تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 314 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه aminyazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    Last edited by aminyazdan; 21-09-2011 at 20:02.

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

من دوتا مشکل با 6090 دارم یعنی 6090 این مشکلارو داره
    1 - بعضی وقتا یه دفعه ریستارت میشه ، نه تحت فشار هست نه کار زیادی میکشم ازش اینجور موقع ها
    2 - 2 بار تا حالا بدلیل اختلال رنگ مجبور شدم دستی خاموشش کنم ، رنگها یهو قاطی میشن و مثل یه حالت برفک میان رو صفحه !!
    کسی این مشکل رو داره ؟
    کسی نیست ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

خوب من اومدم بعد یه مدت تقریبا طولانی....
    میدونم همتون خیلی خوشحالین اصلا تو پست خودتون نمی گنجین.....نمی خواد بگین.....
    هر چی سوال دارین بپرسین ممکن دوباره برم پیدام نشه....ها ها

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

دوستان عزیز که چند بار باید گفته بشه تمام کسانی که هر کدوم از مدل های سری 6100 رو دارن باید فورا بایوس رو به F1.A Version ارتقا بدن به خصوص کسانی که مشکل Graphics Switching دارن....
    دوستانی هم که هر کدوم مدل های سری 6000 رو دارن الزاما نیازی به آپدیت بایوس ندارن و من شخصا ورژن F.14 رو ترجیح می دم اما بهتر هست این کار انجام بشه به دلایل متعدد....
    لینک مربوط به F1.A

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amamset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ری

پيش فرض

خوب من اومدم بعد یه مدت تقریبا طولانی....
    میدونم همتون خیلی خوشحالین اصلا تو پست خودتون نمی گنجین.....نمی خواد بگین.....
    هر چی سوال دارین بپرسین ممکن دوباره برم پیدام نشه....ها ها

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

دوستان عزیز که چند بار باید گفته بشه تمام کسانی که هر کدوم از مدل های سری 6100 رو دارن باید فورا بایوس رو به F1.A Version ارتقا بدن به خصوص کسانی که مشکل Graphics Switching دارن....
    دوستانی هم که هر کدوم مدل های سری 6000 رو دارن الزاما نیازی به آپدیت بایوس ندارن و من شخصا ورژن F.14 رو ترجیح می دم اما بهتر هست این کار انجام بشه به دلایل متعدد....
    لینک مربوط به F1.A

کد:

آقا بفرما اینم عکسش:
    مشکل اینه که اصلا انگار نصب نیست رو سیستم!! چی کار کنم؟driver جدید نصب کردم قدیمی نصب کردم هر کاری کردم درست نشد!!
    عکس از device:

کسی این مشکلو داشته؟ اصلا چراغش روشن نمیشه!! می زنه finger print is not detect!!!!
    دمت گرم مشکل منو حل کن!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

ببینید دوست عزیز اگر شما نتونستین تا به حال چراغ Fingerprint Reader رو به صورت روشن ببینین ممکن هست احتمال مشکل سخت افزار بالا باشه پس لازم هست اول از این مرحله عبور کنیم....
    کاملا از اون Error که توسط ویندوز داده شده مشخص هست که می تونیم احتمال خرابی رو بالا بدونیم مگر این که خلافش ثابت شه...
    توضیح زیادی لازم نیست.در این مورد....
    شما باید سعی کنین اول درایور و بعد hp simplepass رو نصب کنین....
    اگر این اتفاق به درستی بیفته که نمی افته نمی تونه مشکل خاصی باشه.....
    به swsetup در درایو C برین و درایور مربوط به FingerPrint و نصب کنین....
    باید بدون مشکل نصب بشه در غیر این صورت مشکل سخت افزاری خواهد بود....
    سعی هم کنین از Win 7 Sp1 64-bit استفاده کنین....
    اول Driver :
    کد:
    و بعد نصب نرمافزار مربوط به FingerPrint Reader :
    کد:
    Last edited by em0fab0y; 21-09-2011 at 22:32.

