: به هر حال انتقاداتی هم هست اما فعلا جالب نیست که آنها را باز کنم و امیدوارم کادر فنی و بازیکنان با پوشش نقاط ضعف این نقص‌ها را برطرف کنند.
    وی در پایان خاطرنشان کرد: چندی پیش در جمعی که برخی پیشکسوتان استقلال بودند صحبتی در مورد استقلال شد اما بعد از این نشست شنیدم حسن روشن که در آن جمع بود عنوان کرده نظری جویباری از استقلال به اینجا رسیده است. در صورتی که تا زمانی که من در آن جمع بودم چنین حرفی از سوی روشن زده نشد و ظاهرا تلفنی این صحبت را مطرح کرده اما باید بگویم چه روشن و چه بزرگتر از او جایی که من هستم نمی‌توانند در مورد نظری جویباری صحبت کنند.

آرش برهانی در گفت‌وگو با فارس:
    تابلوی تعویض را که دیدم از نظر روحی خالی شدم/از دعوت نشدن به تیم ملی ناراحت نیستم
    خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال گفت: از دعوت نشدن به تیم ملی ناراحت نیستم و تلاش می‌کنم در آینده نظر کی‌روش را جلب کنم.

آرش برهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره آخرین وضعیت استقلال، شرایط خودش و خط خوردن از تیم ملی صحبت کرد.

فارس: چطور شده که آرش برهانی آماده‌تر از روزهای قبل به نظر می‌رسد؟
    شرایطم خوب است و نسبت به گذشته بهتر شده‌ام. خدا را شکر می‌کنم که توانستم در بازی برابر الاتفاق عربستان مثمرثمر باشم و البته فکر می‌کنم این بهترین بازی‌ام نبود.

فارس: پس در کدام بازی بهتر بودی؟
    در این سه چهار بازی اخیر خیلی خوب بوده‌ام اما در تبریز مقابل تراکتورسازی بهترین بازی‌ام را انجام دادم. البته من نمی‌توانم نسبت به بازی خودم نظر بدهم ولی وقتی بازی‌ام را تحلیل می‌کنم متوجه می‌شوم که وظایفم را خوب انجام داده‌ام.

فارس: اما با این وجود از تیم ملی خط خوردی...
    در این مدت بازی‌های خوبی ارائه کردم. هر بازیکنی دوست دارد به تیم ملی خدمت کند و من هم مستثنی نیستم، خیلی به این مسئله امیدوارم که در این شرایط خوب باقی بمانم و در لیست بعدی کی‌روش حضور پیدا کنم.

فارس: پس ناراحت نیستی؟
    نه، ناراحت نیستم. من به تلاشم ایمان دارم و مطمئن باشید به کارم با قدرت ادامه می‌دهم.

فارس: درباره بازی با الاتفاق صحبت کن...
    قبل از آنکه بخواهم در مورد این بازی صحبت کنم باید از هوادارانی که در سرما به تشویق ما پرداختند تشکر کنم. از خانواده فوتبال تشکر می‌کنم به خصوص از علی پروین که با حضورش در استادیوم به ما انگیزه داد. این بازی اتحاد خوبی بین طرفداران قرمز و آبی ایجاد کرد و نشان داد رنگ‌ها مهم نیست و ازاینکه همه تماشاگران خوشحال به خانه‌هایشان رفتند خوشحالم.
    از الاتفاق آنالیز خوبی داشتیم. آنها در کارهای دفاعی بهترین تیم عربستان محسوب می‌شوند و مقابل ما احساسی نشدند و منظم بازی کردند. واقعاً در دقایقی از بازی آنقدر فضاها را خوب می‌بستند که کارمان مشکل می‌شد اما خوشحالم که با سه گل این تیم را شکست دادیم.

فارس: در خصوص صحنه تعویض صحبت کن، چه اتفاقی افتاد که پتو را پرت کردی؟
    من قبل از آن یک موقعیت را از دست دادم و یک کارت زرد گرفتم. این دو مورد دست به دست هم داد تا از لحاظ روحی به هم بریزم و مدام با خودم می‌گفتم باید یک گل بزنم تا آن دو اشتباه را جبران کنم، وقتی تابلوی تعویض را دیدم از لحاظ روحی خالی شدم و اینها باعث شد که پتو را دور خودم نپیچم. قبول دارم کار اشتباهی انجام دادم ولی اگر دقت کرده باشید با مظلومی و بقیه بچه‌ها دست دادم. متأسفانه هیچکس این صحنه را ندید و ای کاش تلویزیون علاوه بر پخش صحنه پرت کردن پتو صحنه دست دادن به مربیان را هم نشان می‌داد.

فارس: به نظر می‌رسد گروه شما راحت‌تر از دیگر تیم‌های ایرانی است؟
    بازی‌های آسیایی راحت نیست. شاید روی کاغذ اینگونه باشد اما از کجا معلوم که چه تیمی صعود می‌کند. فکر می‌کنم تمام بازی‌ها برای ما سنگین است و گروه ما آنطور که شما می‌گویید راحت نیست.

فارس: و به عنوان سؤال پایانی با وجود صدرنشینی سپاهان می‌توانید قهرمان شوید؟
    شرایط تیمی ما خوب شده و ما تنها در یکی دو بازی نتوانستیم خوب نتیجه بگیریم اما حالا به اوج برگشته‌ایم و می‌توانیم صدر جدول را از سپاهان پس بگیریم.

10. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال اعلام کرد
    امیرآبادی، حسینی، پولادی و کیانی‌مقدم از مکمل آلوده استفاد کرده‌اند
    خبرگزاری فارس: نام چهار بازیکنی که از مکمل آلوده استفاده کردند اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلفات دوپینگ در حالی بعد از ظهر شنبه تشکیل جلسه داد و پرونده 3 بازیکن لیگ برتری و یک بازیکن لیگ دسته اول مورد بررسی قرار گرفت.
    به دلیل عدم درخواست استیناف از سوی بازیکنان و بر اساس قوانین، اسامی بازیکنانی که به اخطار کتبی بدون گذراندن دوره محرومیت محکوم شدند، به شرح زیر اعلام می شود.
    لازم به ذکر است این بازیکنان به دلیل اینکه فاقد سابقه قبلی محکومیت تخلف از قوانین مبارزه با دوپینگ هستند و از ماده ممنوعه میتل هگزان آمین استفاده کردند، شامل تخفیف شده و به اخطار کتبی بدون گذراندن دوره محرومیت محکوم شدند.
    1-مهدی امیرآبادی –باشگاه استقلال
    2-سید میثم حسینی- باشگاه استقلال
    3-مهرداد پولادی( این بازیکن در حال حاضر در باشگاه پرسپولیس بازی می کند اما زمانی که تست کنترل دوپینگ از وی گرفته شده در تیم مس کرمان حضور داشت.)
    4-حسین کیانی مقدم-باشگاه شهرداری اراک
    کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلفات دوپینگ اعلام کرد طبق مفاد ماده 82 آئین نامه ملی مبارزه با دوپینگ، این توبیخ به منزله یک بار تخلف است و در صورت تکرار از سوی بازیکن در مراحل رسیدگی بعدی از نظر ملاک تصمیم گیری با تشدید مجازات مد نظر قرار خواهد گرفت. در پایان لازم به یادآوری دوباره است رای صاده شده برابر با مواد 90 تا 96 آئین ملی مبارزه با دوپینگ ایران از امروز اول تا سوم اسفند قابل اعتراض در کمیسیون استیناف آراء دوپینگ فدراسیون فوتبال خواهد بود.

