اگه درست نشد درایور خودتون رو نصب کنید اگه میبینید باز تیک داره بهتر هون یورو تراک بازی کنید چون یورو تراک هم سبک تره هم مدهای زیادی داره![]()
اگه درست نشد درایور خودتون رو نصب کنید اگه میبینید باز تیک داره بهتر هون یورو تراک بازی کنید چون یورو تراک هم سبک تره هم مدهای زیادی داره![]()
آقا میشه بگید این با یورو سیمولاتور چه فرقی داره ؟
کدوم بهتره؟
بعد آخرین نسخه اش چیه؟
فرق خاصی ندارن
این نسخه گرافیکش بهتر شده و یه سری امکانات مثل خرید گاراژ استخدام راننده و در کشور المان هم هست
German Truck Simulator هم جدید تره هم بهتره
آخرین ورژن بازی 1.32 هست که متاسفانه به خاطر پیدا نشدن کرک درست برای این ورژن اصولا کسی این ورژن رو بازی نمیکنه
و ورژن معمولی و همگانی بازی ورژن 1.04 هستش که از صفحه اول پست 6 همین تاپیک میتونید بازی رو دانلود کنید![]()
تو یورو اولا تیک داشت ولی بعدا درست شد.
و این که یورو خیلی محیطش بزرگ تره
و جزئیاتش کمتره مثلا مارک لاستیک یا نوشته هاش نیست و چند ضلعی هاش مشخصه.
یه cpu e 5800 بگیریم که 3.2 هستش خوبه؟
آخه من میخوام با تنظیمات های بازی کنم و اون پچی که گرافیک رو بالاتر میبره هم نصب کنم.
آخه خدایی من از گرافیک هیچ کدوم رازی نیستم.چون چند سالیه دارم با ps3 و 360 بازی میکنم اینا گرافیکشون نسبت به بازی های اتومبیلی تو اونا خیلی کمه![]()
آقا آرش دمت گرم خیلی حال دادی
دیگه هر چی خواستم رو ماشین مینویسم
میشه لینک دانلود این f12 و اون کمپرس رو بزارین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربونتآقا آرش دمت گرم خیلی حال دادی
بفرما اينم لينك اف و كمپرسيش:میشه لینک دانلود این f12 و اون کمپرس رو بزارین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
چه طوری می تونم زمان بار بردن رو متوقف کنم ؟
سلام
فك نكنم مدي براي توقف زمان داشته باشيم ولي با اين قرار دادن اين مد در فولدر mod زمان بيشتري براي جابجايي بار داريد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کد رو بزنید دیگه نمیخاد جابجا هم بکنید همون موقع میرسید مقصد
cheat delivery
چطور میشه نور چراغ ماشین رو تغییر داد یه مد کامیون دانلود کردم چراغاش آبیه میخوام همون رنگ معمولیش باشه چیکار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)