سلام
من قبلا ازشماره گوشی استفاده کرده بودم می خواستم دوباره ایمیل بسازم برای سایتی دوباره که این دفع بدون شماره گوشی ولی نشد البته بهتر ولی الان دوباره تونستم ولی بااستفاده از شماره گوشی ایمیل جدید ساختم همین
سلام
من قبلا ازشماره گوشی استفاده کرده بودم می خواستم دوباره ایمیل بسازم برای سایتی دوباره که این دفع بدون شماره گوشی ولی نشد البته بهتر ولی الان دوباره تونستم ولی بااستفاده از شماره گوشی ایمیل جدید ساختم همین
سلام
مخیوام وارد ایمیل بشم ولی sequrity رو ازم میپرسه و یادم نیست که چی گذاشتم چیکار میتونم بکنم که وارد ایمیل بشم
از طریق یه نرم افزار ایمیل کلاینت این کارو بکنید . مثلا Thunderbird .
من ISP م رو تغییر دادم گیر داده که لوکیشنت عوض شده وارد ایمیل نمیشه .
بعد نگو من یه ایمل دیگه داده بودم برای Security. یعنی مثلا ایمیل A ی من قفل شده ، بعد میگه من یه
کد میفرستم به ایمیل B تو . بدبحتانه ایمیل B من هم یاهوئه ، و وقتی میخوام برم کد رو از ایمیل B بخونم
که وارد کنم توی ایمیل A ، ایمیل B من هم قفل شده ! و میگه کدی که فرستادم به ایمیل زاپاس رو وارد کن.
و ایمیل زاپاس ایمیل B همون ایمیل A هست و این جا یک دور و تسلسل بسیار زیبا پیش میاد !
خلاصه رفتم توی Thunderbird و یوزر و پس رو وارد کردم و مشکل حل شد .
شما هم همین کارو بکنید احتمالا حل بشه .
----
البته نمیدونم که مشکل شما مث مال من باشه ، و تازه اگه وارد ایمیل هم بشید توسط تندربرد ، باز هم نمیشه
به تنظیمات ایمیل یاهو دسترسی داشت که اون سوال امنیتی رو تغییر بدید.
نمیدونم دقیق راه حلش چیه . اما احتمالا الان شما از فیلطر شکن دارید استفاده میکنید که گیر داده بهتون که
سوال امنیتی رو جواب بدید . فیلطر شکن رو خاموش کنید ، بعد ببینید بازم سوال میپرسه یا نه .
Last edited by Hoaxes; 05-07-2015 at 17:04.
سلام صبح بخير
يك مشكلي برام پيش آمده ، دوستان لطفا راهنمايي كنيد . فايل هاي پي دي افي كه از طريق ايميل برام مياد با view باز ميشه به جز ارسالي هاي يكي از دوستانم كه اين مشكل هر 2 ماست .. يعني ايشون هم فقط فايلهاي ايميل منو نميتونه با view باز كنه و اجبارا بايد دانلود بشه
خواهش ميكنم كمكم كنيد
view نکنید دانلودش کنید و با برنامه ای مثل foxitreader بازش کنید.
شاید ویروس هست و واقعا attach نشده.
اگر قصد دارید که حتما حتما view کنید. از مرورگر دیگری برای view استفاده کنید.(مثل کروم )
اگر مرورگر دیگر جواب نداد ایمیل را به جیمیل ارسال کنید و از طریق جیمیل ببینید.
مرسي كه جواب دادين
اما اين قضيه روي سيستمم كلي نيست و از هر ايميلي برام فايل ارسال ميشه ، راحت باز ميكنم .. خيلي عجيبه مشكلم فقط با يك ايميله ... جالب اينجاست ايشون هم فقط فايلهاي ارسالي از ايميل منو نميتونه با view ببينه و مجبوره دانلودش كنه.خيلي دوست دارم عيبش پيدا كنم
سلام
آیا امکانش هست که جواب سوال امنیتی رو که در هنگام ساختن اکانت به یاهو دادیم و متاسفانه بخاطر گذشتن زمان زیاد الان فراموش کردیم ، مجددا مشاهده کنیم ؟
نه فکر نکنم.
ولی میشه پاکش کرد و جدیدش رو ساخت.(که واسه اینکار باید بتونیم لاگین کنیم به ایمیل...)
ظاهراً فقط میشه تغییرش داد از قسمت ستینگ یا account
قبلا انجامش دادم
به نظرم از این لینک بشه استفاده کرد برای تغییرش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنونم که اینقدر سریع پاسخ دادین .
من خوشبختانه مشکل لاگ این ندارم .
برای من سواله که وقتی نمیشه مشاهده اش کرد چطوری میشه پاکش کرد ؟
در قسمت ستینگ فقط گزینه تغییر پسورد هست و تغییر سوال و جواب امنیتی رو پیدا نکردم .
- - - Updated - - -
از شما هم خیلی ممنونم که سریع پاسخ دادین
در قسمت ستینگ و همینطر لینکی شما گذاشتین فقط گزینه تغییر پسورد هست . گزینه تغییر سوال و جواب امنیتی رو پیدا نکردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)