استقلال رکورددار تماشاگران مرحله حذفی شد
    خبرگزاری فارس: بر اساس اعلام سایت AFC تیم فوتبال استقلال رکورددار تماشاگر در مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، طبق اعلام سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در پنج دیدار برگزار‌ شده مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا 107‌هزار و 227 تماشاگر حضور داشتند که به صورت میانگین تعداد 21 هزار و 445 نفر، از هر یک از این دیدارها دیدن کردند.
    براساس این گزارش‌، دیدار تیم‌های استقلال و الاتفاق عربستان سعودی که در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد با 61 هزار و 120 نفر بیشترین تماشاگر را به خود اختصاص داد. همچنین تعداد 33 هزار و 750 نفر از دیدار تیم‌های استقلال و ذوب‌آهن که در دور اول مسابقات پلی‌آف لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا برگزار شد‌، دیدن کردند. کنفدراسیون فوتبال آسیا رتبه‌بندی تعداد تماشاگران مرحله پلی‌آف فصل جدید لیگ قهرمانان این قاره را به شرح زیر اعلام کرد: 1- استقلال با الاتفاق عربستان سعودی (دور دوم):61 هزار و 120 تماشاگر.
    2- استقلال با ذوب‌آهن(دور اول): 33 هزار و 750 تماشاگر.
    3- پوهانگ استیلرز کره‌جنوبی با چونبوری تایلند (دور دوم‌): 5 هزار و 344 تماشاگر.
    4- ادیلاید یونایتد استرالیا با پرسپور گایابورا اندونزی (دور دوم): 5 هزار و 13 تماشاگر.
    5- الشباب امارات با نفتچی ازبکستان (دور دوم): 2هزار تماشاگر‌.

12. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پرسپولیس نیوز ترمز بریده..واقعا ادم نمیدونه چی بگه....
    چند تا از تیتراش بدون شرح

استقلال باید بازنده شود ولاغیر! تکرار بازی هم منصفانه نیست. چراکه هر 11 بازیکن این تیم مواد نیروزا مصرف کرده اند و در شرایط غیرعادی 120 دقیقه برابر پرسپولیس دویده اند و برنده شده اند.
    قهرمانی به کمک دوپینگ ، بی عدالتی و حمایت مسئولان / شرافت کجاست؟
    رسوایی فوتبال کثیف فینالیست جام حذفی/ امیرآبادی و حسینی دوپینگی های استقلال در دربی 73
    آخرین رسوایی فوتبال در سال 90/ پرونده دوپینگ با اخطار کتبی بسته شد!
    به قول امیرابادی ایا اینا وجدان دارن؟

بالاخره استقلال را هم به لیگ قهرمانان راه دادند/چیزی که برای شما آرزوست ، برای ما خاطره است
    جالبتر از اینها اینه که به الاتفاق ایمیل زدن گفتن استقلال با بازیکن دوپینگی شمارو برده پیگیری کنید

14. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

چیزی که خیلی رو اعصاب من بود کندی عجیب دو تا دفاع وسطامون بود مخصوصا پژمان!!!! حدود 3 بار این اتفاق افتاد که زود از حمله به دفاع برنگشتن که یکیش گل شد......خیلی حرص خوردم از دست این پژماندر یه صحنه قشنگ داشت نرم میدوید بازیکن الاتفاق استارت زده بود ده متر ازش جلوتر بود حالا شانس اوردیم توپشو زدن...وقتی توپشو گرفتیم تازه اقا پژمان یادش اومد باید استارت بزنه
    حنیف انگیزه قبلو نداشت نمیدونم چرا..ولی باز عملکردش از پژمان بهتر بود.نیمه دوم بیشتر عمق دفاعمونو هدف قرار دادند......

مجتبی با مصدومیت بازی کرد.فکر میکنم بازی کرد تا مینیسکش پاره بشه تا عمل جراحی کنه.امیدوارم دکتر تیم همچین کاری نکرده باشه.....دوری 3 ماهه مجتبی اصلا خبر خوبی نیست.15-16 روز دیگه با الریان در قطر بازی داریم 4روز بعدش با راه اهن....25 هم فینال جام حذفی در شیراز با شاهین حمید درخشان ......فشردگی بازیها ادامه داره و ما تنها تیمی هستیم که در 4 جبهه میجنگیم(حذفی.لیگ.اسیا.تیم ملی)تراکتور فقط لیگو داره و سپاهان لیگو اسیا....
    مصدوما برسن حداقل 6 تا ملی پوش داریم که 5تاشون فیکسن
    نمیدونم تکلیف بازیکن ازادی که میتونستیم بگیریم چی شد؟الان به یکی مثل ایمان نیاز داریم

