گیگز: اگر منچسترسیتی ما را ببرد، یک هفته از خانه بیرون نخواهم آمد
بازیکن ولزی میگوید جای خالی تبس در یونایتد حس میشود.
سایت گل – رایان گیگز، اسطوره منچستریونایتد گفته شکست به دست منچسترسیتی باعث میشود یک هفته از خانه بیرون نرود.
گیگز که شنبه سی و چهارمین دربی خود را تجربه میکند انتظار نبرد داغی را دارد. او در مصاحبه با دیلی تلگراف میگوید: «تکلهای زیادی زده خواهد شد. نمیتوانید مانند قبل از تکلها بگریزید، اما همه بازیکنان از اهمیت این دیدار باخبرند.
اگر ببازید تا یک هفته تمایلی به خروج از خانه ندارید. اگر این بازی را ببازید و در خیابان قدم بزنید، یک طرفدار سیتی پیشتان میآید و به شما میگوید طرفدار سیتی است. من هم در این محل زندگی میکنم.»
گیگز درباره کارلوس تبس، بازیکن سابق یونایتد و کاپیتان فعلی سیتی صحبت کرده است: «روشن است که هنگامی که بازیکنان باکیفیت را از دست میدهید جای خالی آنها را حس میکنید. در یونایتد ما در گذشته بازیکنان باکیفیتی را از دست دادیم ولی باشگاه به زندگی ادامه داد، اما کارلوس واقعا بازیکن باکیفیتی بود.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دالگلیش: میرلس بهتر جا افتاده؛ من نابغه تاکتیک نیستم
سایت گل – کنی دالگلیش، مربی لیورپول از رائول میرلس، هافبک تیمش ستایش کرده است. او چندین نمایش عالی داشته و گل پیروزیبخش در خانه چلسی را هم زده است.
این مربی اسکاتلندی گفته این ملیپوش پرتغالی به دلیل تلاشش برای لیورپول به این روند گلزنی رسیده و گفته او توانایی زیادی دارد چون به فوتبال انگلیس عادت کرده است.
دالگلیش میگوید: «او کمی بیشتر جا افتاده و راحتتر و با اعتماد به نفس بیشتر است، چون او عالی دارد بازی میکند اما تاکتیک تیم خیلی تغییر نکرده است.
دیدن این که رائول این قدر عالی بازی میکند فوقالعاده است. او همیشه فوتبالیستی بااستعداد بوده و همیشه آنچه حالا میبینیم را داشته، اما حالا او تلاش میکند خود را نشان دهد و با گلزنی به این هدف هم رسیده است.»
میرلس اخیرا به عنوان هافبک تهاجمی بازی میکند و اغلب یا در کنار استیون جرارد، یا به تنهایی وظیفه تغذیه مهاجمان را به عهده دارد. روی هاجسون او را در پست هافبک راست بازی میداد ولی او از وقتی در این پست بازی میکند فوقالعاده بوده است.
با بازگشت دالگلیش، لیورپول انعطافپذیری خاصی در تاکتیکهایش داشته و مقابل استوک و چلسی با سه مدافع بازی کرده و آرایش خط میانی این تیم هم متغیر بوده است.
با این حال دالگلیش میگوید که نابغه تاکتیک نیست: «تغییرات سیستم به سود ما بود. من نمیخواهم همه را تحت تاثیر قرار دهم و بگویم من اعجوبه تاکتیک هستم، اما تنها میخواهم بهترین عملکرد را از بازیکنانم بگیرم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
خبر فروش منچستر یونایتد تکذیب شد
خانواده آمریکایی گلیزر در سال ۲۰۰۵ منچستر یونایتد را خرید
باشگاه منچستر یونایتد انگلستان خبر فروش این باشگاه به خریدارانی از خاورمیانه را تکذیب کرده است.
اخیرا گزارش هایی منتشر شده مبنی بر این که مالکان منچستر یونایتد در آستانه پذیرفتن پیشنهاد یک میلیارد و ششصد میلیون پوندی برای فروش باشگاه به یک گروه قطری هستند.
اما یک منبع در باشگاه به بی بی سی گفت: "پیشنهادی نشده است و چون قرار نیست باشگاه فروخته شود، منچستر یونایتد آماده شنیدن هیچ پیشنهادی نیست."
خانواده آمریکایی گلیزر در سال ۲۰۰۵ منچستر یونایتد را به مبلغ ۷۹۰ میلیون پوند خرید.
طبق رده بندی باشگاه های ثروتمند جهان که پنجشنبه گذشته منتشر شد، منچستر یونایتد پس از رئال مادرید و بارسلونا، سومین باشگاه ثروتمند جهان است.
با این همه از مالکان منچستر یونایتد انتقاد می شود که بدهی زیادی به باشگاه تحمیل کرده اند. هواداران منچستر یونایتد هم از مالکان باشگاه راضی نیستند. اما در ژوییه گذشته پس از انتشار شایعه فروش باشگاه به گروهی از هواداران ثروتمند، سر الکس فرگوسن، سرمربی تیم از خانواده گلیزر حمایت کرد.
منبع : bbc persian / Sport