مشکل اول : دمای یک قطعه یا سیستم زیاد میره بالا و یا مشکل نرم افزاری پیش میاد ... البته این نرم افزار باید هر از چند گاهی آپدیت بشه.
مشکل دوم : اگر LCD خش افتاد ، افتاد ! راهی نیست بجز تعویض
مشکل اول : دمای یک قطعه یا سیستم زیاد میره بالا و یا مشکل نرم افزاری پیش میاد ... البته این نرم افزار باید هر از چند گاهی آپدیت بشه.
مشکل دوم : اگر LCD خش افتاد ، افتاد ! راهی نیست بجز تعویض
باطری یا جا می افته یا نه ... اگر شل باشه یا قطعی که خاموش میکنه در جا !
بله می دونم.
اما هفته پیش شخصی باطری لپ تاپ من رو در آورد اما موقع جا انداختنش فک کنم درست این کار رو نکرد ! منم هم یادم رفت خودم از اول این کار رو بکنم. فردای اون روز چند بار صفحه آبی رو دیدم . ویندوز رو هم عوض کردم اما درست نشد . پس فرداشم همین مشکل بارها پیش اومد . می خواستم ببرم شرکت گارانتیش که یاد باطری افتادم و باطری رو در آوردم و جا انداختمش. تو این سه روز خبری از صفحه آبی نشده و من هنوز به شدت متعجبم !!! چون تا جایی که من میدونستم باطری یا کار میکنه یا نه .
بزرگان !
عزیزان !
دوستان !
من یه لپ تاپ Giga Byte خریدم که فینگر پرینت داشته یه سری از فایلام رو باهاش قفل کردم بعدش که ویندوز رو عوض کردم میگفت که Unknown User و از این حرفا خودم حدس می زنم که باید اون user تعریف شده قبلیم رو Export می کردم و دو باره بعد از تعویض ویندوز Import می کردم تو برنامه ولی حالا کار از کار گذشته راه حلی دارم ؟
دنبال یه چیزی تو مایه های هک کردن فایلاشم
اسم نرم افزارم Protector Suit QL هست و پسوند فایل های قفل شده هم می نویسه : Encrypted Archive !
واقعا گیرم
جون خودتون کمکم کنید
راستی یادم رفت بگم اینتر نت پر سرعت دارم اگه هر نرم افزاری که بگید و لازم باشه دانلود می کنم
Last edited by 110ali110; 08-08-2009 at 14:50. دليل: یادم رفته بود بنویسم
احتمالا مشکل از باطری تون بوده.
نخیر شما اشتباه میکنید تو همین فروم پست ها رو بخونید می فهمید که باطری اگه مشکل داشته باشه میتونه چه کارا یی بکنه حتی باعث سوختن کارت گرافیک و cpu هم میشه.
واقعا ؟؟
من تازه 1 ساله که این لپتاپو گرفتم
چه عواملی باعث میشن که همچین اتفاقی واسه شارژر بیوفته ؟
آیا شارژر ها هم اصلی و غیر اصل دارن ؟؟ راهی واسه تشخیص هست ؟
Last edited by sari-1369; 08-08-2009 at 23:34.
سلام لپتاپي هست كه گرافيك ATI 4850 داشته باشه چه دستگاههايي؟
من ویندوزم رو عوض می کنم حتی هاردم رو هم فرمت میکنم ، بعد از نصب نرم افزار فینگر پرینت، خود به خود یوزر قبلی و دیتا های مربوطه رو می آره و ازم می پرسه می خواین تغییری در این بدین یا نه !!
یعنی کجا این دیتاها رو ذخیره میکنه؟
مرسی.اکنون ایمان آوردم که باطری چه توانایی هایی داره
چون یکی از علل دیده شدن صفحه آبی اشکال در برق رسانی به مادربورد هستش. باید از همون باطری باشه.بسی ترسیده بودم.
چرا هست ... MSI یکی پورت کرده و این هم باقی اش :
در آخر صفحه میتونی ببینی (Notebook reviews with ATI Mobility Radeon HD 4850 graphics card)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)