والا نه من عطر گرون نمیخوام همچنین نمیخوام حجمشم زیاد باشه چون میخوام همین یه زمستون رو استفاده کنم (تنوع طلبیه دیگه)
از این محصولات که گفتی عکسی چیزی هم داری ؟ برم بازار بگم چی میخوام!؟
زیر 20 تومن!
والا نه من عطر گرون نمیخوام همچنین نمیخوام حجمشم زیاد باشه چون میخوام همین یه زمستون رو استفاده کنم (تنوع طلبیه دیگه)
از این محصولات که گفتی عکسی چیزی هم داری ؟ برم بازار بگم چی میخوام!؟
زیر 20 تومن!
من مامه صابونیش رو داشتم.قرمز بود.ادکلن هم داره؟چنده؟
بی خیال.این سوپریای شما قضیه اون گوجه فروشیای محل فلانی هستناجدی حالا؟چنده؟اصله یا مثله بقیه چیزا فیک هستن؟
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
اینایی که آرمان خان معرفی کردن چیزایه خوبی هستن.اگه هم ادکلنایه اماراتی بپسندید چیزایه زیادی هستن
که باید برید تست بفرمایید.
Last edited by cyber861; 08-11-2011 at 22:45.
من چند ماه پیش خریدم 150 تقریبا الان 192 قیمت کردم بوی عالی داره حتما تست کنین
افترشیوش 250 میل 14 گرفتم. ادکلن 100 میل هم حدود 12 تومن اگر گران نشده باشه. ادکلنش اینجا کمه.
. من بیژن رو از همین سوپر گرفتم. بعید می دونم بقیه کاراش هم فیک باشن.ارامیس رو قبل از گرانی 60 میداد. پاساژ بوستان م پونک تهران هم داشت.
Scent of the day فردام احتمالا همین وان من شو باشه...برا فردا پس فردا شاید شیک یا دانهیل قهوه ای استفاده کنم...تو Scent of the Day فردات چیه؟
دقیقا بوشون یکیه؟موندگاری چی؟
سوپریه باحالیه.خدا زیادشون کنه.ولی خداییش برای اون آرامیسه فکر کنم یکم بالا باشه.
یه اسپری رو معرفی کنید که ماندگاری بوش خیلی زیاد باشه
malizia vetyver
افترشیو بوش ملایمتره و ماندگاری خیلی کم. ادکلنش بوش قویتره و حدود 4 ساعت میشه روش حساب کرد. شیشه سرامیکی بدون اسپری.
ارامیس دلاریش حدود 55 است با دلار 1300 میشه حدود 72 . احتمالا بیشتر هم بدن اینجا.
وای اینه منظورت؟
اگه اینه داییم داشتش.خیلی بوش تنده , اذیت میکنه.اون آرامیسی که من میگم اصلا نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)