تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 639 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

مطمعن هستین؟باید حتما خود صاحب حساب که پدرم هست باشه؟یا منم میتونم براش انجامش بدم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه D E M O N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مطمعن هستین؟باید حتما خود صاحب حساب که پدرم هست باشه؟یا منم میتونم براش انجامش بدم؟
    کارت ملی پدر بزرگوار رو همراه داشته باشبد !

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

سلام

سلام
    دوستان من حدود یک ما پیش مبلغی رو به حساب شرکتی ریختم . 400 هزار تومان
    و فتوکپی از رسید پرداخت گرفتم و اصل رسید پرداخت رو به شرکت دادم .

حالا :
    حسابدار اونجا میگه که شما مبلغی رو پرداخت نکردید . از شانس بد من هم اون فتوکپی رو گم کردم . (اما شماره ستند واریزی رو دارم تو گوشی یادداشت کردم )

حالا راهی هست که از طریق بانک ثابت کنم که من این مبلغ رو فلات تاریخ ریختم حساب ؟؟؟؟؟؟؟؟
    چه جوری واریز کردید ؟ از طریق کارت به کارت ؟
    در هر صورت تو پرینت حساب شرکت مورد نظر مشخص میشه اون مبلغ چه جوری و توسط چه کسی واریز شده ...
    اما بانک وظیفه نداره اطلاعات حساب شخص را در اختیار دیگران قرار بده ...

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

آقا بیشترین سود بلند مدت دو ساله رو کدوم بانک یا موسسه مالی اعتباری میده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من حساب قرض الحسنه پس انداز دارم و میخام روی این حساب دسته چک بگیرم ولی بانک میگه باید حساب جاری باز کنم چکار باید کرد؟

نحوه گرفت دسته چک چطوریه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

من حساب قرض الحسنه پس انداز دارم و میخام روی این حساب دسته چک بگیرم ولی بانک میگه باید حساب جاری باز کنم چکار باید کرد؟

نحوه گرفت دسته چک چطوریه؟
    درسته باید حساب جاری باز کنید و حساب جاری مخصوص دسته چکه ...
    برای افتتاح حساب جاری نیاز به داشتن جواز کسب و مدرکی دال بر یک منبع درامدی مورد قبول بانک می باشد - همچنین از شما یک استعلام میشه از بانک مرکزی تا معلوم بشه که شما چک برگشتی یا بدهی معوق و سررسیدشده نداشته ه باشید ... در ضمن مدارک شناسائی هم نیازه ...
    وقتی یک حساب جاری باز کردید حساب دیگه تون و میتونید پشتیبان اون حساب قرار بدید ....

7. 2 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

درسته باید حساب جاری باز کنید و حساب جاری مخصوص دسته چکه ...
    برای افتتاح حساب جاری نیاز به داشتن جواز کسب و مدرکی دال بر یک منبع درامدی مورد قبول بانک می باشد - همچنین از شما یک استعلام میشه از بانک مرکزی تا معلوم بشه که شما چک برگشتی یا بدهی معوق و سررسیدشده نداشته ه باشید ... در ضمن مدارک شناسائی هم نیازه ...
    وقتی یک حساب جاری باز کردید حساب دیگه تون و میتونید پشتیبان اون حساب قرار بدید ....
    مدارک شناسایی چی نیازه؟چه برای مرد چه برای زن؟

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوستان واسه سپرده گذاری زیاد و وام گرفتن کدوم بانک خوبه؟
    بانکی که آشنا داشته باشی.

واسه فعال کردن اس ام اس بانک رفاه توی هر شعبه ای میشه فعالش کرد؟یا باید همون شعبه ای که توش حساب باز شده رفت؟
    هر شعبه ای میشه.... ولی فقط با حضور صاحب حساب یا وکیل قانونی ..... کارت ملی پدرت را ببری قبول نمیکنن.

سلام

سلام
    دوستان من حدود یک ما پیش مبلغی رو به حساب شرکتی ریختم . 400 هزار تومان
    و فتوکپی از رسید پرداخت گرفتم و اصل رسید پرداخت رو به شرکت دادم .

حالا :
    حسابدار اونجا میگه که شما مبلغی رو پرداخت نکردید .
    دو راه دارید:

1- به حسابدار بگو من در فلان تاریخ واریز کردم و بهش بگو یک پرینت از حساب شرکت در اون روز بگیره (توی پرینت حساب مبلغ واریزی شما را نشون میده)

2-اگر حاضر به این کار نشد.... برو به شعبه ای که مبلغ را واریز کردی و بگو سند شماره فلان روز فلان را یک کپی به من بدهید ؛ بگو با حسابدار شرکت اختلاف حساب دارم.... (مهربون برخود کن از بایگانی شون یه کپی بهت میدن)

نکته: شایدم حسابدار حرفش درست باشه، یعنی شما پول را واریز کردید.... ولی به حساب شخص دیگری واریز شده..... یا شماره حساب را اشتباه نوشتید یا تحویلدار بانک اشتباه به حساب دیگری واریز کرده...... حتما قضیه را پیگیری کنید.

