والا من ریشام زیاده
ولی یه فیلیپس 150 هزار تومنی دارم ، عین چی سفید می کنه
پول زیادی واسه این چیز ها خرج نکن
والا من ریشام زیاده
ولی یه فیلیپس 150 هزار تومنی دارم ، عین چی سفید می کنه
پول زیادی واسه این چیز ها خرج نکن
دوست عزیز متوجه نشدم رویو کدوم سایت رو بخونم؟
دوستان چند صفحه از تاپیک رو خوندم یعنی برم
Panasonic ES-LV95 Shaver
رو بگیرم؟
هردو تا سایت رو بخون . خودت همه چیز نصیبت میشه![]()
خیلی ساده وقتی امکانات را مقایسه کنید متوجه میشید که پاناسونیک درجه یک هستش.
مطمئن هستم همه شما حداقل یکبار یک کالای تولیدی پاناسونیک را داشتید و میدونید تولیدات پاناسونیک فقط با کیفت بالا هست .
و اما لوازم شخصی که دیگه شاهکاره با بهترین تکنولوژی در ساخت.
از تخم مرغی قدیمی های فیلیپس نباید انتظار بالایی داشته باشید ، مثل همیشه زیر گلو رو نمیزنن و به پوست صورت به شدت آسیب میرسونند
تیغه های فیلیپس در عرض دو دقیقه اول داغ میشه و پوست صورت رو شدید میسوزونه.
![]()
سلام
براي خريد panasonic lv95 شك نكن -
دقيقا مثل تيغ ميزنه-فقط كافي هست يك بار با كف باهاش اصلاح كني تا معني حرف هاي منو متوجه بشي -فقط lv95 دستگاه شستسو هم داره اگه برات مهم باشه !
من lv61 دارم عالي هست
Sent from iphone6+
تکراری ---حذف شد------
Last edited by alijigari; 15-02-2015 at 14:19.
سلام
بچه ها من یه مدل ریش تراش خوب میخوام..حدودا دو روز یک بار میخوام استفاده کنم و قیمت هم میخوام توی رنج متوسط باشه ..اینطور که خوندم پاناسونیک میزنه خوب باشه..چه مدلی رو بهم پینهاد میکنید؟بعد این که توی تهران کجا منبعشه؟البته بدون این که بخوان مثل موبایل و علائدین فقط کلاه سر ادم بزارن..
ممنون
با سلام ممنون میشم یه مدل ریش تراش معرفی کنین که بتونه زیر گردنو خوب بزنه وداغ نشه پوستم اذیت نشه تا یک میلیونم میتونم هزینه کنم البته اگه ریش تراش با قیمت پایین و این مزایا باشه هم خوبه ممنون میشم زود جواب بدین که خیلی گیرم واسه خریدش
ببین اگر از لحاظ قیمتی مشکلی ندارید من پاناسونیک رو پیشنهاد میدم
ولی اگه مشکل دارید با 150 تومن یه فیلیپس 3 تیغه میشه جمع کرد ، چیزی که خودم دارم استفاده می کنم و همچنین راضی هستم ، یعنی سفید می کنم مثل چی
توی بازار به قول معروف تو پاچــه کنه ، که توصیه ی من اینه که شما اول قیمت رو از سایت های معروفی مثل دیجی کالا بگیرید و بعد اقدام به خرید کنید
ولی باز خرید مطمئن رو می تونید از دیجیـــ کالا بکنید
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)