مطمعن هستین؟باید حتما خود صاحب حساب که پدرم هست باشه؟یا منم میتونم براش انجامش بدم؟
مطمعن هستین؟باید حتما خود صاحب حساب که پدرم هست باشه؟یا منم میتونم براش انجامش بدم؟
کارت ملی پدر بزرگوار رو همراه داشته باشبد !
چه جوری واریز کردید ؟ از طریق کارت به کارت ؟
در هر صورت تو پرینت حساب شرکت مورد نظر مشخص میشه اون مبلغ چه جوری و توسط چه کسی واریز شده ...
اما بانک وظیفه نداره اطلاعات حساب شخص را در اختیار دیگران قرار بده ...
آقا بیشترین سود بلند مدت دو ساله رو کدوم بانک یا موسسه مالی اعتباری میده؟
من حساب قرض الحسنه پس انداز دارم و میخام روی این حساب دسته چک بگیرم ولی بانک میگه باید حساب جاری باز کنم چکار باید کرد؟
نحوه گرفت دسته چک چطوریه؟
درسته باید حساب جاری باز کنید و حساب جاری مخصوص دسته چکه ...
برای افتتاح حساب جاری نیاز به داشتن جواز کسب و مدرکی دال بر یک منبع درامدی مورد قبول بانک می باشد - همچنین از شما یک استعلام میشه از بانک مرکزی تا معلوم بشه که شما چک برگشتی یا بدهی معوق و سررسیدشده نداشته ه باشید ... در ضمن مدارک شناسائی هم نیازه ...
وقتی یک حساب جاری باز کردید حساب دیگه تون و میتونید پشتیبان اون حساب قرار بدید ....
مدارک شناسایی چی نیازه؟چه برای مرد چه برای زن؟
بانکی که آشنا داشته باشی.
هر شعبه ای میشه.... ولی فقط با حضور صاحب حساب یا وکیل قانونی ..... کارت ملی پدرت را ببری قبول نمیکنن.
دو راه دارید:
1- به حسابدار بگو من در فلان تاریخ واریز کردم و بهش بگو یک پرینت از حساب شرکت در اون روز بگیره (توی پرینت حساب مبلغ واریزی شما را نشون میده)
2-اگر حاضر به این کار نشد.... برو به شعبه ای که مبلغ را واریز کردی و بگو سند شماره فلان روز فلان را یک کپی به من بدهید ؛ بگو با حسابدار شرکت اختلاف حساب دارم.... (مهربون برخود کن از بایگانی شون یه کپی بهت میدن)
نکته: شایدم حسابدار حرفش درست باشه، یعنی شما پول را واریز کردید.... ولی به حساب شخص دیگری واریز شده..... یا شماره حساب را اشتباه نوشتید یا تحویلدار بانک اشتباه به حساب دیگری واریز کرده...... حتما قضیه را پیگیری کنید.
بستگی داره حساب جاری حقیقی باز بشه یا حقوقی..... در مورد حساب حقوقی مدارک بیشتری علاوه بر مدارک شناسایی (شناسنانه و کارت ملی و ...) از قبیل اساسنامه شرکت و آگهی در روزنامه و ثبت شرکت ، شناسه اقتصادی .... نیازه.
در مورد حساب جاری حقیقی.... بستگی داره خودتو چی معرفی بکنی.... اگر کارمند؛ باید تاییده و فیش حقوقی و معرف و ....
ضمنا اگر اونجا حساب دارید (حساب قبلی مثل پس انداز یا ...) هم باید یک حداقل کارکرد مطلوب داشته باشه.... و اینکه در هر دو حالت معرف نیازه، معرفی که خیلی کارتو جلو میندازه!!
البته بانک با بانک فرق داره.... شعبه با شعبه فرق داره... باید حضورن ازشون بپرسی... در کل اگر شما را نشناسد یه کم سخت میگیرن.
اگر آشنایانت در اون شعبه حساب جاری دارند خیلی خوبه.... بنابراین برو شعبه ای که اطرافیانت اونجا حساب جاری دارن.
و نکته آخر اینکه در کل برای دادن دسته چک فرمول بانکها اینه: بررسی میشه طرف صلاحیت داره یا نه.... نه اینکه امروز دسته چک 50 برگی بهش بدن ... چهار روز دیگه همه برگشت بخوره!!!!
ما دامادمون رییس بانک صادرات هست میتونه کمکی بهم بکنه تو ای زمینه؟
کارت ملی + شناسنامه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)