7. 3 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

با تمام توضیحاتی که داده شده باید تا الان بایوس رو آپدیت کرده باشین اگر این کار رو انجام ندادین فورا ارتقا بدین به ورژن F1.A .....
    کد:
    سعی می کنیم مشکل رو سخت افزاری تصور نکنیم اما نمی شه هم به راحتی تمام دلایل رو بدون تفکر قابل قبول در موردشون بیان کرد....
    یه گزارش کامل از تمام سیستم بدین تا قطعا مشکل رو برطرف کنیم....
    ولی به نظر نمی رسه زیاد جدی باشه.....
    اخرین درایور Intel / Amd رو از سایت hp به صورت Pack دانلوذ کنین .....
    کد:

9. این کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yas44co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

چرا بابا هشتن ولی خشتن
    آخه مرده مومن این مشکلاته عجیب و غریبت کاری به اینجا نداره اگه توی تاپیکه پرسش و پاسخه نرم افزاری درخواست بدی سریع تر به جواب میرسی.

شاید اولی با آپدیت بایوس به نسخه F1A حل بشه چون یه نفر مشکله مشابهش این جوری حل شده ولی در کل دوتاش شبیهه اختلالاته ویروسه Win32 Trojan هست.

---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

سلام دوستان من چنتا مشکل دارم hp 6177
    1-چرا با میانبور ctrl+alt+کلید های چپ و راست صفحه دسکتاپ نمی چرخه ؟
    2- چرا تو نمره های ویندوز به desktop performance نمره 5.9 داده ولی به 3d نمره 6.9 داده؟
    3-کلا گرافیک سوئیچ داره سری 6000 میدونم داره ولی 6100 سوئیچ نداره درسته؟
    4- اگه میشه طریقه کار با مولتی تاچ هم بگین ممنون می شم
    فقط تورو خدا جواب بدین بد تو مخم رفته
    1 باید دکمه WIn رو بگیری. اینم لیسته کاملی از شرت کات ها برید حال کنید
    کلید Windows + ↑: بیشینه ساختن (Maximize) پنجره.
    کلید Windows + ←: حرکت پنجره به سمت چپ. با انجام این عمل به صورت متمادی، کل پنجره به سمت چپ خواهد چرخید!
    کلید Windows + →: حرکت پنجره به سمت راست. با انجام این عمل به صورت متمادی، کل پنجره به سمت راست خواهد چرخید!
    کلید Windows + ↓: کمینه ساختن (Minimize) پنجره و بازگردانی پنجره از حالت بیشینه.
    کلید Ctrl + Windows + ←: پرش به مانیتور سمت چپ.
    کلید Ctrl + Windows + →: پرش به مانیتور سمت راست.
    کلید Ctrl + Windows: کمینه ساختن (Minimize) و بازگردانی کلیه پنجره‌های باز.
    کلید T + Windows: متمرکز شدن بر روی اولین پنجره موجود در Taskbar. با فشردن مجدد به پنجره بعدی موجود خواهید رفت و این گردش ادامه دارد. همچنین با فشردن کلید T + Shift+ Windows این گردش عقبگرد خواهد شد.
    کلید Space + Windows: مشاهده دزدانه صفحه دسکتاپ! با این عمل، کلیه پنجره‌های باز، شفاف می‌شود به طوریکه صفحه دسکتاپ دیده شود.
    کلید G + Windows: مرتب کردن کلیه Gadgetهای موجود به ترتیب حروف الفبا.
    کلید P + Windows: تنظیمات (ترفندستان) نمایش خارجی نظیر Mirror ،Extend Desktop و غیره.
    کلید X + Windows: صفحه Mobility Center مشابه ویندوز ویستا.
    کلید Windows + #: باز نمودن پنجره شماره # موجود در Taskbar. به عنوان مثال برای باز نمودن اولین پنجره Taskbar کلیدهای Win+1 و برای باز نمودن سومین پنجره کلیدهای Win+3 را وارد می‌کنیم.
    کلید Windows + +: بزرگ‌نمایی پنجره.
    کلید Windows + -: کوچک‌نمایی پنجره.
    Alt + P: نمایش و یا عدم نمایش صفحه پیش‌نمایش در هر پنجره.

همچنین کلیدهای ترکیبی زیر که به کمک ماوس صورت میگیرد مختص محیط Taskbar هستند:
    Shift + کلیک بر روی یک آیکن: باز نمودن یک مورد جدید.
    کلیک وسط ماوس بر روی یک آیکن: باز نمودن یک مورد جدید.
    Shift + Ctrl + کلیک بر روی یک آیکن: باز نمودن یک مورد جدید با دسترسی ادمین.
    Shift + راست کلیک بر روی یک آیکن گروهی شده: نمایش منوی پنجره شامل Restore All ،Minimize All ،Move All و غیره.
    Ctrl + کلیک بر روی یک آیکن گروهی شده: گردش بر روی پنجره‌های موجود در این گروه.