بستگی داره حساب جاری حقیقی باز بشه یا حقوقی..... در مورد حساب حقوقی مدارک بیشتری علاوه بر مدارک شناسایی (شناسنانه و کارت ملی و ...) از قبیل اساسنامه شرکت و آگهی در روزنامه و ثبت شرکت ، شناسه اقتصادی .... نیازه.

در مورد حساب جاری حقیقی.... بستگی داره خودتو چی معرفی بکنی.... اگر کارمند؛ باید تاییده و فیش حقوقی و معرف و ....

ضمنا اگر اونجا حساب دارید (حساب قبلی مثل پس انداز یا ...) هم باید یک حداقل کارکرد مطلوب داشته باشه.... و اینکه در هر دو حالت معرف نیازه، معرفی که خیلی کارتو جلو میندازه!!

البته بانک با بانک فرق داره.... شعبه با شعبه فرق داره... باید حضورن ازشون بپرسی... در کل اگر شما را نشناسد یه کم سخت میگیرن.

اگر آشنایانت در اون شعبه حساب جاری دارند خیلی خوبه.... بنابراین برو شعبه ای که اطرافیانت اونجا حساب جاری دارن.

و نکته آخر اینکه در کل برای دادن دسته چک فرمول بانکها اینه: بررسی میشه طرف صلاحیت داره یا نه.... نه اینکه امروز دسته چک 50 برگی بهش بدن ... چهار روز دیگه همه برگشت بخوره!!!!

10. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بانکی که آشنا داشته باشی.

هر شعبه ای میشه.... ولی فقط با حضور صاحب حساب یا وکیل قانونی ..... کارت ملی پدرت را ببری قبول نمیکنن.

دو راه دارید:

1- به حسابدار بگو من در فلان تاریخ واریز کردم و بهش بگو یک پرینت از حساب شرکت در اون روز بگیره (توی پرینت حساب مبلغ واریزی شما را نشون میده)

2-اگر حاضر به این کار نشد.... برو به شعبه ای که مبلغ را واریز کردی و بگو سند شماره فلان روز فلان را یک کپی به من بدهید ؛ بگو با حسابدار شرکت اختلاف حساب دارم.... (مهربون برخود کن از بایگانی شون یه کپی بهت میدن)

نکته: شایدم حسابدار حرفش درست باشه، یعنی شما پول را واریز کردید.... ولی به حساب شخص دیگری واریز شده..... یا شماره حساب را اشتباه نوشتید یا تحویلدار بانک اشتباه به حساب دیگری واریز کرده...... حتما قضیه را پیگیری کنید.

بستگی داره حساب جاری حقیقی باز بشه یا حقوقی..... در مورد حساب حقوقی مدارک بیشتری علاوه بر مدارک شناسایی (شناسنانه و کارت ملی و ...) از قبیل اساسنامه شرکت و آگهی در روزنامه و ثبت شرکت ، شناسه اقتصادی .... نیازه.

در مورد حساب جاری حقیقی.... بستگی داره خودتو چی معرفی بکنی.... اگر کارمند؛ باید تاییده و فیش حقوقی و معرف و ....

ضمنا اگر اونجا حساب دارید (حساب قبلی مثل پس انداز یا ...) هم باید یک حداقل کارکرد مطلوب داشته باشه.... و اینکه در هر دو حالت معرف نیازه، معرفی که خیلی کارتو جلو میندازه!!

البته بانک با بانک فرق داره.... شعبه با شعبه فرق داره... باید حضورن ازشون بپرسی... در کل اگر شما را نشناسد یه کم سخت میگیرن.

اگر آشنایانت در اون شعبه حساب جاری دارند خیلی خوبه.... بنابراین برو شعبه ای که اطرافیانت اونجا حساب جاری دارن.

و نکته آخر اینکه در کل برای دادن دسته چک فرمول بانکها اینه: بررسی میشه طرف صلاحیت داره یا نه.... نه اینکه امروز دسته چک 50 برگی بهش بدن ... چهار روز دیگه همه برگشت بخوره!!!!
    ما دامادمون رییس بانک صادرات هست میتونه کمکی بهم بکنه تو ای زمینه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

کارت ملی + شناسنامه

13. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •