چطوری؟؟؟لطف کن لینک رامی که نصب کردی و لینک فارسی ساز رو بزار برامون
چطوری؟؟؟لطف کن لینک رامی که نصب کردی و لینک فارسی ساز رو بزار برامون
آره دوست عزیز فارسیو خیلی خوبو عالی نشون میده دقیقا مثل سیانوژن، مصرفی باطریشم تا الان که خوب بوده، فقط نمیدونم چرا دوربینم رو این ورژن کار نمیکنه، ورژن زبون چینی یا ژاپنی که نصب کرده بودم دوربینشم کار میکرد.
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
این لینک خود رام هستش
http://roms.miui.us/1.8.26/MIUI.us_jordan_1.8.26_Eng_Deo_ZipA_Signed.zip
دوستان من خودم یه فایل برای فارسیش درست کردم با کلی ور رفتن، هرکی فارسیشو میخواد ایمیلشو بده براش بفرستم
فارسی سازتون روخودتون تست کردید؟؟ مطمئنه؟؟
دوستان یه من این رامو نصب کردم ولی زبونش چینی هستش، کسی میتونه راهنماییم کنه تا بتونم زبونشو انگلیسی کنم.
miuiandroid-Defy-1.5.21
حتی اینم روش نصب کردم تا شاید انگلیسی بشه ولی انگلیسی نشد.
miuiandroid-1.5.20_Defy-EN-PACK1b_2.3.4
لطفا راهنمایی کنید.
این نسخه خیلی قدیمیه رام هست..این نسخه که لینکشو میزارم انگلیسی میشه خودم تست کردم
شما میتونی فارسی ساز براش بسازی؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره میتونم ولی دوست عزیز لینکش خرابه
لینکی که بالاش نوشته کد رودانلود کن سالمه
منظورم اولین لینکه
Last edited by aghamili; 01-09-2011 at 15:27.
دوستان قبلا رو سیانوژن دوربینم کار میکرد ولی الان که رام سیانوژنو نصب کردم دوربین گوشیم مشکی شده وقتی عکس میگیرم عکس گرفته شده درسته، کسی میدونه مشکل کار کجاست؟ رام miui هم نصب کردم ولی دوربینم روش کار نمیکنه، لنز دوربینم قرمز هستش، لطفا راهنمایی کنید.
رام پايه ات رو عوض کن و يه بار هم wipe کن
رام پایمم عوض کردن، 2.2 ریختم روش دوربینم کار میکرد بعد سیانوژن ریختم ولی دوباره دوربینم همون مشکلو داشت، دوستان میخوام miui نصب کنم لطفا یه نسخه از miui که هیچ مشکلی نداشته باشه معرفی کنید و یه لینک دانلود بذارید
Last edited by mbioni66; 01-09-2011 at 20:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)