2 برای این که 5.9 ماله Intel هست ولی 3d رو هنوز از AMD Radeon می خونه. باید اول سوییچ کنی و دوباره رفرش کنی تا درست بشه و 6.2 بنویسه.

3 نه داداش یه نفرم که اعلام کرده بود این مشکلو داره بعد اعلام کرد که مشکل از کابر بوده و مشکلش حل شده.

4 به پوشه زیر برو البته اگه برنامه خودش رو نصب کرده باشی 120 تا فیلمه آموزش برای حالات مختلفه تاچ گذاشته فقط از هر حالت که خوشت اومد باید توی تنظیماته موش فعالش کنی
    C:\Program Files\Synaptics\SynTP
    [COLOR="Silver"]
    Last edited by yas44co; 22-09-2011 at 00:40.

11. 3 کاربر از yas44co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

[QUOTE=concordx;6474314][QUOTE=yas44co;6473604]بابا این آپدیت که دیگه بحثی نداره معلومه که اگه کاربره حرفه ای باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد عزیز.....
    چند تاشو که مهمتره میگم:
    اینو که دیگه میدونید با آپدیته بایوس کامل عملکرد فرق میکنه مثله عملکرده بسیار بهتره فن و واقعی شدن دمای سیستم و اضافه شدنه تنظیماته مهمه اضافی در بایوس...

اضافه شدن کیفیت HIFI DVD 16000mHz به کیفیت های صوتی کارت صدا...

افزایشه اندکه سرعته لود فینگر پرینت موقعه WELLCOME ویندوز...

گزارشه افزایشه FPS بعضی بازی ها با آپدیت درایور Radeon تا 17 Frame که افزایشه کنترله نرم افزار بر گرافیک رو میرسونه که ابن آخری رو خودم تست نکردم

کاربر حرفه ای شبت بخیر.
    حالا که از خواب پاشدی یه چند تا پست بخون بعد بنویس.

اگه منظورت این تاپیکه که من تمامه 2400 تا پستشو با دقت خوندم....
    اگه هم منظورت پست ها اخیر شماست که همشونو خوندم ولی این که میگید آپدیت نکنید از پایه غلطه
    اگه تغییری نکنه پس دیگه این چه آپدیتیه.
    این ها آخرین آپدیت های HP هست با حجمه 979 MB که کم و بیش تست کردم و تغییرات کاملا مشهوده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

concordx جان پست هات رو دارن توی انجمنه تبلت پاک میکنن نمی دونم میدونی یا نه

13. این کاربر از yas44co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

سلام دوست عزیز. من یک سوال داشتم در مورد کارت گرافیک.
    لپ تاپ من xps L502 است که فکر میکنم آشنایی داشته باشید. چون اوایل در این تاپیک مورد بحث قرار گرفته بود.
    سوال من اینه که لپ تاپ من گرافیکش GT540 است که گرافیک معمولیش intel3000 است. اونجور که اطلاع دارم لپ تاپ های شما هم به همین صورت است و intel 3000 دارد(در کنار 6770).
    حال سوال من این است که در ریتینگ ویندوز که میگیرم desktop performance 5.7 است و 3D gaming 6.7 که تفکر خودم این بود که در حالت تست desktop گرافیک اینتل در حال کار است و در حالت تست 3بعدی رو 540 سوییچ میشود.
    ولی حال در ریتینگ شما میبینم که جفتش یکی است. دلیل چیست؟ ممنون میشم راهناییم کنید.
    نه عزیز وقتی که گرافیگ رو روی اینتل بزاری دیگه اصلا کاری با AMD نداره مثله این که کامل چنج کنه....
    برای اینتل این دو تا رو میده
    5.7
    6.7
    البته اینها کاملا متغیر هست. چون من قدرته سیستمو کم کردم همینو الان برای من زده 5.3 و 6.2 بعضی وقت ها هم میزنه 5.8 که نشون میده اصلا نباید به این اعداد اعتنا کرد
    و برای AMD هم:
    6.9
    6.9

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من یک مشکل دارم.
    تنظیمات پاور اپشنم وقتی روی hp recommended هستم و روشناییش رو در حالت استفاده از برق بالا میبرم،وقتی خاموش میکنم دوباره روشن میکنم به حالت قبل بر میگرده .
    تنظیم در حالت برق تبدیل میشه به هرچی که در حالت باطری هست.
    اگه کسی عکس داره لطفا بزاره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •