همون امریه هست
اگه تو صفحات قبلی بگردی راجع بهش توضیح داده شده !
همون امریه هست
اگه تو صفحات قبلی بگردی راجع بهش توضیح داده شده !
آقامن پرسيدم ،تاآخرامسال ميدونم اعتبارداره .من خودم حدود10روزپيش ازدوره تكميلي اومدم
بارها گفته شده چه ارتش باشی چه سپاه و چه نیروی انتظامی تو آموزشی مرخصی نداری!!!
حالا اگه تو یه پادگانی مرخصی میدن اون بستگی به نظر فرمانده پادگانه![]()
ببین پس چرا جوادنیا مرخصی میده؟؟؟؟؟؟؟؟جوادنیا قزوین اینم چون رفیقم اونجا بودش میدونم.5 شنبه تا جمعه پس اگه نمیدونی نظر بیخودی نده
دوست من خوب دقت کن که من چی گفتم؟؟ خوبه که با فونت درشت مثله خودتون نوشتم گفتم که قانونا مرخصی نداره اگر هم پادگانی مخرصی میده بستگی به نظر فرمانده اون پادگانه.......جمله اخر رو دوباره بخون!!!!
یه بار دیگه نقل قول جمله خودم را میارم(خط آخر رو سعی کن چند دفعه بخون)
بارها گفته شده چه ارتش باشی چه سپاه و چه نیروی انتظامی تو آموزشی مرخصی نداری!!!
حالا اگه تو یه پادگانی مرخصی میدن اون بستگی به نظر فرمانده پادگانه![]()
Last edited by mehdi_vsgh; 01-06-2011 at 08:43.
يك سوال مهم
براي كفالت گفته شده كه ديگه لازم ينست سه شهود رو به كلانتري ببريم و بايد به دفتر اسناد رسمي بريم و سه شهود امضا كنند
سوال من اين هست كه آيا واقعآ ديگه لازم نيست كلانتري بريم؟ يعني برگه ي 8 و 9 دفترچه كه مربوط به كلانتري هست رو خالي بزاريم و همون برگه كه از نظام وظيفه گرفتم رو به اسناد رسمي ببرم با سه شهود!؟
و سوال ديگه اينكه شهود بايد سند همراهشون باشه؟
و سوال ديگه ي من هم اين هست كه من الان مدارك مرحله 1 و 2 رو كامل كامل انجام دادم و ميخوام مدارك مرحله 1 رو به پليس+10 ببرم حالا نميدونم قبلش بايد برم نظام وظيفه پرونده تشكيل بدم يا بعد از پليس +10 پرونده رو تشكيل بدم.
ممنون ميشم يه پاسخ مفصل بديد
اعزام 1 تیر هستم.تهران.لیسانس.مازاد
تا حالا اینهارو متوجه شدم
روز اول اسین بلند بپوشم که بهم گیر ندن
وسایل با خودم نبرم خودشون همه چیز میدن
موهامو خودم کچل کنم با نمره 4 بهتره (تو پادگان شلوغه )
تو اموزشی هیچ مسولیتی قبول نکنم بهتره
اگه مورده دیگه هست دوستان راهنمایی کنند
اگه تجربه ای دارید بگید...ممنون
من امروز برگ سفیدم اومد . اعزامم یک تیر هست و لیسانس هستم و توو برگه هم درج شده که لیسانس دارم ولی توو قسمت سوابق کسری توو برگ سفید چیزی ننوشته !!! خودشون کم میکنن یا باید بنویسن ؟
اره تقریبا همینه
سلام.برگ سفید 1تیر کی میاد؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)