هافبکا و مهاجمامون عالی و با انگیزه بودن.حمودی دیگه راه افتاده خیلی با خسرو هماهنگ شده.سمت چپ الاتفاق فوق العاده قویه اما سمت راسته ما سمت چپشونو فلج کرد
    الاتفاق تا اینجای لیگشون فقط 13 گل خورده که فقط 3 تاشو بیرون از خونه خورده.10تاشو توی بازیهای خونگیش خورده.اما ما خارج از خونه 3 تا بهشون زدیم چند تا هم نزدیم

هیچی بیشتر از تحقیر کردن این عربا نمیچسبه

واقعا دست پرسپولیسیایی که چه اینجا و چه در استادیوم حمایت کردن درد نکنه این کارشون یه بار دیگه تاریخو تکرار کرد اما اینبار برعکس.اون موقع پرسپولیس از الیمای قزاقزستان باخته بود و باید در ازادی با اختلاف چند گل پیروز میشد اون بازی استقلالیا اومدن ورزشگاه و پرسپولیسو تشویق کردن پرسپولیسم اون بازیو با اختلاف چند گل برد.در همون رقابتها همین مساله برای استقلال پیش اومد و 3-0 از نوبهار باخته بودیم.بازی برگشت باز هم در ازادی بود اینبار پرسپولیسیا اومدنو همراه با استقلالیا تشویق کردنو اون بازیو 4-0 بردیم
    حالا اول پرسپولیسیا اومدن ما هم بازی با الهلال میایم جبران کنیم
    متحد شدن ابی و قرمز تو دهنیه محکمی به این اعراب ملخ خور بود

عربستان از امریکا هواپیما اف16 گرفته و اونا هم مثل اینکه اف 16رو به رخ ایران کشیده بودن.این شماره 16شونم گل زد اونو نشون داد.............
    واقعیتش دوستان باید اعتراف کرد سه تا مهاجم ما روی هم رفته کم اثر هستن.شریفات که معمولا همه جا فعاله بجز 18...یا پشتش رو به دروازه است..برهانی که متاسفانه همیشه بدون تفکر بازی میکنه و بازیش صفر و صده!
    یرکویچ هم با این وضع خط هافبک عملا از بازی خارجه و روی اتفاق می تونه یه خودی نشون بده.
    وضعیت خط دفاع هم واقعا بغرنج شده و از بازی های قبلی نمود پیدا کرده!
    فقط خدا باید رحم کنه تا توی آسیا و لیگ بتونیم نتیجه خوبی بگیریم

16. 2 کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بالاخره استقلال را هم به لیگ قهرمانان راه دادند/چیزی که برای شما آرزوست ، برای ما خاطره است
    ما با سیاهه ای از افتخارات در آسیا شرکت خواهیم کرد ... !!
    آری چیزی که برای شما آرزوست برای ما خاطرست

استقلال باید بازنده شود ولاغیر! تکرار بازی هم منصفانه نیست. چراکه هر 11 بازیکن این تیم مواد نیروزا مصرف کرده اند و در شرایط غیرعادی 120 دقیقه برابر پرسپولیس دویده اند و برنده شده اند.
    تهمت ، اتهام یه باره فحشم بدن خیالشون راحت بشه .

18. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

بازم برنامه مزخرف نود...
    باز هم ناعادل فردوسی پور!
    بازی استقلال و تراکتور رو که خاطرتون هست؟
    دیدید چه بلایی سر ترکی آورد؟
    حالا بازی صبا و پرسپولیس رو هم تحلیل داوری کرد..و خیلی راحت ماست مالی شد.و کم مونده بود از مظفری زاده تقدیر هم بشه!
    بعد هم درباره بازی استقلال الاتفاق دیدید چطور برد استقلال لوس شد؟
    عادل اگه هفته بعد با لباس قرمز بیاد توی استودیو برای ما قابل تحمل تره!

20. 3 کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •